-
moein_alizadeh
من زنگ زدم مشاور گفت حق انتخاب دارن..
مطمئنید شما؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77
می تونید به سایت سنجش بریدو ببینید فعلا حق انتخاب وجود نداره -
@m__saDra__b
قانع شدید یا قانع کنم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
من با این استدلال تا اخر عمرم قانعم -
Fatemeh mb77
می تونید به سایت سنجش بریدو ببینید فعلا حق انتخاب وجود ندارهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh وقتی خدایی اعلام میکنه یعنی تموم
مردم ک مسخره دس شون نیسن بخواد بزنه زیرش آشوب میشه
بااین اوضاع گرونی خیلی ها کلی خرج کردن
خدارو خوش نمیاد -
Fatemeh mb77
می تونید به سایت سنجش بریدو ببینید فعلا حق انتخاب وجود ندارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh
اینطوری همه برنامه ریزی های من بهم میریزه.. -
@maryam-_-sh
من با این استدلال تا اخر عمرم قانعمنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b منم همینو میخواستم
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب اولی ک اومدم اینجا با دلارام وممد خطر کلی خندیدیم چ دلم میخواد دوباره اون شب رو
-
Fatemeh mb77
نمیدونم ..
البته تا اونجا که تبلیغش رو دیدم کتباراو میگن گاج ...
https://www.varzesh3.com/news/1634313/آمار-نگران-کننده-رئال-با-زیدان؛-هازارد-ناجی-می-شود؟
تبلیغ قلمچی رو ببینین ...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط Fatemeh mb77 انجام شده@m__saDra__b
کدوم بودن؟
دیدم...
اخرین نفر منظورتونه؟؟ -
شب اولی ک اومدم اینجا با دلارام وممد خطر کلی خندیدیم چ دلم میخواد دوباره اون شب رو
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
ممد خظر رو که نمیشناسم ولی دلارام یه ماهی هست که نیست :|
dlrm کجایی واقعا ؟ -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشب خواب تو دیدم چقد خوب شده بودی هعی
دیشب خواب تو دیدم بودی مث قبلنات هعی
دیشب خواب تو دیدم درس مث اولات هعی
میخواستم بهت برگردم ولی جایی نمونده برای تو برای من برای ما هعی:-) -
moein_alizadeh وقتی خدایی اعلام میکنه یعنی تموم
مردم ک مسخره دس شون نیسن بخواد بزنه زیرش آشوب میشه
بااین اوضاع گرونی خیلی ها کلی خرج کردن
خدارو خوش نمیادنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
منم دقیقا همینو می گم
سازمان سنجش هنوز هیچی در این باره نگفته اما یه سری موسسه از سازمان دارن نقل قول می کنن که این کار ممکنه
معلوم نیست شاید همه این موسسات این شایعه رو را انداختن تا دوباره نظام قدیمی ها رو به چرخه اقتصادی کنکور برگردونن -
@maryam-_-sh
ممد خظر رو که نمیشناسم ولی دلارام یه ماهی هست که نیست :|
dlrm کجایی واقعا ؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b همون ک عکس کارتون میداشت ها
اوممم همش اخراج میشد -
@maryam-_-sh
منم دقیقا همینو می گم
سازمان سنجش هنوز هیچی در این باره نگفته اما یه سری موسسه از سازمان دارن نقل قول می کنن که این کار ممکنه
معلوم نیست شاید همه این موسسات این شایعه رو را انداختن تا دوباره نظام قدیمی ها رو به چرخه اقتصادی کنکور برگردونننوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh برا من زیاد فرق نداره:-)
-
@m__saDra__b همون ک عکس کارتون میداشت ها
اوممم همش اخراج میشدنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
اهان حله -
@maryam-_-sh
منم دقیقا همینو می گم
معلوم نیست شاید همه این موسسات این شایعه رو را انداختن تا دوباره نظام قدیمی ها رو به چرخه اقتصادی کنکور برگردونندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh
چقدر بد
خداکنه نظام جدید باشه
اخه من خودم یه مصاحبه دیدم حتی اسکرین شات هم گرفته بودم
نوشته بود اگ بخوان میتونن کنکور نظام جدید بدن.. -
@maryam-_-sh
اهان حلهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b
-
Fatemeh mb77
فقط تبلیغاته گرچه نمیشه گفت بی اثر نبودهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh من قدیم انتخاب کردم ولی با حرفای اقای سبطی بازم گیج شدم
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیروز کلاس داشتم
ساعت11
تنها خونه بودم تا10:40خوابیدم
بعد پاشدم دیدم دورم شده
25دقیقه آرایش کردم و لباس پوشیدم
نیم ساعت دیر رسیدم::-
حالا میفهمم میگن ی دختر حاضر هس دیر برسه ولی آرایش داشته باشه -
دیروز کلاس داشتم
ساعت11
تنها خونه بودم تا10:40خوابیدم
بعد پاشدم دیدم دورم شده
25دقیقه آرایش کردم و لباس پوشیدم
نیم ساعت دیر رسیدم::-
حالا میفهمم میگن ی دختر حاضر هس دیر برسه ولی آرایش داشته باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
شما نظام جدید هستید؟
رشتتون چیه؟ -
moein_alizadeh
چقدر بد
خداکنه نظام جدید باشه
اخه من خودم یه مصاحبه دیدم حتی اسکرین شات هم گرفته بودم
نوشته بود اگ بخوان میتونن کنکور نظام جدید بدن..نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط MaryaM._.sh انجام شدهFatemeh mb77 مطمعن باشید نظام جدید هس
چون خدایی اعلام کرد
من هرجا هم ک دیدم زده بودم کنکور 99دو نظام حق انتخاب دارن -
@maryam-_-sh
شما نظام جدید هستید؟
رشتتون چیه؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 نظام قدیم
تجربی
نظام جدید کنکور میدم