تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها
-
sonic اهان . راستی هندسه چطور بود منظورم سوالای هندسه رشته تجربیه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei هندسه رو من حذف کرده بودم :|
-
sonic پس سخت بوده
-
sonic مدریت خود.... این مساله مهم برای شما چطوری بود
-
sonic مدریت خود.... این مساله مهم برای شما چطوری بود
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei مدیریت خود؟ بالا گفتم که
-
sonic اهان ببخشید
-
sonic در کل چه پیشنهادی برای ما دارید
-
از لحاظ برنامه ریزی ، کلاس ها ، فیلم های آموزشی و کتاب ها.... خلاصه مواردی مثل این
-
@S_Shojaei
ولی فعلا در این حد بگم که دو دستی به ریسمان زیست و شیمی و ادبیات چنگ بزنید نتیجش فوق العادسIRAN AZARBAIJAN شما چه کردی دکتر
-
sonic در کل چه پیشنهادی برای ما دارید
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei میگم که نتایج هنوز نیومده و من نمیدونم راهو درست اومدم یا نه فقط چیزایی که مطمئن هستم و مفید بوده برام رو میگم:)
پیشنهادم اینه که اول کنکورو بزرگش نکنین . بیشتر استرس ما سر تفکر بدمون راجب کنکوره.
دوم با مدرسه جلو برین بعد تدریس معلم حتما وقتی اومدین خونه یه دور چیزایی که درس داده و جزوتونو بخونین معجزه میکنه..
سوم چیزیو تا عید حذف نکنین و بعد عید اگه دیدین واقعا نمیفهمینش حذفش کنین و
یادم اومد بازم میگم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط ashhkan انجام شده
سلام.حتما سر جلسه کنکور خرما یا چیز دیگه ای + آب خنک ببرین برای اینکه انرژی تون بازیابی شه و استرس هم نداشته باشین.
دوستانی که پشت کنکوری میمونن و یا هنوز دارن واسه کنکور میخونن:حتما باشگاه برو دوست من و حتما حتما حتما تفریحات طبیعی داشته باش و نزار استرس کنکور تورو افسرده کنه و از پا بندازه... -
@S_Shojaei میگم که نتایج هنوز نیومده و من نمیدونم راهو درست اومدم یا نه فقط چیزایی که مطمئن هستم و مفید بوده برام رو میگم:)
پیشنهادم اینه که اول کنکورو بزرگش نکنین . بیشتر استرس ما سر تفکر بدمون راجب کنکوره.
دوم با مدرسه جلو برین بعد تدریس معلم حتما وقتی اومدین خونه یه دور چیزایی که درس داده و جزوتونو بخونین معجزه میکنه..
سوم چیزیو تا عید حذف نکنین و بعد عید اگه دیدین واقعا نمیفهمینش حذفش کنین و
یادم اومد بازم میگمsonic موافقم اره ما بیشتر از کنکور میترسیم تا ازمون های ازمایشی در صورتی که کنکور راحت تره.... دم شما گرم که توی بحث ما شرکت کردی به امید روزی که عکس رتبه زیر ۳ رقمیت رو توی همین تاپیک ببینیم موفق باشی دوست من
-
سلام.حتما سر جلسه کنکور خرما یا چیز دیگه ای + آب خنک ببرین برای اینکه انرژی تون بازیابی شه و استرس هم نداشته باشین.
