-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11150 said:
اینا برای آزمون های قبل بود برا 1خرداد شدادبیات50-عربی30-دین و زندگی92-ریاضی20-فیزک30-شیمی80
الان شما ب من بگین ک من ریاضی چی بخونم تو این 15 روز ک 30 بشه
بعدشم چ با درصدای بالا چ با درصدای الان زیر 100 نمیشه
تازه اگه بخوای تاثیر معدلم ک حساب کنی واویلاریاضی رو مثلثات تابع و حد و مشتق و احتمالات کار کن تا ۲۰ تا ازینا میاد تقرییبا
هندسه تحلیلی هم ماتریسش و بردارش اسونه فقط تمرین کرده باشی راحت میتونی بزنی ، جایگشت و اینام که همون احتمالاته ، یه هندسه پایه و مخروطی ها و انتگرال و نظریه اعداد میمونه که نخونیم نخوندی ولی روی اونای دیگه الان کار کن میتونی تا ۵۰ تضمین کنی خودتو
شیمی دین و ادبیاتتو بخون و درصداتو بالا ببر میتونی
اگه یه درس صد بزنی میتونی یه درس رو نزنی
به اینا نیس دختر خوب کنکور با اینا فرق داره سرجلسه شاید سوالا عین اب خوردن باشه برات
میتونی اینقد غمبرک نزن -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا اگه ادبیات 68-عربی 60-دین و زندگی100 باشه ریاضی 20فیزک 50 شیمی70باشه بد منظورم این ک چون من ریاضیارو زود فراموش میکنم کم بزنم اما بجاش رو عمومی ها وقت بزارم
شما خودتون برای هر فصل تحلیلی غیر مقاطع- و برای هر فصل هندسه پایه چقد وقت گذاشتین؟ -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11158 said:
مثلا اگه ادبیات 68-عربی 60-دین و زندگی100 باشه ریاضی 20فیزک 50 شیمی70باشه بد منظورم این ک چون من ریاضیارو زود فراموش میکنم کم بزنم اما بجاش رو عمومی ها وقت بزارم
شما خودتون برای هر فصل تحلیلی غیر مقاطع- و برای هر فصل هندسه پایه چقد وقت گذاشتین؟تخصصی بیشتر کار کنی بهتره اون وسطام رو عمومی کار کن دو ساعت تا سه ساعت بعد ش میرم تست میزنم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
man;11170 said:
اوكي فقط برا دترمينان وقتي عدد ها بزرگن ونميشه از چيزي فاكتور گرفت چيكار بايد كرد اگه راه عادي محاسباتش زياده؟
بیشترش اگه با فرمول بری خط میخوره
نمونشو اگه میتونی بزار -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ی سوال این فیلم های صفر تا صد فقط برای سال سومیاس؟
و این ک واقعا مفید و خوب هستن ی جوری ک کامل باشن و بشه برا دوران جمع بندی استفاده کرد؟
تدریس آقای ناصح زاده عالیه ها اما کاش مثل آقای آقاجانی صفر تا صد داشت چون اونجوری دانش اموزا نبودن و ساعت فیلم ها اینا کم تر بود زود ترم تموم میشد
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟ -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11173 said:
و این ک واقعا مفید و خوب هستن ی جوری ک کامل باشن و بشه برا دوران جمع بندی استفاده کرد؟
تدریس آقای ناصح زاده عالیه ها اما کاش مثل آقای آقاجانی صفر تا صد داشت چون اونجوری دانش اموزا نبودن و ساعت فیلم ها اینا کم تر بود زود ترم تموم میشد
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟-
-
- updated - - -
-
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟شیمیش خوبه قشنگ توضیح داده
-
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره شیمش عالیه من خودم کلی درصدام باهاش رشد کرد و بالا رفت برا هونه میخوام بدونم بقیه هم بدرد کنکوریا میخوره و نکته های کنکوری میگه یان یا فقط تدریسش در حد نهایی