-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حس الااااااااان من احساس میکنم هیچیییییی بلد نیستم آخه چرا ؟؟؟؟درک میکنم حسابی
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حس الااااااااان من احساس میکنم هیچیییییی بلد نیستم آخه چرا ؟؟؟؟درک میکنم حسابی
خیلی بده اینجوری الان دارم یه باردیگه مرور میکنم میبینم نه واقعا بلد نیستم بااینکه خیلی خوندم
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال درمورد http://forum.alaatv.com/topic/2802/بررسی-تست-های-کنکور-های-سال-قبل/4
اون قسمت یه چور دیگش نظرتون چیه دوستان؟ -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همگی خوش
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
یه سوال درمورد http://forum.alaatv.com/topic/2802/بررسی-تست-های-کنکور-های-سال-قبل/4
اون قسمت یه چور دیگش نظرتون چیه دوستان؟نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اون قسمت یه چور دیگش نظرتون چیه دوستان؟دریغ از نظر : |
-
-
اقا شما هم شده یه روزایی مثلا دو سه روز تو ماه کلا درس نخونید؟
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
انجمن تازه سرعتش شد اون چیزی که من می خوام، قشنگ یه تلگرام شد برای خودش
دقیقا سرعتش رفته بالا دستتون درد نکنه.
-
sohrab مدیر یه سوال؟چرا سایت الا تبلیغ نداره؟هنوز خیلی ها هستن که این سایت و این فیلم هارو نمیشناسن!!!
یه موسسه ای مثل کنکور اسان است با اون دی وی دی ها با اون کیفیت باید بیاد شبکه3جمهوری اسلامی تبلیغ کنه یکی مثل شما نباید هیچ تبلیغی داشته باشید -
sohrab مدیر یه سوال؟چرا سایت الا تبلیغ نداره؟هنوز خیلی ها هستن که این سایت و این فیلم هارو نمیشناسن!!!
یه موسسه ای مثل کنکور اسان است با اون دی وی دی ها با اون کیفیت باید بیاد شبکه3جمهوری اسلامی تبلیغ کنه یکی مثل شما نباید هیچ تبلیغی داشته باشید@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه موسسه ای مثل کنکور اسان است با اون دی وی دی ها با اون کیفیت باید بیاد شبکه3جمهوری اسلامی تبلیغ کنه یکی مثل شما نباید هیچ تبلیغی داشته باشیدبرای اینکه ما پول نداریم حامی مالی نداریم وابسته به جایی هم نیستیم
تبلیغ ما کیفیت ماست -
@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه موسسه ای مثل کنکور اسان است با اون دی وی دی ها با اون کیفیت باید بیاد شبکه3جمهوری اسلامی تبلیغ کنه یکی مثل شما نباید هیچ تبلیغی داشته باشیدبرای اینکه ما پول نداریم حامی مالی نداریم وابسته به جایی هم نیستیم
تبلیغ ما کیفیت ماستsohrab کیفیتتون که حرف نداره از کلاس درس استاد تو کلاس کنکورا هم معلماتون بیشتر توضیح میدن تست حل میکنن ولی این کیفیت و همه کس نمیشناسه... این که یه عده کنکوری با وجود همچین سایتی باز میره گرفتار اون موسسات میشه این درد اوره
-
sohrab کیفیتتون که حرف نداره از کلاس درس استاد تو کلاس کنکورا هم معلماتون بیشتر توضیح میدن تست حل میکنن ولی این کیفیت و همه کس نمیشناسه... این که یه عده کنکوری با وجود همچین سایتی باز میره گرفتار اون موسسات میشه این درد اوره
sohrab کیفیتتون که حرف نداره از کلاس درس استاد تو کلاس کنکورا هم معلماتون بیشتر توضیح میدن تست حل میکنن ولی این کیفیت و همه کس نمیشناسه... این که یه عده کنکوری با وجود همچین سایتی باز میره گرفتار اون موسسات میشه این درد اوره
اگر هر آلایی خبر آلاء رو به تمام دفترچه تلفنش تو تلگرام و تمام گروه هایی که هست بفرسته، یعنی حتی به مامان بزرگش هم بفرسته و زیرش از طرف خواهش کنه که نشرش بده خبر آلاء زودی به گوش خلق الله میرسه
اگر بچه های آلاء از دوست و رفیقاشون بخوان که تو سایت و وبلاگ و شبکه های اجتماعی که هستند آلاء رو معرفی کنند خبر آلاء مثل بمب می ترکه
همه ی اینها به شرطی اتفاق می افته که همه با هم دست به دست هم بدند
-
تبلیغ ما کیفیت ماستنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شدهsohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تبلیغ ما کیفیت ماستمطمئن باشین ماها هممون حامی آلا میشم بزرگ شیم
-
اگر هر آلایی خبر آلاء رو به تمام دفترچه تلفنش تو تلگرام و تمام گروه هایی که هست بفرسته، یعنی حتی به مامان بزرگش هم بفرسته و زیرش از طرف خواهش کنه که نشرش بده خبر آلاء زودی به گوش خلق الله میرسه
اگر بچه های آلاء از دوست و رفیقاشون بخوان که تو سایت و وبلاگ و شبکه های اجتماعی که هستند آلاء رو معرفی کنند خبر آلاء مثل بمب می ترکه
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
انقد نامردن!چند بار تحقیرم کردن : |