-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
man;11170 said:
اوكي فقط برا دترمينان وقتي عدد ها بزرگن ونميشه از چيزي فاكتور گرفت چيكار بايد كرد اگه راه عادي محاسباتش زياده؟
بیشترش اگه با فرمول بری خط میخوره
نمونشو اگه میتونی بزار -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ی سوال این فیلم های صفر تا صد فقط برای سال سومیاس؟
و این ک واقعا مفید و خوب هستن ی جوری ک کامل باشن و بشه برا دوران جمع بندی استفاده کرد؟
تدریس آقای ناصح زاده عالیه ها اما کاش مثل آقای آقاجانی صفر تا صد داشت چون اونجوری دانش اموزا نبودن و ساعت فیلم ها اینا کم تر بود زود ترم تموم میشد
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟ -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11173 said:
و این ک واقعا مفید و خوب هستن ی جوری ک کامل باشن و بشه برا دوران جمع بندی استفاده کرد؟
تدریس آقای ناصح زاده عالیه ها اما کاش مثل آقای آقاجانی صفر تا صد داشت چون اونجوری دانش اموزا نبودن و ساعت فیلم ها اینا کم تر بود زود ترم تموم میشد
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟-
-
- updated - - -
-
اگه جمع بندی ایشونو دیدین بگید خوبه واقعا با دیدنش نیاز ب فیلم های دیگشون هست یا همون جمع بندیا کافیه؟شیمیش خوبه قشنگ توضیح داده
-
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره شیمش عالیه من خودم کلی درصدام باهاش رشد کرد و بالا رفت برا هونه میخوام بدونم بقیه هم بدرد کنکوریا میخوره و نکته های کنکوری میگه یان یا فقط تدریسش در حد نهایی
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11176 said:
آره شیمش عالیه من خودم کلی درصدام باهاش رشد کرد و بالا رفت برا هونه میخوام بدونم بقیه هم بدرد کنکوریا میخوره و نکته های کنکوری میگه یان یا فقط تدریسش در حد نهایی
فک کنم خوب باشه
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در برخورد با دیگران ساده نباش . . .
زیرا سادگی ات را نشانه می گیرند . . .
برای درهم شکستن غرورت . . . !
پ ن: رو با دیگران تا کید دارم ها با بعضی ها همون ساده باش چون اونا عشقن. -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هایی ک فیلم های صفر تا صد دیدن بیان بگن خوبه یا ن بگین کدوماش کنکوری میخوام ها منظورم این ک تدریسش کنکوری باشه
-
@parmis.74;11188 said:
بچه هایی ک فیلم های صفر تا صد دیدن بیان بگن خوبه یا ن بگین کدوماش کنکوری میخوام ها منظورم این ک تدریسش کنکوری باشه
سلام.فقط شيمي اقاجاني رو ديدم كه خيلي تر و تميز گفته