Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تو دلته بریز بیرون 4
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
دلی♡
wanderingW
دیدی دوسداری یه اتفاقی بی افته یه زندگی متفاوت داشته باشه یه دوره از زندگیت یه راهی رو انتخاب کردی و الان دوس داری برگردی و انتخابش نکنی میگی کاش این کارو نکرده بودم! کاش این تصمیم رو نگرفته بودم و یا کاش فلان کارو میکردم🫠 و ته ذهنت یه گوشه ای یه رویایی داری یه رویا از یه زندگی ایده‌آل اون زندگی ایده آل همیجوری کشکی نرفته اونجا هیچ فکری هیچ طرز نگرشی هیچ احساسی همینجوری و بی دلیل بوجود نیومده برای هر یه چیز خوبی که اون زندگی داره یه بار یه جای از زندگی چیزی رو تجربه کردی که باعث شده اون زیبایی رو بخوای در واقع متوجه اون بشی و الا تا تجربه نکرده بودی حتی از وجود همچنین چیزی بیخبر بودی تا بی پولی رو تجربه نکرده باشی قدر پولدار بودن رو نمیدونی تا خونه حیاط دار داشته باشی توی اون زندگی ایده‌آل خونه حیاط دار جایی خاصی نداره تا حسرت چیزی رو نداشته باشی نمیتونی زندگی بدون اون حسرت رو آرزو کنی یه چیز بخوام ازت؟ فکر کن وسط اون زندگی ایده‌آلی و اونجا تماما برای توعه فقط یه چیزی که هست اینه که تجربیات و احساسات و افکاری که الان داری رو اونجا نداری فکر میکنی چه فرقی با الانت داره خیلی خوشحال تری؟ تویی که تجربه خونه بدون حیاط رو نداشتی بخاطر اینکه الان خونه ای که توشی یه حیاط خیلی زیبایی داره چقدر خوشحالی؟ نمیگم ناراضی هستی احتمالا خیاطتتون رو دوس داری ولی اون شوق داشتنش رو دیگه نداری( البته که این فقط یه مثل خیلی کوچیکیه) در عوضش رنگ خواسته هات عوض میشه تا تشنگی رو تجربه نکنیم قدر ابو تا شکست رو تجربه نکنیم قدر پیروزی رو و و خلاصه قدر چیزایی که میخواییم رو بدونیم چون برای اینکه اینا بوجود بیان کم رنج و سختی و کاستی کشیده نشده و اینکه کاش اینجوری میشد هم زیاد نگیم حکمت اینکه اون اتفاق افتاد اینه که الان چیزی واسه خواستن هدفی برای زندگی عیبی برای درست کردن ..دلیلی برای فردا صبح بیدار شدن داری اون زندگی رویایی یکی دیگه از دلایلی که اونجا.. یه گوشه از ذهن من و تو هست هم اینه که بدستش بیاری.. تلاش کنی تا بدستش بیاری چیزی که در موردش حرف میزنم ممکنه یه احساس باشه که میخوای داشته باشی یه زندگی لوکس/ساده ای باشه که میخوای داشته باشی یه نوع حرف زدن راه رفتن و حتی تفکری باشه که دوس داری ایجادش کنی باید اون زندگی رو برای خودت درست کنی و نگی ای کاش فلان کارو نمیکردم/یا میکردم چون هیچ سمانه ای جز اونی الان اینجاست و داره این متن رو مینویسه، لایق زندگی ایده‌آلی که الان میخواد داشته باشه، نیست میفهمی که چی میگم؟ این چیزی بود که من از کتاب کتابخانه نیمه شب یاد گرفتم ♡ البته کامل برداشت شخصی من بود و چقدر بهش نیاز داشتم... دوس داشتم این نوشته رو مثل هزاران حرفی که داشتم و بیانش نکردم، پاکش کنم ولی چون توی ایده‌آل من یه دختری هست که کمتر برای کارای خواسته و نکردش پشیمونه.(نه الانی که کلی حرف نزده و پشیمونی بابتشون رو داره) . پس همینجوری که هست میزارم اینجا بمونه یه قدمِ شده کوچولو ولی رو به جلو برای من:) شاید برای حتی یه نفر دیگه که گذرش افتاده اینجا و این نوشته رو خونده مفید باشه
غیر درسی

هرچی تو دلته بریز بیرون 4

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
846.7k دیدگاه‌ها 1.6k کاربران 978.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • پایانپ آفلاین
    پایانپ آفلاین
    پایان
    اخراج شده
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

عجب رسمیه رسم زمونه :| 😂

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • M mrf

@خـانـومــ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

mrf بارها برخورد های جدی در این باره شده من به چشم دیدم حتی اگر کاربر خاصی رعایت نکرده خود بچه ها بهش تذکر دادن

