-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم واقعا خسته شده بودم ب معنای واقعی کم اورده بودم ب مدت ی هفته نشد درس بخونممخصوصا با نتایج این آزمون قلم چی ک خیلی افت داشتم اما امروز دوباره دارم ی برنامه میریزم برا این 17روز شاید نشه 24-23-یا کلا20 و اینا آورد اما میشه زیر100 اورد ک مگه ن؟
کافیه خودمونو باور داشته باشیم بدونیم ک اگه بخوایم میتونیم با توکل بخدا همه چی درست میشه ایشالله خداهم ناامیدمون نمیکنه و بهمون ی عیدی توپ ک ی رتبه ی خوبه میده-خواستن توانستن
اونایی ک باهام موافقا لایک کنن:16::joyous::1::4:
-
-
- updated - - -
-
منم واقعا خسته شده بودم ب معنای واقعی کم اورده بودم ب مدت ی هفته نشد درس بخونممخصوصا با نتایج این آزمون قلم چی ک خیلی افت داشتم اما امروز دوباره دارم ی برنامه میریزم برا این 17روز شاید نشه 24-23-یا کلا20 و اینا آورد اما میشه زیر100 اورد ک مگه ن؟
کافیه خودمونو باور داشته باشیم بدونیم ک اگه بخوایم میتونیم با توکل بخدا همه چی درست میشه ایشالله خداهم ناامیدمون نمیکنه و بهمون ی عیدی توپ ک ی رتبه ی خوبه میده-خواستن توانستن
اونایی ک باهام موافقا لایک کنن:16::joyous::1::4:
-
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;10914 said:
چرا که نه.............
-
-
- updated - - -
-
چرا که نه.............
یعنی منظورم اینه تو قبلن نخوندی هیچی فقط سی روز خوندی و به این رتبه میخوای برسی
آقا راستی نمیشد یکی از اون اول میگفت بهم تو سی روز میشه که من تا الان انقدر سر و کله نمیزدم با این کتابا[emoji4] [emoji28] -
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;10917 said:
آقا راستی نمیشد یکی از اون اول میگفت بهم تو سی روز میشه که من تا الان انقدر سر و کله نمیزدم با این کتابا[emoji4] [emoji28]خخخخخخخخخخخخخخخ خععععلی باحالی
-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;10917 said:
آقا راستی نمیشد یکی از اون اول میگفت بهم تو سی روز میشه که من تا الان انقدر سر و کله نمیزدم با این کتابا[emoji4] [emoji28]خخخخخخخخخخخخخخخ خععععلی باحالی
-
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;10917 said:
آقا راستی نمیشد یکی از اون اول میگفت بهم تو سی روز میشه که من تا الان انقدر سر و کله نمیزدم با این کتابا[emoji4] [emoji28]شما کلا در طول این سال به اندازه 30 روز خوندید یا نه؟؟؟...اگه خوندی که رتبه 21 میاری..20 نال رهاس...
-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;10917 said:
آقا راستی نمیشد یکی از اون اول میگفت بهم تو سی روز میشه که من تا الان انقدر سر و کله نمیزدم با این کتابا[emoji4] [emoji28]شما کلا در طول این سال به اندازه 30 روز خوندید یا نه؟؟؟...اگه خوندی که رتبه 21 میاری..20 نال رهاس...
-
-
مهدي رياضيت خوبه سوال دنباله من توي گپ خونه كنكوري رو جواب بده ممنون
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;10920 said:
شما کلا در طول این سال به اندازه 30 روز خوندید یا نه؟؟؟...اگه خوندی که رتبه 21 میاری..20 نال رهاس...
-
-
- updated - - -
-
شما کلا در طول این سال به اندازه 30 روز خوندید یا نه؟؟؟...اگه خوندی که رتبه 21 میاری..20 نال رهاس...
واقعا راس میگی من اندازه ی هفته خوندم الانم هر چی دارم از اون ی هفتس .....hhhhhhhhh
-
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;10922 said:
واقعا راس میگی من اندازه ی هفته خوندم الانم هر چی دارم از اون ی هفتس .....hhhhhhhhh
چی بگم دیگه...موفق باشی
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farifari;10921 said:
مهدي رياضيت خوبه سوال دنباله من توي گپ خونه كنكوري رو جواب بده ممنون
قبلنا اینو فولش بودم اما الان یادم نیست داداش
-
@**مهدی**;10924 said:
قبلنا اینو فولش بودم اما الان یادم نیست داداش
در هر حال ممنون
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چون ب اندازه ی هفته خوندی الان دنباله هام یادت نیس دیگه
منم هیچی از هندسه پایه جز یکی دو فصل یادم نیس راست ک میگن اصل کنکور همون دوران جمع بندی دقیقا مثل شب امتحان میمونه کل سال درس میخونی ها اما هیچی خوندن شب امتحان نمیشه همشو یادت میمونه و بیشترشم تو امتحان میاد-
-
- updated - - -
-
منم هیچی از هندسه پایه جز یکی دو فصل یادم نیس راست ک میگن اصل کنکور همون دوران جمع بندی دقیقا مثل شب امتحان میمونه کل سال درس میخونی ها اما هیچی خوندن شب امتحان نمیشه همشو یادت میمونه و بیشترشم تو امتحان میاد -
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;10927 said:
منم هیچی از هندسه پایه جز یکی دو فصل یادم نیس راست ک میگن اصل کنکور همون دوران جمع بندی دقیقا مثل شب امتحان میمونه کل سال درس میخونی ها اما هیچی خوندن شب امتحان نمیشه همشو یادت میمونه و بیشترشم تو امتحان میاد-
-
- updated - - -
-
منم هیچی از هندسه پایه جز یکی دو فصل یادم نیس راست ک میگن اصل کنکور همون دوران جمع بندی دقیقا مثل شب امتحان میمونه کل سال درس میخونی ها اما هیچی خوندن شب امتحان نمیشه همشو یادت میمونه و بیشترشم تو امتحان میادشما هم دوتا میاد...
-
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره آیسان جان من فک میکردم سیستم من هنگ دودفعه کلیک میخوره نگو کلا اینجوریه بد رو اعصاب خدایی ب آقا مدیر محترم سایت بگین بیاد ی فکری کنه براش
کاش اونی ک 30روز خونده حداقل روششم میگفت الان ما باید خودمون ی روش ابدا کنیم ک تو این مدت 2رقمی بیاریم؟؟؟؟-
-
- updated - - -
-
اره آیسان جان من فک میکردم سیستم من هنگ دودفعه کلیک میخوره نگو کلا اینجوریه بد رو اعصاب خدایی ب آقا مدیر محترم سایت بگین بیاد ی فکری کنه براش
کاش اونی ک 30روز خونده حداقل روششم میگفت الان ما باید خودمون ی روش ابدا کنیم ک تو این مدت 2رقمی بیاریم؟؟؟؟ -
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;10932 said:
کاش اونی ک 30روز خونده حداقل روششم میگفت الان ما باید خودمون ی روش ابدا کنیم ک تو این مدت 2رقمی بیاریم؟؟؟؟-
-
- updated - - -
-
کاش اونی ک 30روز خونده حداقل روششم میگفت الان ما باید خودمون ی روش ابدا کنیم ک تو این مدت 2رقمی بیاریم؟؟؟؟ببین بع قول ایسان اون از تمام وقتش برا درس خوندن استفاده کرده مثما الاف نبوده
ما =من و ... -