-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایران پنج برابر کشورهای پیشرفته دانشگاه دارد !
در ایران 2640 دانشگاه وجود دارد درحالی که چین تنها 2481 و در هند 1620 دانشگاه دایر کرده است.
بنابر گزارش موسسه اسپانیایی CISC تعداد دانشگاه ها در اغلب کشورهای پیشرفته جهان زیر 500 دانشگاه است، به طوری که آلمان 412، انگلیس 291، کانادا 329، ایتالیا 236 و هلند 423 دانشگاه دارند.
این تعداد دانشگاه در ایران، حدود 5 هزار میلیارد تومان از بودجه کل کشور را میبلعد و نزدیک به 50 درصد از جمعیت بیکار کشور را تولید میکند.
80 درصد وزیران کابینه انگلیس مدرک لیسانس دارند. در ایران موج دکترا گرفتن و پشت میز نشستن راه افتاده است !
كجاست فراهم كردن شرايط كار و درآمد براى اين همه صندلى در دانشگاه هاى ايران...؟!!
-
ایران پنج برابر کشورهای پیشرفته دانشگاه دارد !
در ایران 2640 دانشگاه وجود دارد درحالی که چین تنها 2481 و در هند 1620 دانشگاه دایر کرده است.
بنابر گزارش موسسه اسپانیایی CISC تعداد دانشگاه ها در اغلب کشورهای پیشرفته جهان زیر 500 دانشگاه است، به طوری که آلمان 412، انگلیس 291، کانادا 329، ایتالیا 236 و هلند 423 دانشگاه دارند.
این تعداد دانشگاه در ایران، حدود 5 هزار میلیارد تومان از بودجه کل کشور را میبلعد و نزدیک به 50 درصد از جمعیت بیکار کشور را تولید میکند.
80 درصد وزیران کابینه انگلیس مدرک لیسانس دارند. در ایران موج دکترا گرفتن و پشت میز نشستن راه افتاده است !
كجاست فراهم كردن شرايط كار و درآمد براى اين همه صندلى در دانشگاه هاى ايران...؟!!
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شدهاسنپ :|
تپسی :|
تاچ سی :|
#ناشکر_باشیم
@Saahaar -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک مهندس روسی تعداد کارگران مسلمان را استخدام کرد.
کارگر های مسلمان موقع آذان کار را ترک کرده و نماز شان را میخواندند.
یک روز مهندس متوجه شد که اینها موقع کار نماز میخوانند. مهندس به کارگر ها اخطار داد که هر کس موقع کار نماز بخواند آخر ماه از حقوق شان کم میکنم، بعضی ها از ترس اینکه حقوق شان کم نشود نماز شان را بعد از کار میخواندند و بعضی ها هم در همان وقت معینه میخواندند.
آخر ماه شد مهندس روسی به آنهایی که نماز شان را ترک نکرده و در وقت معینه میخواندند بیشتر از حق شان پول داد، بقیه کارگرها اعتراض کردند که چرا به اینها پول بیشتری دادی؟ مهندس گفت: اهمیت دادن این افراد به نماز شان و چشم پوشی از کسر حقوق شان نشان میدهد که ایمانشان بیشتر از شماست، اینطور آدمها هیچ وقت در کار خیانت نمیکنند همان طور که به نماز شان خیانت نکردند؛ کسانی به خدا خیانت نکنند به خلق خدا هم خیانت نمیکنند. کارگرانی که اعتراض کرده بودند شرمنده شدند و دیگر آن کار را رها کردند.جنیفر ویلیامز میگوید: قرآن خواندم تا با عقاید تروریستی مسلمانان آشنا شوم، اما وقتی به پایان آن رسیدم 《مسلمان شدم》
-
اسنپ :|
#ناشکر_باشیم
@Saahaarنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm__sadra__b گفته است:
#ناشکر_باشیم
@Saahaarکاری به محتوا ندارم این که چرا ۵ تا لایک خورد عذابم میده
-
m__sadra__b گفته است:
#ناشکر_باشیم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخودمم فکرشو نمیکردم
پرلایک ترین پستم تو تودلیه
@Saahaar -
خودمم فکرشو نمیکردم
پرلایک ترین پستم تو تودلیه
@Saahaarنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشد ۶تا
@m__sadra__b -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چتام بیشتر از پستای با بارعلمی لایک میخورن
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازیکنا رئال یکم دیگه تلاش کنن زیدان 11 تا بازیکنم نمیتونه جور کنه
شل کنین یکم راگبی که بازی نمیکنین -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفتم آزمون رانندگی سوار ماشین شدم گفتم بسم الله رحمان الرحیم و راه افتادم به حرکت،
ماشین زارت خاموش شد،افسره گفت صدق الله العلی العظیم،گمشو پائین
-
m__sadra__b گفته است:
#ناشکر_باشیم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar این شد 6تا
-
رفتم آزمون رانندگی سوار ماشین شدم گفتم بسم الله رحمان الرحیم و راه افتادم به حرکت،
ماشین زارت خاموش شد،افسره گفت صدق الله العلی العظیم،گمشو پائین
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم من هیچی نگم بهتره بیشتر لایک میخوره
@sepide-varna -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar نه حرف بزن
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده
چَش چَش فقط بخاطر تو
@sepide-varna -