-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهبهاره سلام دوستان. میدونم جاش اینجا نیست ولی دیدم دوستان حضور دارن گفتم سوالمو بپرسم. من چن سال از درس دور بودم و برای کنکور 99 میخونم. منابع رو هم تهیه کردم و 2 ماهه که شروع کردم. حالا که حق انتخاب دارم، به نظرتون نظام جدیدو برم یا همینو ادامه بدم؟؟ ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو سال کنکورم بودم یکی از مادرای رتبه های برتر دستش درد نکنه میموندم چه طور میتونه این قدر مقاله اموزشی برای من خودش بنویسه!
من هنگ میکردم
هر جا مطلب طولانی ببینم ایشون یادم میوفته
خیلی زحمت کشید بیچاره -
بهاره سلام دوستان. میدونم جاش اینجا نیست ولی دیدم دوستان حضور دارن گفتم سوالمو بپرسم. من چن سال از درس دور بودم و برای کنکور 99 میخونم. منابع رو هم تهیه کردم و 2 ماهه که شروع کردم. حالا که حق انتخاب دارم، به نظرتون نظام جدیدو برم یا همینو ادامه بدم؟؟ ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه زبان یازدهم و دهم کیداره بفرسته
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاک کردم
شب همگی بخیر -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHosein Rahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
توو سایت نیست؟ -
Hosein Rahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
توو سایت نیست؟خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@researcher باشه عزیز
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher چهار سال
-
تو سال کنکورم بودم یکی از مادرای رتبه های برتر دستش درد نکنه میموندم چه طور میتونه این قدر مقاله اموزشی برای من خودش بنویسه!
من هنگ میکردم
خیلی زحمت کشید بیچارهنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdeveloper در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من هنگ میکردم
خیلی زحمت کشید بیچارهاون زیاد زحمت کشید ولی خب خام تر بودم تو کنکور اولم
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم کی نتیجه کنکور میاد
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher بله تجربی
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجبا هیچی نمیشه گفت
هیشکی حوصله نداره
:// -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher قدیمو خوندم
-
Milad0835 البته اینم بگم که دوس دارم بیولوژی بخونم. رتبه ی تاپی نمیخام ولی خب تهرانو دوس دارم بیارم. سلولی مولکولی با بیوتک