-
Fatemeh mb77
فعلا بد بودنش برام اهمیتی نداره فقط میخوام بدونم چطور و چقدر تغییر میکنندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk
بله
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط باهآر انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo
!
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zedtwo
هه اون تکست دیفالته دلیلش رو هم پایینو نگا می کردی نوشتموقتی اخراج کردم یعنی چی؟
یعنی یکی دیگه تلگراف اونو بزنه؟
در ضمن صبح به خودش گفتم این صحبت ها رو تموم نکنه اخراج میشه
این روزا دست پیش گرفتن زیاد دیده میشه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonic
سلام -
sonic
سلامنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 سلام خوبین؟
-
Fatemeh mb77 سلام خوبین؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
تشکر شما خوبین؟
رشتتون چیه؟ -
sonic
تشکر شما خوبین؟
رشتتون چیه؟نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 مرسی
تجربی -
Fatemeh mb77 مرسی
تجربیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
موفق باشید -
sonic
موفق باشیدنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 همچنین
-
Fatemeh mb77 همچنین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
ی سوال بپرسم؟ -
sonic
ی سوال بپرسم؟نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 بفرمایین
-
Fatemeh mb77 بفرمایین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
اینو چند روز پیشا پرسیدم کسی جواب نداد
اگه میدونید جواب بدید
میگم تخفیفی ک الا از چی بخونیم میگیره خیلی زیاده؟
چون گاج هم تخفیف گذاشته میترسم تموم بشه زمان تخفیفش.. -
sonic
اینو چند روز پیشا پرسیدم کسی جواب نداد
اگه میدونید جواب بدید
میگم تخفیفی ک الا از چی بخونیم میگیره خیلی زیاده؟
چون گاج هم تخفیف گذاشته میترسم تموم بشه زمان تخفیفش..نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 والا من خبر ندارم امسالم که از فیلمای آلا استفاده کردم فقط از رایگاناش استفاده کردم . که همونم معجزه کرد:)
-
Fatemeh mb77 والا من خبر ندارم امسالم که از فیلمای آلا استفاده کردم فقط از رایگاناش استفاده کردم . که همونم معجزه کرد:)
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
بله تشکر
شیمی کدوم استاد استفاده کردید؟ -
sonic
بله تشکر
شیمی کدوم استاد استفاده کردید؟نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 استاد آقاجانی
-
@zedtwo
هه اون تکست دیفالته دلیلش رو هم پایینو نگا می کردی نوشتموقتی اخراج کردم یعنی چی؟
یعنی یکی دیگه تلگراف اونو بزنه؟
در ضمن صبح به خودش گفتم این صحبت ها رو تموم نکنه اخراج میشه
این روزا دست پیش گرفتن زیاد دیده میشهنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an والا من نمیدونم
اینو گفت رفت -
Fatemeh mb77 استاد آقاجانی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonic
نظام قدیم بودید درسته؟ -
sonic
نظام قدیم بودید درسته؟نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 بله