-
امروز رفتم یه کتاب بگیرم، گفتم جلد 2 دینی سفیر خُرد رو دارین :| ؟
بعد فروشنده تو چشام نگاه میکنه 2 بار پشت هم میگه سفیر خِرد :|از خودم ناامید شدم
-
مادر من میاد میگه ببین فاطمه این جای داستانم به مشکل خوردم نظرت چیه...
بعد من میشینم ی ساعت بهش راهکار میدم
حالا دوحالت دارهیا کلا مخالفه و میگه ولش کن برو سر درست خودم میدونم چی کار کنم
یا موافقه اما میگه اره اینو خودمم میخواستم همینجوری بنویسم
ما هیچ ما نگاه
-
نتایجم 12 13 روز دیگه میاد
-
حس میکنم اخرش هم هیچکس نمیاد تو تاپیک گل خونم تنها میمونم واسه خودم فایل میزارم
-
@fatemeh_banoo سعی کنین بیشتر جاهایی که مشکل هستش رو بذارین
مثلا شکلای ساقه و ریشه ی گیاهان تک لپه و دولپه( پیشنهاد میکنم کتاب درسی نظام جدیدو ببینین:|)
یا مثلا ویژگیای گیاهان یه ساله، دوساله و .... :| -
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حس میکنم اخرش هم هیچکس نمیاد تو تاپیک گل خونم تنها میمونم واسه خودم فایل میزارم
نگید که این لایک ها مُهرتصدیق بر جمله من است
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi مخصوص نظام قدیم هست ولی اونا رو باید برسیم زیست سه که نکات ترکیبیش رو با دو بگیم..
هوم البته درست میگین ها ولی گفتم از بیس و پایه باشه -
@fatemeh_banoo نه اونا رو دیدم دقیقا همین شکلای فصل 3 دومو گذاشتن خیلی شکیل تر و مشخص تر :| بعد حالا ما باید میگشتیم که آوند چوبی کدومه آبکش کدومه
-
@fatemeh_banoo آخه منم همین کارو کرده بودم زیاد طرفدار نداشت
سرپا کردن دوباره ی انجمن تقریبا محال شده -
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi کتاب زیست چندم رو دانلود کنم از نظام جدید؟؟
دقیقا منم اونا رو همه رو گفتم
یعنی کل فصل 3 رو گیاهیش رو خط به خط کتاب گفتم
الان بحث بعدی انتقال مواد هست که اونم کتاب فاجعه توضیح داده -
شارژ گوشیم ۵ درصد
اینقد کمه اسکرین شات نمیشه گرفت براتون بفرستم
شبتون خوش -
@fatemeh_banoo نمیدونم احتمالا همون دهم باشه یا یازدهم، تو فعالیتاشون من دیدم همون شکلارو
اگه میتونین با تست و سوال تشریحی درسو باز کنیندر هر صورت :| حرف همیشگی :| مسئولیت نتراشین برا خودتون :|
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi جدی؟ یعنی خط به خط توصیخ دادین زیست گیاهی رو؟؟
چرا اخه جواب ندادهمش برای برپا کردن انجمن هم نبود.. ی بخششیش به خاطر خودمه
-
@fatemeh_banoo نه اونطوری، کلا تو مجازی با درسنامه حتی خود منم جذب نمیشم
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi مسئولیت نیس بیشتر ی وظیفس برای این که بتونم گیاهی رو تموم کنم چون برای خودم ی غول بوده ولی تا الان جواب داده تو این دوهفته تلاشمو میکنم با نکته و تست برم جلو
البته خیلی ها تو زیست گیاهی صفرن اگر مفهوم رو اول نخونن به کارشون نمیادی بهانه برای زود بیدار شدن و انگیزه دادن به خودمم هست
خیلی بی انگیزه بودم. اما.. -
@fatemeh_banoo پس به نظرم چیزایی که به قوی شدنتون کمک میکنه بپردازین
اینجا هرکسی پایه ی علمی خودشو داره و میتونه از مطالب استفاده کنهراستش زیاد به فکر بقیه بودن خوب نیست
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi متوجهم
من اومدم مباحث رو کوتاه کوتاه تو ضیح دادم مثلا ساختار ریشه رو ترکیبی با فصل 6 گفتم
مبحث اوند ها ترکیبی داشت با سال چهارم..حالا توی فصل 6 نکات ترکیبیش بیشتر میشه
ولی کسی صفر مطلق باشه شاید به دردش بخوره هوم؟
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Amir-bernousi متوجهم
من اومدم مباحث رو کوتاه کوتاه تو ضیح دادم مثلا ساختار ریشه رو ترکیبی با فصل 6 گفتم
مبحث اوند ها ترکیبی داشت با سال چهارم..حالا توی فصل 6 نکات ترکیبیش بیشتر میشه
ولی کسی صفر مطلق باشه شاید به دردش بخوره هوم؟
تجربه به من حداقل ثابت کرده کسی نمیاد توی نت چه اینجا چه هرجای دیگه ای بشینه درسنامه بخونه :| اگه دقت بکنین زمانی که تو زیست خوانی( ویرایش دوم شده زیست دونی :| ) تست زیاد گذاشتم مخاطب بیشتر شد
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi به فکر بقیه بودن اون بخشش بود که دلم میخاست اون چیزی که یاد گرفتم برام محال بود تلخ بود ازش فرار میکردم رو با بقیه به اشتراک بزارم که اگر کسی مثل منه بفهمه..
اما خب الان ی انگیزه اس کع تایمی که به چک کردن تلگرام و خوندن خبرای منفی میرفت الان شده گلخونه(:حتما تست رو جایگزین متن میکنم
33513/846714