-
این پست پاک شده!
-
@خـانـومــ من بعنوان عضوی از اون محیط میتونم نظرم رو راجع به درست یا غلط بودنش بگم و حق مسلم عضویت من بیان دیدگاهم هست شاید نظر من غلط باشه یا درست ولی میتونم دیدگاهمو بگم بعلاوه ما مجبور به پذیرش غلط ها نیستیم غلط و نادرست باید حذف یا اصلاح بشه! وقتی دیدگاهی قرار نیست هیچ صدمه ای به کسی بزنه و نه توهینی بشه به کسی و نه اتفاق عظیمی در جهت بی نظمی بیفته این موارد بنظرم خیلی افراطی تلقی میشه حالا یه جمله به زبون محلی یکی از اقوام یا شهرا که دیگه اتقلاب کبیر یا اغتشاش نیست بجاش میتونیم اگه خیلی برامون مهم ترجمه ی اون رو بپرسیم و دامنه ی واژگان رو ببریم بالا
به علاوه از عنوان تاپیک چیز دیگری برداشت میشه و بنظر نمیاد جز ممنوعیت توهین کردن و پست مطالب غیراخلاقی چیز دیگه ای مورد داشته باشه در واقع هر چه دل تنگ میخواهد بگو
الانم لبخند لطفا
Golsa بله هرکس آزاده حرفش رو بزنه اما هر تاپیکی هدف خودش رو داره و قانون خودش رو
باز هم حرفم همونه دوست عزیز -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مردن چ راحت شده
عروس ۱۵ سالع ک ۱۴ روز بود عروسی کرده بود مرد -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@خـانـومــ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mrf قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!
پس قطره های همه رو تارومار کنید
-
-
mrf قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!
پس قطره های همه رو تارومار کنید
mrf بارها برخورد های جدی در این باره شده من به چشم دیدم حتی اگر کاربر خاصی رعایت نکرده خود بچه ها بهش تذکر دادن
-
Golsa
اگر هرکس بخواد هم گویش خودش رو تگ کنه کم کم هرج و مرج میشه ممکنه حتی دعوا و تنش هم به وجود بیاد
قشنگ تر نیس که همه متحد باشن و ی چهارچوب رو رعایت کنن؟
چرا توی مدارس همه یک نوع لباس میپوشن؟
چ انوع لباس پرسنل شغل های مختلف یکیه؟
چون وحدت باعث میشه همه به هدفشون نزدیک بشن
اینجا ی انجمن درسیه و هدف ما کمک به دیگه اس
چه بهتر که باهم متحد باشیمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط Golsa انجام شده@خـانـومــ عزیزم من دارم میگم یه پست اینقدر قشقرق نداره.....مگه مثلا من پروکسی خواستم و یکی واسم فرستاد یا یکی دیگه کد خواست واسش فرستادن هرج و مرج به پا شد ؟اینجا هر کس چیزی که تو دلش هست رو مختاره بگه!قضیه ی مدارس هم فرق داره ما توی محیطی قرار میگیریم که قراره به همه یچیز رو یاد بدن مثلا مبحث اناتومی در دانشگاه تهران که در یه کلاس از اقوام مختلف حضور دارن استاد ک نمیتونه تک تک بیاد به زبون هر کس براش بگه اینجاست که به زبانی رسمیت و عمومیت میبخشیم برای نظم و یکپارچگی ولی صحبت دو نفر اصلا به ما ربطی نداره مثل همون ارسال کد که بخوایم براش باید تعیین کنیم گفتم اگرم خیلی کنجکاو شدیم میتونیم ترجمشو بخوایم تمام حرف من اینه مثل اینه که شما در ترمینال آزادی دو نفرو که دارن به یه زبون یا لهجه حرف میزنن متهم کنی و بگی من نمیفهمم!
-
mrf بارها برخورد های جدی در این باره شده من به چشم دیدم حتی اگر کاربر خاصی رعایت نکرده خود بچه ها بهش تذکر دادن
من خودم دیدم بیش از ده تا پست گذاشتن ولی
اتفاقی نیفتاده بنظر منم نباید که بیفته گناه که نکردن
حرفم اینه که جبهه الکی نگیریم و عدالت داشته باشیم -
عجب رسمیه رسم زمونه :|
-
من خودم دیدم بیش از ده تا پست گذاشتن ولی
اتفاقی نیفتاده بنظر منم نباید که بیفته گناه که نکردن
حرفم اینه که جبهه الکی نگیریم و عدالت داشته باشیم -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرگ بر امریکا
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ali_soltani وسط دعوا پارازیت ننداز
-
خب وقتی اسم تاپیک رو می خونید و دلیل برمبنای اون میارید قبلش هم این صفحه رو بخونید
فکر کن یه دورهمی دارین با هم کلاسی هاتون دوستاتون بعد دو نفر اون وسط در گوشی حرف بزنن یا با زبونی که شما متوجه نمیشی حرف بزنن صورت خوشی نداره اینجا هم همینه تمام
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط Golsa انجام شده@M-an بله خوندم ولی ذکر شده قشنگ تره نگفته اجبار در ضمن این بند بیشتر برای سوالای عمومی کاربرد داره نه سوالای شخصی شاید توی همون جمع فلانی بخواد بگه مثلا این کتابتو بده دست من حالا لزومی نداره که همه بفهمن که کتاب اینو قراره بگیره یا همون ارسال کد وقتی اون شخص اون کد رو خواسته لزومی نداره که حالا همه بفهمن اون کد یا کاربردش چیه بنظرم یه مسئله ی کوچیک رو خیلیییییی بزرگ کردن این موضوع تامام
️
-
@shoka2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ali_soltani وسط دعوا پارازیت ننداز
این بحث تودلیم کار آمریکاس میخواد تفرقه بندازه :|
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده