تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها
-
سلام و عرض ادب فراوان خدمت دوستان آلایی عزیز.... خب امروز و فردا اولین کنکور نظام جدید در کنار کنکور نظام قدیم برگذار میشه و امید به اینکه دوازدهمی های عزیز و همچنین پشت کنکوری های محترم ، پس از تلاش شبانه روزی به بهترین نتیجه رسیده باشند. قصد ما از ایجاد این تاپیک بر این بود که دوستانی که امسال کنکور نظام جدید و قدیم رو دادن بیان و درباره کنکور امروز، سوالاتش، خطا هاتون ، تله های تستی ، احوالتون سر جلسه و کلا درباره کنکور ۹۸ صحبت کنیم . خوشحال میشیم که تجربه هاتون رو به اشتراک بذارید و درسی برای ما باشه ...... موفق باشید @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل اکالیپتوس revival فااطمه
-
بچه هایی که امروز کنکور دادن لطف کنن توی این تاپیک یه توضیحی درباره کنکور امروز بدن با تشکر@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @
-
بچه هایی که امروز کنکور دادن لطف کنن توی این تاپیک یه توضیحی درباره کنکور امروز بدن با تشکر@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @
@S_Shojaei
سلام انشاالله نتایج اومدنی یه دل سیر تجربه میگم همراه با عکس کارنامه -
@S_Shojaei
ولی فعلا در این حد بگم که دو دستی به ریسمان زیست و شیمی و ادبیات چنگ بزنید نتیجش فوق العادس -
@S_Shojaei
ولی فعلا در این حد بگم که دو دستی به ریسمان زیست و شیمی و ادبیات چنگ بزنید نتیجش فوق العادس -
سلام و عرض ادب فراوان خدمت دوستان آلایی عزیز.... خب امروز و فردا اولین کنکور نظام جدید در کنار کنکور نظام قدیم برگذار میشه و امید به اینکه دوازدهمی های عزیز و همچنین پشت کنکوری های محترم ، پس از تلاش شبانه روزی به بهترین نتیجه رسیده باشند. قصد ما از ایجاد این تاپیک بر این بود که دوستانی که امسال کنکور نظام جدید و قدیم رو دادن بیان و درباره کنکور امروز، سوالاتش، خطا هاتون ، تله های تستی ، احوالتون سر جلسه و کلا درباره کنکور ۹۸ صحبت کنیم . خوشحال میشیم که تجربه هاتون رو به اشتراک بذارید و درسی برای ما باشه ...... موفق باشید @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل اکالیپتوس revival فااطمه
@S_Shojaei خوب بگن دیگه دلشون نمیخواد ما استفاده کنیم
-
@S_Shojaei خوب بگن دیگه دلشون نمیخواد ما استفاده کنیم
DoctorRaha
دوستان عنایت ندارن با این حساب کسی نتیجه جالب نگرفته هر چند امید واریم که خوب اورده باشن
-
راستش تا نتایج نیاد هیچی معلوم نیست..
چه بسیار کنکوری هایی که میپنداشتند خوب دادند اما ... :|
و چه بسیار که میپنداشتند بد دادن ولی صب دکترای انجمنمونن
ولی در کل از تجربیات قبل کنکورم میتونم بگم تا شب خوب بخوابید و استرس نداشته باشین..
چون خودم تو این مورد موفق بودم
اول اینکه در طول سال جوری میخونین که شب کنکور ای کاش و اگه و اما و از این دست کلمات تو ذهنتون نیاد ...
دوم کنکور غول نیست... واقعا غول نیست .. قلمچی میری؟ گزینه دو ؟ گاج ؟ کنکور از همشون استاندارد تر و حتی اسون تره...
سوم الان خیلیا بهتون میگن دکتر مهندس . خیلیام میگن هیچی نمیشی و ازین حرفا . توجه نکن به هیچ کدومشون .. نه اولی که الکی مغرورت کنه نه دومی که اعتماد به نفستو بگیره...
چهارم هدف ما واسه رفتن سر جلسه فقط اینه که بهترین خودمون باشیم . نه دکتر شیم . نه مهندس شیم :|
فقط میریم که هر سوالی بلد بودیم بزنیم بلد نبودیم رد شیم .. همین.. همین قدر ساده...
هر کیم بهت گفت دکتر یا مهندس بهش بگو من هنوز کنکور ندادم...
اها یه چیز دیگه که سر جلسه خیلی کمک میکنه : هر سوالی رو بلد نبودی تو دلت به خودت بگو : این سوالو من بلد نیستم وای به حال بقیه ... که من الان آرامشمو حفظ کردم و 90 درصد خودشونو باختن .. ایول :))
مثلا امسال ترتیب سوالا و بودجه بندیا قاطی شده بود خیلیا سر همین خودشونو باختن ولی اگه به این توجه میکردن که این وضعیت الان واسه همه پیش اومده و همه با این ترتیب مواجهن .. خب قطعا آرامش داشتن سر جلسه...
بعد زدن هر درس خدارو شکر کن و بعد یه نفس عمیق و درس بعدی... یه آرامش و انرژی میده:)) -
راستش تا نتایج نیاد هیچی معلوم نیست..
چه بسیار کنکوری هایی که میپنداشتند خوب دادند اما ... :|
و چه بسیار که میپنداشتند بد دادن ولی صب دکترای انجمنمونن
ولی در کل از تجربیات قبل کنکورم میتونم بگم تا شب خوب بخوابید و استرس نداشته باشین..
چون خودم تو این مورد موفق بودم
اول اینکه در طول سال جوری میخونین که شب کنکور ای کاش و اگه و اما و از این دست کلمات تو ذهنتون نیاد ...
دوم کنکور غول نیست... واقعا غول نیست .. قلمچی میری؟ گزینه دو ؟ گاج ؟ کنکور از همشون استاندارد تر و حتی اسون تره...
سوم الان خیلیا بهتون میگن دکتر مهندس . خیلیام میگن هیچی نمیشی و ازین حرفا . توجه نکن به هیچ کدومشون .. نه اولی که الکی مغرورت کنه نه دومی که اعتماد به نفستو بگیره...
چهارم هدف ما واسه رفتن سر جلسه فقط اینه که بهترین خودمون باشیم . نه دکتر شیم . نه مهندس شیم :|
فقط میریم که هر سوالی بلد بودیم بزنیم بلد نبودیم رد شیم .. همین.. همین قدر ساده...
هر کیم بهت گفت دکتر یا مهندس بهش بگو من هنوز کنکور ندادم...
اها یه چیز دیگه که سر جلسه خیلی کمک میکنه : هر سوالی رو بلد نبودی تو دلت به خودت بگو : این سوالو من بلد نیستم وای به حال بقیه ... که من الان آرامشمو حفظ کردم و 90 درصد خودشونو باختن .. ایول :))
مثلا امسال ترتیب سوالا و بودجه بندیا قاطی شده بود خیلیا سر همین خودشونو باختن ولی اگه به این توجه میکردن که این وضعیت الان واسه همه پیش اومده و همه با این ترتیب مواجهن .. خب قطعا آرامش داشتن سر جلسه...
بعد زدن هر درس خدارو شکر کن و بعد یه نفس عمیق و درس بعدی... یه آرامش و انرژی میده:))sonic دم شما گرم ممنون از پستتون درباره سوالات و تله ها یه توضیحی میدین
-
sonic دم شما گرم ممنون از پستتون درباره سوالات و تله ها یه توضیحی میدین
@S_Shojaei من سوالارو تحلیل نکردم و نمیدونم جوابام درسته یا نه ولی دیدگاهم سر جلسه کنکور رو میگم امیدوارم به درد بخوره...
سوالات ادبیات خوب بود بجز زبان فارسیش که خب بنظرم یکم سخت تر از باقی سال ها بود..
عربیش سختتر از پارسال و ریدینگش فهمیدنش اسون ولی سوالاش مفهومی..
دینیش راحت بود . هم متن هم آیه . آیه از جایگاه ویژه ای برخورداره:))
زبانش بنظرم گرامرش یکم واسم سخت بود چون یادم رفت مرورش کنم ولی بقیش آسون بود...
ریاضیش سخت تر از پارسال و حتی هر سال :|
زیستش آب روان . بیشتر ترکیبی بود و گیاهی..
فیزیک طبق بودجه نظام جدید بود بیشتر واسه ما از پیش دو اصلا سوال نداشت شاید یکی دوتا...
شیمیش همش مسئله بود شاید بگم مفهومی و متن 10 12 تا بیشتر نداشت..
اینم بگم سر جلسه سوالو قشنگ بخونین و زیر نکات و عددا خط بکشین مثلا من خودم یه سوال فیزیکو قشنگ سه دیقه روش فک کردم آخرش فهمیدم یکی از داده های مسئله رو ندیدم :| -
@S_Shojaei من سوالارو تحلیل نکردم و نمیدونم جوابام درسته یا نه ولی دیدگاهم سر جلسه کنکور رو میگم امیدوارم به درد بخوره...
سوالات ادبیات خوب بود بجز زبان فارسیش که خب بنظرم یکم سخت تر از باقی سال ها بود..
عربیش سختتر از پارسال و ریدینگش فهمیدنش اسون ولی سوالاش مفهومی..
دینیش راحت بود . هم متن هم آیه . آیه از جایگاه ویژه ای برخورداره:))
زبانش بنظرم گرامرش یکم واسم سخت بود چون یادم رفت مرورش کنم ولی بقیش آسون بود...
ریاضیش سخت تر از پارسال و حتی هر سال :|
زیستش آب روان . بیشتر ترکیبی بود و گیاهی..
فیزیک طبق بودجه نظام جدید بود بیشتر واسه ما از پیش دو اصلا سوال نداشت شاید یکی دوتا...
شیمیش همش مسئله بود شاید بگم مفهومی و متن 10 12 تا بیشتر نداشت..
اینم بگم سر جلسه سوالو قشنگ بخونین و زیر نکات و عددا خط بکشین مثلا من خودم یه سوال فیزیکو قشنگ سه دیقه روش فک کردم آخرش فهمیدم یکی از داده های مسئله رو ندیدم :|sonic
جالبه پیشنهادتون برای سر جلسه چیه از چی شروع کنیم که استرس بر ما غالب نشه
-
sonic
جالبه پیشنهادتون برای سر جلسه چیه از چی شروع کنیم که استرس بر ما غالب نشه
-
sonic اره زمان نقصانی برای سر جلسه لازمه
-
sonic مثلا برای ادبیات شما اول از چی شروع کردی
-
@S_Shojaei عربی چطور
-
-
@S_Shojaei همه رو بجز زبان فارسی عربی همش غیر ریدینگ دینی همش زبان همش غیر ریدینگ دوم موقع برگشت اولویت با ادب بعد عرب بعد زبان
sonic اهان . راستی هندسه چطور بود منظورم سوالای هندسه رشته تجربیه
-
......
-
sonic اهان . راستی هندسه چطور بود منظورم سوالای هندسه رشته تجربیه
-
sonic پس سخت بوده