-
میگن وقتی ی چیزی داره به طرز وحشتناکی از هم میپاشه.. نترس..
شاید داره تو جای درست خودش قرار میگیره(:نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo این جمله قشنگی بود
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
نظرات زیر سایت قلم چی تخمین رتبه براساس رشته و دانشگاه چه بامزست
-
@researcher میدونی سارا.. دلم نمیخاد بیست سال دیگ وقتی لباس فرم مدرسه دخترمو تنش میکنم حسرت اینو بخورم که چرا تلاش نکردم...
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@researcher میدونی سارا.. دلم نمیخاد بیست سال دیگ وقتی لباس فرم مدرسه دخترمو تنش میکنم حسرت اینو بخورم که چرا تلاش نکردم...
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:۲۰سال از عمرمون گذشته ...وخیلی هامون داریم حسرت می خوریم
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@fatemeh_banoo این جمله قشنگی بود
میلاد بابت کار اونروزم ناراحتت کردم. معذرت میخوام ازت داداش
امیدوارم ببخشی -
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo 20ساااااااااال دیگهههههههههههههههههههه دیر نیس
-
@fatemeh_banoo این جمله قشنگی بود
میلاد بابت کار اونروزم ناراحتت کردم. معذرت میخوام ازت داداش
امیدوارم ببخشینوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Milad91 چه کاری؟
-
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fre-que-nce
مواخذه میشدم
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:۲۰سال از عمرمون گذشته ...وخیلی هامون داریم حسرت می خوریم
Brilliant من همین بیست سال برای ی عمرم بسه(:
-
oooooooo اره اصلا دور نیس ک(:
-
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:: )
-
@Milad91 چه کاری؟
خودتو به اون راه نزن
با من ازین حرفا نزن
نگو که دوسم نداری نه -
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونی.. میترسم بیست سال بگذره و من هنوز حسرت بخورم(:: )
@M-an شما همیشه میگید چیزی ک عاشقش هستین و پیدا کنین و بزارید بکشتتون...
نمیخام باحسرتش بمیرم(: -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo دوره ها من ب 4 سال دیگه فک میکردم برا مزدوج برا بچه فوقش 8
شوووخی -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم اجر به اجر دنیامو تو این دو سال اخر زدم تیکه تیکه کردم الان زیراوارم
-
@Milad91 چه کاری؟
خودتو به اون راه نزن
با من ازین حرفا نزن
نگو که دوسم نداری نهنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Milad91
باهات که قهرم بعداحالم بهتر شد نسبت به الان یه شارژ5 تومنی همراه اول بذار کنار برام تا ببخشمت
-
oooooooo تو این بیست سال برا خودم چیکار کردم ک بهش افتخار کنم.
اشکای مادرم منو داغون کرد امروز