-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه چه خبر
حرف بزنین -
به مامانم میگم دوس دارم بمیرم
میخنده بعد سی ثانیه میگه خدانکنه
به نظرم اول باید بگی خدانکنه بعد گریه کنی که بچه ات دوس داره بمیرهنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
به مامانم میگم دوس دارم بمیرم
میخنده بعد سی ثانیه میگه خدانکنه
به نظرم اول باید بگی خدانکنه بعد گریه کنی که بچه ات دوس داره بمیرهنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجدی خدا نکنه اخرشم گفتن ؟
بهاره -
امروز جلسه اول شهریم بود :|
پارک دوبل، دور یه فرمونه دوفرمونه، پارک کنار جدول، دنده عقب :| همه چیو یاد دادچیز دیگه ای مونده؟
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
دمش گرم همشو تو یه جلسه گفت؟
به من یواش یواش یاد داد
اخرشم گفت یه وقت به من نگفته نری امتحان بدی ها
باید 2 جلسه هم خصوصی بیایی
منم گفتم باشه عمویی حتما میام پیشت
بعد
رفتم امتحان -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده
تا شما رانندگی یاد میگیرید من ی چندتا طرفند شعبده بزنم
رانندگی دوس دارم ولی تنبليم میاد برم️
راستی سلااااممممم شبتون بخیررر(:
-
@Amir-Bernousi
این که به جای اینه ، یه قسمت از در رو نگاه کنید ؟نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه مراحلش این بود
اینه به اینه ماشین بغلی وا میسی، اگه مزدا و وانت بود ستون ماشین، اگه ماشین سنگین و مینی بوس و اینا بود، پشت به پشت ماشین حدود یه دست هم فاصله از ماشین بغلی
بعدش فرمونو 360+90 درجه در جهت مناسب میچرخونی، اروم میای عقب تا اینکه چراغ عقب ماشین بغلی رو ببینی، وقتی دیدی، فرمونو تا اخر در جهت مخالف میچرخونیماشین قشنگ پشت و صاف وا میسه
@D-fateme-r -
جدی خدا نکنه اخرشم گفتن ؟
بهاره -
_MILAD_ نتونستم توضیح بدم نه ؟ :|
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r
شما هرچقدر سعی هم کنی نمیشه با جستجوی کلمه دیابت سریع بع آلا رسید
-
نه مراحلش این بود
اینه به اینه ماشین بغلی وا میسی، اگه مزدا و وانت بود ستون ماشین، اگه ماشین سنگین و مینی بوس و اینا بود، پشت به پشت ماشین حدود یه دست هم فاصله از ماشین بغلی
بعدش فرمونو 360+90 درجه در جهت مناسب میچرخونی، اروم میای عقب تا اینکه چراغ عقب ماشین بغلی رو ببینی، وقتی دیدی، فرمونو تا اخر در جهت مخالف میچرخونیماشین قشنگ پشت و صاف وا میسه
@D-fateme-rنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi همینه
منم همین طوری میرم دیگه :| -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شمر رو حلال کنید
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره گفته است:
بچه ها شمر رو حلال کنید
شام نداده میخوای مارو تنها بذاری؟
-
@Amir-Bernousi همینه
منم همین طوری میرم دیگه :|نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده:|
جالبه روشش
@D-fateme-r -
بهاره چی بشده
️
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من حتی با دنده 3 هم رفتم :| تو جاده ی اصلی محلمون هم رفتم :|
طرف حس میکنم خیلی پایه بود :| -
شمره :|
بدون شام چه توقعاتی دارین
بعد شام میتونم بهش فکر کنم
بهاره -
نه مراحلش این بود
@D-fateme-rنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
خیلی خوبه جایی که زندگی میکنی و ازمون داری صافه ؟ و ماشینا صاف پارک شدن ؟
-
revival گفته است:
بهاره گفته است:
بچه ها شمر رو حلال کنید
شام نداده میخوای مارو تنها بذاری؟
نه تنهاتون نمیذارم ولی خداروچه دیدی
هرچند وقت یه بار آدم باید حلالیت بطلبه بالاخره عمر دست ادمی نیست و ماهمه مسافریم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده
چرا پدر 4 تا لایک میخوره دختر 2 تا
-
:|
جالبه روشش
@D-fateme-rنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi من با دوبل قبول شدم !
اولش تو امتحان خاموش کردم
بعدش افسر دو تا دوبل برد دید خوب بلدم قبول داد :|
البته افسر تا کمر میرفت بیرون ببینه چه قدر فاصله دارم از جوب نمیذاشت خوب چراغ ماشینه رو ببینم :|