-
@ali_soltani نیگا یه بار با همون سرعتی که بود یهو نیرو بهش اضافه کردم برگشت به عقب یبار با نیرویی که بود وایستادم پرت شد به جلو
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shoka2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ali_soltani نیگا یه بار با همون سرعتی که بود یهو نیرو بهش اضافه کردم برگشت به عقب یبار با نیرویی که بود وایستادم پرت شد به جلو
الان حالت اول میشه یا حالت دوم؟
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلامِ دوباره
-
@shoka2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میشه حالت دوم
(توی حالت اول هم تو نیروی وارد ب خودکار نکردی،تو به کتاب نیرو وارد کردی،سرعتش بردی بالا،درحالکیه سرعت خودکار همون قبلیه بوده،درنتیجه این اختلاف سرعت باعث میشه،خودکار عقب بمونه!!!تو فک کنی برگشته عقب!(خودکار رو نسبت ب ی تیک از فرش نگاه کن تا بفهمی برنگشته عقب)،تنها نیروی وارد ب خودکار اصحگاکه بین خودکار و کتابه) -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
d.fateme.r اسم کاربریش چی شده؟
-
میشه حالت دوم
(توی حالت اول هم تو نیروی وارد ب خودکار نکردی،تو به کتاب نیرو وارد کردی،سرعتش بردی بالا،درحالکیه سرعت خودکار همون قبلیه بوده،درنتیجه این اختلاف سرعت باعث میشه،خودکار عقب بمونه!!!تو فک کنی برگشته عقب!(خودکار رو نسبت ب ی تیک از فرش نگاه کن تا بفهمی برنگشته عقب)،تنها نیروی وارد ب خودکار اصحگاکه بین خودکار و کتابه)نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط iCy HeARt انجام شده@ali_soltani یس .پس اولی میشه اصطکاک دومی میشه لختی!
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی مرده؟
-
@shoka2000
هردو قانونه لختی برشون حاکمه،ببین ب این« تمایل واسه حفظ حالت قبل»میگن لختی ،اصحکاک نیروعه:/ -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنها جایی که بالا میاد
-
تنها جایی که بالا میاد
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
تنها جایی که بالا میاد
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_END_ باش هستیم در خدمتت
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola
همم -
Acola
هممنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-b-b
یه چایی بذار بی زحمت -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی میام اینجا حس میکنم توو زمان گیر افتادم
-
@خـانـومــ دانلود کردم ببینمش:|
-
Acola
موش کیه -
Acola
موش کیهنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_END_ همون موچ با لحن دیگه بود