-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999
هرچیزی ممکنه -
#یک_فنجان_تفکر
️
سرنوشت رتبههای برتر کنکور ۱۰ سال اخیر
مژگان قاسمی؛ رتبه سوم كنكور ریاضی فیزیك سال ۸۷، در دانشگاه شریف لیسانس ریاضی فیزیک گرفته و پس از آن به تحصیل ادامه نداده است.
او حالا در یك شركت خصوصی در زمینه خدمات رایانه كار میكند و از زندگیاش راضی است.سارا عامری، رتبه ۲ كنكور زبان سال ۹۰، كارشناسی و كارشناسی ارشدش را در رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران خوانده و برای مقطع دكترا، به کانادا مهاجرت کرده است.
هانیه زراعتكار؛ رتبه ۹ كنكور انسانی سال ۸۷ حالا دانشجوی دكتری در رشته روانشناسی سلامت است. ورود به دانشگاه آن طور كه فكر میكرده خوب نبوده و دبیرستان را بیشتر از دانشگاه دوست دارد.
فاطمه زبرجد؛ رتبه ۳ كنكور علوم انسانی سال ۸۹، لیسانس و فوقلیسانس حقوق را از دانشگاه شیراز گرفته و اکنون نیز مشغول تحصیل در مقطع دکتری در شهر شیراز است و به عنوان قاضی دادگستری فعالیت میکند.
محمدرضا لمسهچی، رتبه یک كنكور علوم انسانی سال ۹۰، لیسانس و فوقلیسانس خود را در رشته روانشناسی در دانشگاه تهران دریافت کرده و حالا برای سربازی آماده میشود.
یاسمن فرازان، رتبه یک كنكور هنر سال ۹۰، رشته طراحی صنعتی در دانشگاه تهران خوانده و حالا دوره كارشناسیارشد را در یكی از دانشگاههای آلمان میگذراند.
فرخ حیدری؛ رتبه ۶ كنكور تجربی سال۸۶ تا چند ماه دیگر از رشته گوش و حلق و بینی فارغالتحصیل میشود و باید خود را برای ورود به محیط كار آماده كند. فرخ ۳۰ ساله با اینکه در دو رشته دیگر تحصیل کرده از وضعیت خود ناراضی است و میگوید: دانشگاه آنطور که فکر میکردم نبود.
آرش غضنفری؛ رتبه ۷ كنكور تجربی سال ۸۶، در دانشگاه تهران ۷ سال پزشکی خوانده، تخصص خود از دانشگاه شیراز گرفته و آماده میشود برای گذراندن طرح به مناطق محروم برود. آرش میگوید: دانشگاه با آن چیزی که فکر میکردم متفاوت بود و اگر به گذشته برگردم، درس نمیخوانم و مهاجرت میکنم/جامجم
-
romisa
میگفت تا حالا بدون توجه به علایقم زندگی کردم
ازینجا به بعدو میخوام اونجوری که دلم میگه زندگی کنم
در واقع داشت منو قانع میکرد که انصراف بدم
امسال میخواد کنکور هنر شرکت کنهنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1999
خب الان چطور زندگی میکنه ؟ -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa پشیمونی سارا؟
عاشق بعضی درساشم
البته فقط بعضی
فک می کنم من جزو اون ده درصد کلاسمونم که واسشون رفرنس میخونم گاها و بقیه به جزوه اکتفا می کنن
که البته نمرشون از منم بهتر میشه
️
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999 وضع مالی خونواده خوبه؟
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999 از کدوم درسای پرستاری متنفرین؟
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999 اصلا مگه پرستاری چیش بده این همه ادم دارن انصراف میدن؟
-
romisa
میگفت تا حالا بدون توجه به علایقم زندگی کردم
ازینجا به بعدو میخوام اونجوری که دلم میگه زندگی کنم
در واقع داشت منو قانع میکرد که انصراف بدم
امسال میخواد کنکور هنر شرکت کنهنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1999
به زور خانواده نرفته این رشته؟ -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahdyyy
هنوز یک ماه هم از شروع ترم نگذشته
من مشکلم با درسا نیست
مشکلم چیز دیگه ایهاینکه رشته ای که میخواستین نشد؟ یا شهرش؟
-
@1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahdyyy
هنوز یک ماه هم از شروع ترم نگذشته
من مشکلم با درسا نیست
مشکلم چیز دیگه ایهاینکه رشته ای که میخواستین نشد؟ یا شهرش؟
-
دوستان چ خبره . الان کانون و گزینه دو و سنجش میگن اگه سوالامونو ب هر کی بدید شکایت میکنیم حقوقی و حقیقی و اینا. ولی یه کانال که 4000 نفر توش عضون راحت میزاره و پیگیری نیس؟؟؟ کاری ندارم حالا سوالم اینه بخونم حلال هس؟
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1999
میشه بپرسم چی میخواستین؟