تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها
-
@S_Shojaei
انشاالله فردا میرم پابوس امام رضا و اقارو به عزت و جلالش و خانم فاطمه زهرا و فرزند دردانه و عزیزش امام جواد قسم میدم که لحظه اعلام نتایج لحظه سر بلندی و کسب بهترین رتبه ها برای الایی ها باشه منم در بینشونIRAN AZARBAIJAN رفتی پا بوس امام رضا بهش بگو فلانی گفت اگه ۲۵ ام این ماه اینا اومدن من دستم خالیه ها از جانب من بهش بگو من پشیمونم نباید به بابام میگفتم باید رازدار می بودم..... اینا رو از جانب من بگو
-
IRAN AZARBAIJAN رفتی پا بوس امام رضا بهش بگو فلانی گفت اگه ۲۵ ام این ماه اینا اومدن من دستم خالیه ها از جانب من بهش بگو من پشیمونم نباید به بابام میگفتم باید رازدار می بودم..... اینا رو از جانب من بگو
@S_Shojaei چشم
-
سلام و عرض ادب فراوان خدمت دوستان آلایی عزیز.... خب امروز و فردا اولین کنکور نظام جدید در کنار کنکور نظام قدیم برگذار میشه و امید به اینکه دوازدهمی های عزیز و همچنین پشت کنکوری های محترم ، پس از تلاش شبانه روزی به بهترین نتیجه رسیده باشند. قصد ما از ایجاد این تاپیک بر این بود که دوستانی که امسال کنکور نظام جدید و قدیم رو دادن بیان و درباره کنکور امروز، سوالاتش، خطا هاتون ، تله های تستی ، احوالتون سر جلسه و کلا درباره کنکور ۹۸ صحبت کنیم . خوشحال میشیم که تجربه هاتون رو به اشتراک بذارید و درسی برای ما باشه ...... موفق باشید فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء حامیان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا خیرین-کوچک-دریا-دل اکالیپتوس revival فااطمه
@S_Shojaei
یه توصیه که به عنوان یه برادر به همه عزیزان دارم اگه کتابی مثل مبتکران شیمی که 400/500 صفس میخونید امیدوار به کسب نتیجه نباشید
اگه قرار بود کتاب های کمک اموزشی جواب میداد حد اقل تو سال های تواوایل دهه 90 که کنور اسون بود بچه ها با درصدای بالا قبول میشدن نه با میانگین های زیر50
سیاست کتاب های کته کلفت بازار شکست خوردس -
@S_Shojaei
یه توصیه که به عنوان یه برادر به همه عزیزان دارم اگه کتابی مثل مبتکران شیمی که 400/500 صفس میخونید امیدوار به کسب نتیجه نباشید
اگه قرار بود کتاب های کمک اموزشی جواب میداد حد اقل تو سال های تواوایل دهه 90 که کنور اسون بود بچه ها با درصدای بالا قبول میشدن نه با میانگین های زیر50
سیاست کتاب های کته کلفت بازار شکست خوردساینهمه ادمی که نتیجه میگرن چی پس ؟!
IRAN AZARBAIJAN -
@S_Shojaei
سیاست کتاب های کته کلفت بازار شکست خوردسIRAN AZARBAIJAN نه من هم باهاش موافقم کتابای سنگین ور ندارید کتابایی رو ور دارید که اگه ده تا تست داره ده تا تستش نکته داشته باشه
-
بعدشم قرار نیست المپیاد بدین که قراره کنکور بدید بعضی کتابا بیش از حد افراط میکنن
-
sonic موافقم اره ما بیشتر از کنکور میترسیم تا ازمون های ازمایشی در صورتی که کنکور راحت تره.... دم شما گرم که توی بحث ما شرکت کردی به امید روزی که عکس رتبه زیر ۳ رقمیت رو توی همین تاپیک ببینیم موفق باشی دوست من
-
اینهمه ادمی که نتیجه میگرن چی پس ؟!
IRAN AZARBAIJAN@m__sadra__b
دقیقا دوستمون نکته خوبی اشاره کردن قرار نیس المپیاد بدیم یا معلم شیمی بشیم مثلا
یادمه یکی از کلیپ های استاد اقاجانی خودشون گفتن یه روز مبتکران شیمی بررسی کردم دیدم خیلی از درسنامه ها اصلا سوال نمیاد -
@m__sadra__b
دقیقا دوستمون نکته خوبی اشاره کردن قرار نیس المپیاد بدیم یا معلم شیمی بشیم مثلا
یادمه یکی از کلیپ های استاد اقاجانی خودشون گفتن یه روز مبتکران شیمی بررسی کردم دیدم خیلی از درسنامه ها اصلا سوال نمیادIRAN AZARBAIJAN جدای از اون نود درصد حفظیات شیمی نمیاد اصلا بعضی کتابا رفتن توی اینکه سیاره مشتری چیا داره زمین چی داره اصلا اینا خیلی هاش نمیاد
-
هی......
-
بهاره در تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها گفته است:
چقدر تاپیک مشابه داریم تو انجمن
چطوره پاکش کنیم چون به هدفی که پشت بود نرسید و تازه دست و پا گیر هم هست
-
درسته؟....
-
بهاره در تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها گفته است:
چقدر تاپیک مشابه داریم تو انجمن
چطوره پاکش کنیم چون به هدفی که پشت بود نرسید و تازه دست و پا گیر هم هست