-
گفتم «بهتره!!!»گفتم بدتره؟؟؟
خونه ما هم از قبرستان بهتره،خونه ی شما هم،چیز بدی نگفتم،فقط باید قبلش فک کنینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بهلول-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خونه ما هم از قبرستان بهتره،خونه ی شما هم،چیز بدی نگفتم،فقط باید قبلش فک کنیحرفای دیشبت داره پشت صحنه تلفات میده، همینه دیگه فقط خودتو میبینی
-
@بهلول-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خونه ما هم از قبرستان بهتره،خونه ی شما هم،چیز بدی نگفتم،فقط باید قبلش فک کنیحرفای دیشبت داره پشت صحنه تلفات میده، همینه دیگه فقط خودتو میبینی
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای سومین بار از وقتی که اومدم، مینویسم که ناراحتم
ناراحت شدمشماها هم اینقد حساس نباشین، چتونه تا یکی گفت بالا چشتون ابروعه میریزین به هم
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@بهلول-دیوانه
قفل کن دهنتو
صبوریم حفاظش شکست -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالا چشمتووون آبروه،ی جمله ی بدیهی
یعنی ماریا هم اون جملممو قبول داره -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@بهلول-دیوانه
قفل کن دهنتو
صبوریم حفاظش شکستمحرمه،قول دادم حرف بد نزنم...
منطقی حرف بزن اقای صبور و خالص -
@بهلول-دیوانه
قفل کن دهنتو
منطقی حرف بزن اقای صبور و خالصنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بهلول-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@بهلول-دیوانه
قفل کن دهنتو
منطقی حرف بزن اقای صبور و خالصحرفم غیر منطقی، کجاش؟!
بگو منطقی شم -
@بهلول-دیوانه
قفل کن دهنتو
منطقی حرف بزن اقای صبور و خالصحرفم غیر منطقی، کجاش؟!
بگو منطقی شم -
marylb گفت نظرت در موردم چیه
گفتم ی با استعداد که چوب تنبلی میخوره
گفت و نظرت در مورد اکانتم؟گفتم بیکار به درد نخورتو بگو خطای من چی بوده که به من حرف میزنی،متهمم میکنی به هزار چیز
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بهلول-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گفت و نظرت در مورد اکانتم؟گفتم بیکار به درد نخورتو بگو خطای من چی بوده که به من حرف میزنی،متهمم میکنی به هزار چیز
تو ظرفیتا رو درنظر نمیگیری وقت گفتن؟
-
اگه نشد دانلود کنین بگین یجا دیگه اپلود کنم ( :
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b ببخشید این فایل رار باز نمیشه . میشه پی دی افشو آپلود کنید؟
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعصابم ریخت به هم
بمونه واسه بعد
اگه عمری بود
حرف نامربوط میزنم، ناراحت میشم -
تو ظرفیتا رو درنظر نمیگیری وقت گفتن؟
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarylb
اگ من از تو بپرسم یک کیلو سیب چقدره؟چون بی پولم،دروع میگی؟
اونوقت میرم دکان با بچه ام،جلوی همه ضایع میشمحقیقتو راستشو بگیم قشنگتره از اینکه دروع شیرین بگیم طرف کیف کنه
دوست واقعیش امثال تو نیستین که فقط میخوایین شاد باشه،حقیقت هرچی که باشه به درک...شما دوستی خاله خرسه اید -
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MOVAFFAQ
پی دی اف نیست اخه ...
از رو جزوم عکس گرفتم
.
چرا باز نمیکنه ؟؟ -
marylb
اونوقت میرم دکان با بچه ام،جلوی همه ضایع میشمحقیقتو راستشو بگیم قشنگتره از اینکه دروع شیرین بگیم طرف کیف کنه
دوست واقعیش امثال تو نیستین که فقط میخوایین شاد باشه،حقیقت هرچی که باشه به درک...شما دوستی خاله خرسه ایدنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بهلول-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marylb
دوست واقعیش امثال تو نیستین که فقط میخوایین شاد باشه،حقیقت هرچی که باشه به درک...شما دوستی خاله خرسه ایدمن دوست کسی نیستم
البته اگه با حرف تو به خودش بیاد و قوی بشه، خیلیم عالی
امیدوارم فقط این مرحله رو رد کنهتو هم قبل اینکه همه شونو با خاک حقیقت شخم بزنی، یکم مراعات کن
ممنون که تا حالا گوش دادی
یاحق
موفق باشی -
MOVAFFAQ
پی دی اف نیست اخه ...
از رو جزوم عکس گرفتم
.
چرا باز نمیکنه ؟؟نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b نمیدونم والا برای من ارور میده . باز نمیشه . خب میشه فایل زیپ کنید بعد آپلود کنید؟
-
marylb
دوست واقعیش امثال تو نیستین که فقط میخوایین شاد باشه،حقیقت هرچی که باشه به درک...شما دوستی خاله خرسه ایدمن دوست کسی نیستم
امیدوارم فقط این مرحله رو رد کنهتو هم قبل اینکه همه شونو با خاک حقیقت شخم بزنی، یکم مراعات کن
یاحق
موفق باشینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarylb
چرا دوست کسی نیستی؟چرا این همه مقاومت میکنی میجنگی با خودت؟ادم های زیادی میخوان با تو دوست شن اما تو کوری،یه حصار با قوانین چرت کشیدی دور خودت بهشون مینازی،مجهول بودن،دوست نداشتن و....
به کی ضربه میزنی با این کارات جز خودت،سرد و بی روحی تو،درحالکیه درونت اینطور نیست -
marylb
یاحق
موفق باشی -
برای سومین بار از وقتی که اومدم، مینویسم که ناراحتم
ناراحت شدمشماها هم اینقد حساس نباشین، چتونه تا یکی گفت بالا چشتون ابروعه میریزین به هم