-
amir bahrami اگه زمان رو ب سمت صفر میل بدی اون موقع همچین لحظه ای وجود نداره ک هم زنده باشه هم مرده
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ابراهیمEbrahim در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami اگه زمان رو ب سمت صفر میل بدی اون موقع همچین لحظه ای وجود نداره ک هم زنده باشه هم مرده
این همون برگشت به بیگ بنگ هست که صحنه اهسته میشه برای پیدا کردن یه چیزی که بهش میگن حقیقت! یعنی حقیقت به وجود اومدن ادم و زمین!
یعنی این انفجار فکر کن مثل اون یافته ی رادرفورد در نظر بگیری مثلا یه اتم توی یه زمان خیلی کوتاه چند تیکه میشه و هر چقدر هم که زمان رو کوچیکش کنی بازم نمیتونی متمایزشون کنی از بس که تند اتفاق میافتن. دقیقا دارن همین کار رو میکنن در مورد بیگ بنگ. صحنه رو اهسته کردن برای اینکه جدا جدا عوامل رو بررسی کنن در صورتی که شاید توی یه لحظه هزار تا قطعه مثل همین قطعه ای که باعث به وجود اومدن زمین شده تو فضا پراکنده شده که همینطور هم هست یه جورایی همین بحث جهان های موازی و ... این چیزا هست. در کل خوب همه چیز قاطی شده ولی از اونجایی که ما خودمون داریم مسله طرح میکنیم و خودمون داریم دنبال جواب سوال خودمون میگردیم! این مسخره به نظر میاد. یه چیزی یادم اومد به اسم نیهیلیسم. اونم ببین راجبش مطالعه کن خیلی جالبه دیدت عوض میشه ولی بدیش اینه که از همه فاصله میگیری و شاید دیگه هیچ دوستی نداشته باشی هیچوقت :face_savouring_delicious_food: شب همگیتون خوش -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روز یه فیک به فیک دیگه گیر میده، فیک سوم میاد میگه اونا من نیستن
بی مزه -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده
@اخراج-شد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marylb
به اسم من میخوان عکس بذارنمیدونم، باید فکر اینجاشو میکردی
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس منم بعد چندوقت دارم ماهو از پنجره اتاقم میبینم
ماه من برگشته
با ااتفاقای خووووب..خدارو شکرر همیشه اتفاقای خوب برات اتفاق بیفته
-
دوستان جواب منو بدین ممنون
من دیپلمم نظام قدیمه میخوام کنکور نظام جدید بدم میشه یا نه؟
ممون از توجه تون -
@ابراهیمEbrahim در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این همون برگشت به بیگ بنگ هست که صحنه اهسته میشه برای پیدا کردن یه چیزی که بهش میگن حقیقت! یعنی حقیقت به وجود اومدن ادم و زمین!
یعنی این انفجار فکر کن مثل اون یافته ی رادرفورد در نظر بگیری مثلا یه اتم توی یه زمان خیلی کوتاه چند تیکه میشه و هر چقدر هم که زمان رو کوچیکش کنی بازم نمیتونی متمایزشون کنی از بس که تند اتفاق میافتن. دقیقا دارن همین کار رو میکنن در مورد بیگ بنگ. صحنه رو اهسته کردن برای اینکه جدا جدا عوامل رو بررسی کنن در صورتی که شاید توی یه لحظه هزار تا قطعه مثل همین قطعه ای که باعث به وجود اومدن زمین شده تو فضا پراکنده شده که همینطور هم هست یه جورایی همین بحث جهان های موازی و ... این چیزا هست. در کل خوب همه چیز قاطی شده ولی از اونجایی که ما خودمون داریم مسله طرح میکنیم و خودمون داریم دنبال جواب سوال خودمون میگردیم! این مسخره به نظر میاد. یه چیزی یادم اومد به اسم نیهیلیسم. اونم ببین راجبش مطالعه کن خیلی جالبه دیدت عوض میشه ولی بدیش اینه که از همه فاصله میگیری و شاید دیگه هیچ دوستی نداشته باشی هیچوقت :face_savouring_delicious_food: شب همگیتون خوشنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir bahrami همه ی این گیج بازیا به خاطر عدم درک از مطلق بودنه
-
ممنون از توجه تون -
ممنون از توجه توننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaucet com سرچ کن
-
ممنون از توجه توننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaucet com اره
-
faucet com سرچ کن
@ابراهیمEbrahim چیزی نگفته سنجش
-
@ابراهیمEbrahim چیزی نگفته سنجش
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaucet com پس نمیشه
-
faucet com اره
@اخراج-شد ممنون از توجه ات
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز ی مگس با تمام سرعت با کله رف تو چشمم
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این دیگ کیه که ادای من،یه ادم مریض،رو در میاره،خودم بدم خودم میاد،حالا این...
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@اخراج-شد
جنگ اول به از صلح اخربا کسی جنگ ندارم ولی ظاهرا تو داری
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اخراج-شد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@اخراج-شد
اره کلا من با هر کی که به بقیه بی احترامی کنه دعوا دارم
-
@اخراج-شد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@اخراج-شد
اره کلا من با هر کی که به بقیه بی احترامی کنه دعوا دارم
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده