-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Golsa
منظورم اینه با انجمن مشغول نشید -
@Survival زدی تو خال
-
@Survival در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از ادمین خواستارم یه آپشن 1k لایک بذارین
مشکل خیلی ها حل میشهاز جمله خودم منفی دهنده ی محترم :|
-
دیگ نمیخوام اشتباهات قبلی رو تکرار کنم...
تودلی ایگنور. -
@nafas_96 ن باو
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight بیا اخرین قول ما باش بریم
-
@nafas_96
در این حدم نه والا
-
کیا فارغ التحصیل نظام جدیدن ...اعلام حضورکنین باهم رقابتی بخونیم
-
Golsa
منظورم اینه با انجمن مشغول نشیدنوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sobhan-1999 شوخی کردم البته واقعا حرفت درسته
حالا منکه چند وقته میام انجمن اونم چون یه سوال داشتم راجع به فیلما و از وقتی نت قط شد تو دلیو دیدمو
ولی آره واقعا کلا نه فقط انجمن
کلا اینستا،تل ،وات همه ی اینا اگه از دستت بره دیگه رفته ساعت ها وقت تلف کردنموافقم خیلی
شاید اگه خیلی از ماها قبلا گوشی نداشتیم شرایطمون خیلی فرق میکرد الان
-
شب همگی خوش
-
@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival نه بابا من اونجوری نیستم
عه هاای امیر
:hand:
خوبه بازo چی بود اخه همش منو دختر فرض میکردن
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival نه بابا من اونجوری نیستم
عه هاای امیر
:hand:
خوبه بازo چی بود اخه همش منو دختر فرض میکردن
کار خوبی کردی :)))
-
@momo_study :hand:
-
@momo_study متغیر از 7 تا 11
-
@Sobhan-1999 شوخی کردم البته واقعا حرفت درسته
حالا منکه چند وقته میام انجمن اونم چون یه سوال داشتم راجع به فیلما و از وقتی نت قط شد تو دلیو دیدمو
ولی آره واقعا کلا نه فقط انجمن
کلا اینستا،تل ،وات همه ی اینا اگه از دستت بره دیگه رفته ساعت ها وقت تلف کردنموافقم خیلی
شاید اگه خیلی از ماها قبلا گوشی نداشتیم شرایطمون خیلی فرق میکرد الان
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGolsa
من دوستانه بهتون میگم اگه میخواید قبول شید انجمن نیاید حتییی برای سوال درسی یا هررچیی -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم زندگی و زندگی کردن چقد چیز عجیبیه همین که داریم راه میریم نفس میکشیم یه چیزی میخوایم یا نمیخوایم...
.
راستش بگم هر چقدر زمان میگذره هر چند به پایان بیست سالگیم نزدیک میشم حس میکنم چقدر بزرگتر شدم چقدر عاقل تر چقدر محتاط تر شدم...
.
هر چقدری که زمان میگذره میفهمم چقدر خودم مهم ترم چقدر خودم در حق خودم ظلم کردم چقدر باید رها میکردم و میگذشتم ولی موندم چنگ زدم نتیجه چنگ زدنمم چیزی جز افسرده شدن روح خودم نشد...
.
گاهی نه چیزی نه شخصی نه هیچکس و هیچ چیز ارزش اینم نداره بخاطرش حتی گردنمونم بچرخونیم یا حتی پلک بزنیم "رها کردن گاهی نشون میده چقدر روح بزرگی دارم"...
.
میخوام به اینجا برسم که خودم به خودم بگم اگه پشت موندم اگه اینجام اگه خیلی از شرایط ها رو تحمل میکنم خیلی حرفا رو میشنوم به نشنیدن میزنم دلیل دارم اگه تو این شرایطم خواسته خودم بوده محصول اعمال خودم بوده...
.
میخوام به خودم ثابت کنم که من واقعی هم میتونه به چیزی که میخواد برسه چی باعث میشه من نتونم...
.
بقول ابراهیم سلطانی نوشتهبود «رؤیا بافتن مثل کلاه بافتنه: با لذّت میبافیش، بعد میگذاریش روی سرت؛ سرِ آدم را گرم میکنه...
.
دلم میخواد 12تیر قبل خواب برم جلوی آینه به چهره خستم ولی برق تو چشمام نگاه کنم بگم ممنونم که اینهمه سختی بجون خریدی ممنونم که تموم تلاشتو کردی ممنونم که خود واقعیت نشون دادی...
.
بگم خدایا خداروشکرت که بین تموم نبودن نداشتن نیستن رفتن ها تو بودی،حواست بهم بود که باعث شدی به خودم بیام بگم من تموم خودم نشون دادم تو ولم نکنیا من به چیزی که میخوام برسونیا من که جز تو کسی ندارم همه کسم تویی،تویی که تموم شبا درد و دلامو گوش دادی گذاشتی اشکامو پاک کنم به خودم امید بدم بگم خدا هست بگم مگه میشه خدا یه چیزی بگه و زیرش بزنه نمیشه دیگه خودت گفتی ته هر سختی آسونی هست خودت گفتی صدا کنید مرا تا اجابت کنم شما را خودت گفتی از من بخواید خودت گفتی تلاش با توکل نتیجه میده خودت گفتی محاله بندم از من چیزی بخواد ولی دستاشو خالی از درگاهم برگردونم خداجونم میدونم خیلی خدایی دل منم به تو خوشه...
.
و خیلی حرفای دیگه،زیر لب میخونم: پشت این شبای زخمی یه نفر نیست که بدونه سهم تو کنج قفس نیست قسمت تو آسمونه...
.
پ ن یک : قوی باشم مثل یه دختر مثل یه کوه
پ ن دو : کار که نشد نداره خدا منتظرمه که از ته دل بخوام
پ ن سه : هر تلخی تهش یه شیرینی هست من حقمه این شیرینی بچشم
پ ن چهار : چهارشنبه هزار و سیصد نود و هشت،نه و پنج