من خودم دیدم بیش از ده تا پست گذاشتن ولی
      اتفاقی نیفتاده بنظر منم نباید که بیفته گناه که نکردن
      حرفم اینه که جبهه الکی نگیریم و عدالت داشته باشیم

پ آفلاین
      پ آفلاین
      پشمک

mrf شما اهل کجایی که اینقدر دوست داری با لهجه صحبت کنید؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • I آفلاین
        I آفلاین
        iCy HeARt

مرگ بر امریکا

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • پایانپ پایان

عجب رسمیه رسم زمونه :| 😂

I آفلاین
          I آفلاین
          iCy HeARt

@ali_soltani وسط دعوا پارازیت ننداز 😹

پایانپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • پ پشمک

mrf شما اهل کجایی که اینقدر دوست داری با لهجه صحبت کنید؟

M آفلاین
            M آفلاین
            mrf
            اخراج شده

پشمک همه جای ایران سرای من است
            صحبت از زبان ما یا لهجه شما نیس
            داریم از یه قانون اشتباه حرف میزنیم

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • M.anM M.an

خب وقتی اسم تاپیک رو می خونید و دلیل برمبنای اون میارید قبلش هم این صفحه رو بخونید

فکر کن یه دورهمی دارین با هم کلاسی هاتون دوستاتون بعد دو نفر اون وسط در گوشی حرف بزنن یا با زبونی که شما متوجه نمیشی حرف بزنن صورت خوشی نداره اینجا هم همینه تمام

GolsaG آفلاین
              GolsaG آفلاین
              Golsa
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Golsa انجام شده

@M-an بله خوندم ولی ذکر شده قشنگ تره نگفته اجبار در ضمن این بند بیشتر برای سوالای عمومی کاربرد داره نه سوالای شخصی شاید توی همون جمع فلانی بخواد بگه مثلا این کتابتو بده دست من حالا لزومی نداره که همه بفهمن که کتاب اینو قراره بگیره یا همون ارسال کد وقتی اون شخص اون کد رو خواسته لزومی نداره که حالا همه بفهمن اون کد یا کاربردش چیه بنظرم یه مسئله ی کوچیک رو خیلیییییی بزرگ کردن این موضوع تامام🧚‍♀️

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • I iCy HeARt

پایانپ آفلاین
                پایانپ آفلاین
                پایان
                اخراج شده

@shoka2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

این بحث تودلیم کار آمریکاس میخواد تفرقه بندازه :| 😂

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • GolsaG Golsa

ققنوس چراااا؟؟!!!😐😐😐

ققنوسق آفلاین
                  ققنوسق آفلاین
                  ققنوس

Golsa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

ققنوس چراااا؟؟!!!😐😐😐

چی؟؟

GolsaG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • GolsaG Golsa

@خـانـومــ عزیزم من دارم میگم یه پست اینقدر قشقرق نداره.....مگه مثلا من پروکسی خواستم و یکی واسم فرستاد یا یکی دیگه کد خواست واسش فرستادن هرج و مرج به پا شد ؟اینجا هر کس چیزی که تو دلش هست رو مختاره بگه!قضیه ی مدارس هم فرق داره ما توی محیطی قرار میگیریم که قراره به همه یچیز رو یاد بدن مثلا مبحث اناتومی در دانشگاه تهران که در یه کلاس از اقوام مختلف حضور دارن استاد ک نمیتونه تک تک بیاد به زبون هر کس براش بگه اینجاست که به زبانی رسمیت و عمومیت میبخشیم برای نظم و یکپارچگی ولی صحبت دو نفر اصلا به ما ربطی نداره مثل همون ارسال کد که بخوایم براش باید تعیین کنیم گفتم اگرم خیلی کنجکاو شدیم میتونیم ترجمشو بخوایم تمام حرف من اینه مثل اینه که شما در ترمینال آزادی دو نفرو که دارن به یه زبون یا لهجه حرف میزنن متهم کنی و بگی من نمیفهمم!