دوستانی که پشت کنکوری میمونن و یا هنوز دارن واسه کنکور میخونن:حتما باشگاه برو دوست من و حتما حتما حتما تفریحات طبیعی داشته باش و نزار استرس کنکور تورو افسرده کنه و از پا بندازه...ashhkan به نکته خوبی اشاره کردی راست میشه توی المپیاد هم برای تغذیه ابلیمو عسل و خرما و .... طبیعی میبرن نه هله هوله
-
IRAN AZARBAIJAN شما چه کردی دکتر
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده@S_Shojaei حقیقتش من بلافاصله که دبیرای قلمچی کلید دادن چک کردم و درصدامو دراوردم ولی فعلا جرات هیچ اظهار نظری ندارم چون خودمونی بگم کنکور 97 شاخ ها شکست که بیا و ببین با رتبه و درصداش
الان تو یه حالت خوف و رجا هستم
انشاالله نتایج اومد درخدمتم
به نظر من مهمترین عامل موفقیت کنکور داشتن یک شخصیت روحی روانی قوی و مطمین به توانایی خودتون و در درجه بعدی منبعی درست وحسابی و قابل اعتماد برای دروس که جوری باشه مثلا به غیر از اون کتاب یا دیویدی یا هر چیز مشابهی اصلا احساس نیاز به منبع دیگه نکنید و بدونید درجهت کنکور باشه نه قلمجی یا سنجش و گزینه دو و بقیه موسسات -
@S_Shojaei حقیقتش من بلافاصله که دبیرای قلمچی کلید دادن چک کردم و درصدامو دراوردم ولی فعلا جرات هیچ اظهار نظری ندارم چون خودمونی بگم کنکور 97 شاخ ها شکست که بیا و ببین با رتبه و درصداش
الان تو یه حالت خوف و رجا هستم
انشاالله نتایج اومد درخدمتم
به نظر من مهمترین عامل موفقیت کنکور داشتن یک شخصیت روحی روانی قوی و مطمین به توانایی خودتون و در درجه بعدی منبعی درست وحسابی و قابل اعتماد برای دروس که جوری باشه مثلا به غیر از اون کتاب یا دیویدی یا هر چیز مشابهی اصلا احساس نیاز به منبع دیگه نکنید و بدونید درجهت کنکور باشه نه قلمجی یا سنجش و گزینه دو و بقیه موسساتIRAN AZARBAIJAN اره درست میگی ممنون انشا الله که رتبه دو یا تک رقمیتو توی این تاپیک ببینیم یادت نره ما را در شادی موفقیتت شریک بدون
-
سلام و عرض ادب فراوان خدمت دوستان آلایی عزیز.... خب امروز و فردا اولین کنکور نظام جدید در کنار کنکور نظام قدیم برگذار میشه و امید به اینکه دوازدهمی های عزیز و همچنین پشت کنکوری های محترم ، پس از تلاش شبانه روزی به بهترین نتیجه رسیده باشند. قصد ما از ایجاد این تاپیک بر این بود که دوستانی که امسال کنکور نظام جدید و قدیم رو دادن بیان و درباره کنکور امروز، سوالاتش، خطا هاتون ، تله های تستی ، احوالتون سر جلسه و کلا درباره کنکور ۹۸ صحبت کنیم . خوشحال میشیم که تجربه هاتون رو به اشتراک بذارید و درسی برای ما باشه ...... موفق باشید @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل اکالیپتوس revival فااطمه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده@S_Shojaei
سایت قلمچی چک میکردم بچه ها همه رو 80/90 زدن
نکنه من خراب کردم و اینا ترکوندن
اینا خالی بندیه یا توهمات ذهنشونه -
IRAN AZARBAIJAN اره درست میگی ممنون انشا الله که رتبه دو یا تک رقمیتو توی این تاپیک ببینیم یادت نره ما را در شادی موفقیتت شریک بدون
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei
انشاالله رتبه های خوب رو بچه های پاک و تلاشگر و منصف این مملکت کسب کنن و موجب پیشرفت جامعه و عظمت مملکت باشن
انشااله دعا کنید یه رتبه ابرومند بیارم بعدش درخدمت الایی های عزیزم -
@S_Shojaei
سایت قلمچی چک میکردم بچه ها همه رو 80/90 زدن
نکنه من خراب کردم و اینا ترکوندن
اینا خالی بندیه یا توهمات ذهنشونهIRAN AZARBAIJAN قلم چی ظاهرش قشنگه تهش اون هم یه کیسه گندس برای جیب مردم
-
@S_Shojaei
انشاالله رتبه های خوب رو بچه های پاک و تلاشگر و منصف این مملکت کسب کنن و موجب پیشرفت جامعه و عظمت مملکت باشن
انشااله دعا کنید یه رتبه ابرومند بیارم بعدش درخدمت الایی های عزیزمIRAN AZARBAIJAN دعا چرا صد در صد خوب اوردی
-
IRAN AZARBAIJAN قلم چی ظاهرش قشنگه تهش اون هم یه کیسه گندس برای جیب مردم
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei
دقیقا -
@S_Shojaei
دقیقاIRAN AZARBAIJAN به هر حال نتایج خوب بود یادت نره ها اولین پست موفقیتت رو بذار اینجا