-
ققنوس سلام چطوری؟
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ققنوس سلام چطوری؟
سلام بد نیسم ت چطوری ؟نیستی
برگشتی خونع؟ -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ققنوس
کوجایی؟
:))
امیدوارم حالت بهترباشه..همین اطراف
ممنون ازت -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Survival
️امیدوارم شدم ی لحظه لنتی
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ققنوس سلام چطوری؟
سلام بد نیسم ت چطوری ؟نیستی
برگشتی خونع؟نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس خوبم شکر هستم ولی خستم :|
یس -
@Survival
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival
اگه عاشقت نبودم پا نمیداد این صدا کردن -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش
-
ققنوس خوبم شکر هستم ولی خستم :|
یسنوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ققنوس خوبم شکر هستم ولی خستم :|
یساهوم
سلام برسون -
رُزِعــآبیـ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival
اگه عاشقت نبودم پا نمیداد این صدا کردننوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Survival جدی
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ...بچه ها ی سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم جواب بدین face_with_thermometer: من تازه ازمون قلم چی ثبت نام کردم ..میخواستم بپرسم مباحثی رو تاالان نخوندم که ماله ازمون های قبلی بود...این مباحث رو چجوری میتونم جبران کنم؟اگه نتونم جبران کنم واون مباحث نخونده بمونن رتبه کنکورم خیلی جابه جامیشه باتوجه به اینکه 4 ازمون گذشته روازدست دادم یابه عبارت دیگه کلا دهمم ازدست رفتس...#کمک فوری
-
سلام ...بچه ها ی سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم جواب بدین face_with_thermometer: من تازه ازمون قلم چی ثبت نام کردم ..میخواستم بپرسم مباحثی رو تاالان نخوندم که ماله ازمون های قبلی بود...این مباحث رو چجوری میتونم جبران کنم؟اگه نتونم جبران کنم واون مباحث نخونده بمونن رتبه کنکورم خیلی جابه جامیشه باتوجه به اینکه 4 ازمون گذشته روازدست دادم یابه عبارت دیگه کلا دهمم ازدست رفتس...#کمک فوری
@momo_study
به نظر من:
با آزمون بخون،یه مباحثی مث لغت زبان + فارسی و قرابت و اینارو شروع کن خودت بخونتو آزمونای جبرانی مباحثی که نرسیدی بخونی رو بخون
درسایی که نیاز به خوندن مباحث قبلی داره رو هم از اول شروع کن بخون
-
@momo_study
به نظر من:
با آزمون بخون،یه مباحثی مث لغت زبان + فارسی و قرابت و اینارو شروع کن خودت بخونتو آزمونای جبرانی مباحثی که نرسیدی بخونی رو بخون
درسایی که نیاز به خوندن مباحث قبلی داره رو هم از اول شروع کن بخون
-
@momo_study من نمیدونم خودت بهتر میدونی،با یه مشاور خوب صحبت کن یا تاپیک بزن بقیه بیان نظرشونو بگن :))
-
@momo_study من نمیدونم خودت بهتر میدونی،با یه مشاور خوب صحبت کن یا تاپیک بزن بقیه بیان نظرشونو بگن :))
-
@Survival جدی
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط _Deleted_ انجام شده -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@momo_study
این دفعه دوازدهمش که از اوله رو بخوان
برا پایه تو ایستگاه جبرانی بعدی که تو بهمنه جبران میکنی -
@momo_study
این دفعه دوازدهمش که از اوله رو بخوان
برا پایه تو ایستگاه جبرانی بعدی که تو بهمنه جبران میکنینوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ایمورتال اره درسته ...ولی خب تودو هفته چجوری میشه کل درسای دهمو خوند
-
Virus دبیر ریاضی آقای ثابتی بهترن یا آقای امینی !؟
و دبیر عربی کدوم از همه بهترن !؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی :))@Survival ریاضی نمیدونم ولی عربی ناصح زاده خوبه
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@momo_study
اون موقع که راحته موقع امتحانات هست
الان شاید برات سخت باشع