خانومخ آفلاین
                    خانومخ آفلاین
                    خانوم
                    فارغ التحصیلان آلاء

Golsa ترمینال مدرسه دانشگاه همه و همه این ها دوتا تفاوت اصلی با انجمن دارن
                    یک. محیط خارج از فضای مجازی هستن!
                    دو. قوانینی به این شکل وجود نداره

اگر قرار به این هست که ما از این طریق دامنه لغت رو گسترش بدیم یا با فرهنگ و رسوم آشنا بشیم
                    چ بهتر که همون موقغ ترجمه اش رو زیرش بنویسیم
                    این یعنی احترام به افرادی که اون لهجه رو بلد نیستن
                    حتی ممکنه که اینجوری علاقه به گویش هم به وجود بیاد
                    بحث اینه که وقتی داریم توی محیطی زندگی میکنیم
                    که فرقی نداره مجازی باشه یا واقعی باید با محیط انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشیم
                    وگرنه ابدا وجود لهجه و گویش بد نیس اما هرچیز به جای خودش
                    نکته آخر بله اینجا هرکس میتونه چیزی که توی دلش هست رو بگه
                    اما قرار نیس اون چیز هرچیزی باشه!
                    هر حرفی یا صحبتی در چهارچوب خودش زیبا و متعارفه

این ی گپ دوستانه بود عزیزم امیدوارم دلخور نشی🌺❤️

ما به یَغما رفته‌ی نجوای لبخندِ توییم.

GolsaG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • ققنوسق ققنوس

Golsa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

ققنوس چراااا؟؟!!!😐😐😐

چی؟؟

GolsaG آفلاین
                      GolsaG آفلاین
                      Golsa

ققنوس گفتم اون عروس نوجوون چرا فوت شدش؟😂😐

ققنوسق 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • mahsaaaaM آفلاین
                        mahsaaaaM آفلاین
                        mahsaaaa

5839d09c-08f4-4883-988f-d69026714c2f.jpg
                        اعصاب مصاب لاموجود😂 😂 قیافشو عشقه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • A Acola

dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

Acola
                          فازی #۱۰*

مرسی❤💋

SisyphusS آفلاین
                          SisyphusS آفلاین
                          Sisyphus
                          اخراج شده

Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

Acola
                          فازی #۱۰*

مرسی❤💋

#تبعیض

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • خانومخ خانوم

Golsa ترمینال مدرسه دانشگاه همه و همه این ها دوتا تفاوت اصلی با انجمن دارن
                            یک. محیط خارج از فضای مجازی هستن!
                            دو. قوانینی به این شکل وجود نداره

اگر قرار به این هست که ما از این طریق دامنه لغت رو گسترش بدیم یا با فرهنگ و رسوم آشنا بشیم
                            چ بهتر که همون موقغ ترجمه اش رو زیرش بنویسیم
                            این یعنی احترام به افرادی که اون لهجه رو بلد نیستن
                            حتی ممکنه که اینجوری علاقه به گویش هم به وجود بیاد
                            بحث اینه که وقتی داریم توی محیطی زندگی میکنیم
                            که فرقی نداره مجازی باشه یا واقعی باید با محیط انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشیم
                            وگرنه ابدا وجود لهجه و گویش بد نیس اما هرچیز به جای خودش
                            نکته آخر بله اینجا هرکس میتونه چیزی که توی دلش هست رو بگه
                            اما قرار نیس اون چیز هرچیزی باشه!
                            هر حرفی یا صحبتی در چهارچوب خودش زیبا و متعارفه

این ی گپ دوستانه بود عزیزم امیدوارم دلخور نشی🌺❤️

GolsaG آفلاین
                            GolsaG آفلاین
                            Golsa

@خـانـومــ ناراحت نشدم اما چیزی هم که اشتباه زیر بار پذیرشش نمیرم ابدا!منم تاکیید کردم اولا چیزی ک سوال یا جواب عمومی هست قطعا باید به زبان رسمی باشه تا قابلیت پاسخگویی و فهمیدن برای همه فراهم باشه اما در غیر اینصورت و اگر منشن دو نفر و ...بود بهتره ترجمش نوشته شه یا شما خیلی دلت خواست بدونی چی میگن بپرس!هر چیزم داریم تا هر چیز گفتم که تا مادامی که چیزی توهین کننده و خشونت آمیز و غیر اخلاقی نباشه از نظر من موردی نداره و بنظرم مغایرتی هم با قوانین الا نداره!حرف شما مثل همون دوستانی میمونه که دانشجوهای بلوچ یا کرد رو بخاطر حضورشون در دانشگاه با لباس محلیشون سرزنش و متهم میکنن!

خانومخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • پایانپ آفلاین
                              پایانپ آفلاین
                              پایان
                              اخراج شده

منم اون موقع هی ب مدیر مدرسه میگفتم هفت ونیم زوده،بذار نه بیایم مدرسه :| قبول نکرد،منم میخواستم نکنم دیدم اب از اب تکون نمیخوره فقط من اخراج میشم :|

SisyphusS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • GolsaG Golsa

@خـانـومــ ناراحت نشدم اما چیزی هم که اشتباه زیر بار پذیرشش نمیرم ابدا!منم تاکیید کردم اولا چیزی ک سوال یا جواب عمومی هست قطعا باید به زبان رسمی باشه تا قابلیت پاسخگویی و فهمیدن برای همه فراهم باشه اما در غیر اینصورت و اگر منشن دو نفر و ...بود بهتره ترجمش نوشته شه یا شما خیلی دلت خواست بدونی چی میگن بپرس!هر چیزم داریم تا هر چیز گفتم که تا مادامی که چیزی توهین کننده و خشونت آمیز و غیر اخلاقی نباشه از نظر من موردی نداره و بنظرم مغایرتی هم با قوانین الا نداره!حرف شما مثل همون دوستانی میمونه که دانشجوهای بلوچ یا کرد رو بخاطر حضورشون در دانشگاه با لباس محلیشون سرزنش و متهم میکنن!

خانومخ آفلاین
                                خانومخ آفلاین
                                خانوم
                                فارغ التحصیلان آلاء

Golsa خودتون هم بهتر میدونید که زمین تا آسمون این دوبحث فرق دارن
                                من کاره ای نیستم
                                نه ادمین
                                نه ناظم نه چیزی
                                فقط کاربری ام که میبینم وحدت چطور توی انجمن حاکم بوده
                                به هرحال اون کسی که قانون می‌گذاره سطح سوادش مطمعنم که ازمن بالاتره و بهتر تصمیم میگیره در این مورد(:

GolsaG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • پایانپ پایان

منم اون موقع هی ب مدیر مدرسه میگفتم هفت ونیم زوده،بذار نه بیایم مدرسه :| قبول نکرد،منم میخواستم نکنم دیدم اب از اب تکون نمیخوره فقط من اخراج میشم :|

SisyphusS آفلاین
                                  SisyphusS آفلاین
                                  Sisyphus
                                  اخراج شده

@ali_soltani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

نتیجه:تفکرات شورشیانه از بچگی در این فرد موجود بوده

پایانپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • dlrmD آفلاین
                                    dlrmD آفلاین
                                    dlrm

@خـانـومــ ممنونم ازت❤

• اگه با من کار داشتی، پی‌وی پیام بده♡
                                    خانومخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • GolsaG Golsa

@M-an بله خوندم ولی ذکر شده قشنگ تره نگفته اجبار در ضمن این بند بیشتر برای سوالای عمومی کاربرد داره نه سوالای شخصی شاید توی همون جمع فلانی بخواد بگه مثلا این کتابتو بده دست من حالا لزومی نداره که همه بفهمن که کتاب اینو قراره بگیره یا همون ارسال کد وقتی اون شخص اون کد رو خواسته لزومی نداره که حالا همه بفهمن اون کد یا کاربردش چیه بنظرم یه مسئله ی کوچیک رو خیلیییییی بزرگ کردن این موضوع تامام🧚‍♀️

M.anM آفلاین
                                      M.anM آفلاین
                                      M.an
                                      مدیر

Golsa
                                      ببین دلایلی که میاری موجه نیستن
                                      کجای اون متن دستوری بوده که اون خط دستوری باشه
                                      اینجا یک مکان عمومی هست جهت تبادل نظر و گفتگوی همه با امکان چت خصوصی وقتی شما نمی خوای کسی متوجه صحبتت با اون یکی بشه میری خصوصی پیام میدی مگر نه وقتی کسی میگه کد فلان چیه داره ا همه می پرسه و همه باید متوجه بشن چون انتخاب کرده عمومی حرف بزنه
                                      دلیل تراشی بیهوده نکنید

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

M GolsaG 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • dlrmD dlrm

@خـانـومــ ممنونم ازت❤

خانومخ آفلاین
                                        خانومخ آفلاین
                                        خانوم
                                        فارغ التحصیلان آلاء

dlrm ❤️💋

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • خانومخ خانوم

Golsa خودتون هم بهتر میدونید که زمین تا آسمون این دوبحث فرق دارن
                                          من کاره ای نیستم
                                          نه ادمین
                                          نه ناظم نه چیزی
                                          فقط کاربری ام که میبینم وحدت چطور توی انجمن حاکم بوده
                                          به هرحال اون کسی که قانون می‌گذاره سطح سوادش مطمعنم که ازمن بالاتره و بهتر تصمیم میگیره در این مورد(:

GolsaG آفلاین
                                          GolsaG آفلاین
                                          Golsa

@خـانـومــ منم عزض کردم قانونی در این باب ندیدم یک،دو هر قانونی لزوما درست نیست و سه هر قانون گذاری لزوما با سواد نیست🌸شب شما خوش🌙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 4424
                                          • 4425
                                          • 4426
                                          • 4427
                                          • 4428
                                          • 42335
                                          • 42336
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه