-
Zahra Najafi
15نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba خوبه بزرگه مال من کوچیکه
-
sahba خوبه بزرگه مال من کوچیکه
Zahra Najafi کوچیک خوبه بهش زور میتونی بگی
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba اون نگه من نمیگم.گودزیلان باوا خخخ
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه بابااصلااینجور نیست اون به آدم زور میگه والااااا
-
sahba اون نگه من نمیگم.گودزیلان باوا خخخ
Zahra Najafi
تا وختی بچه بودیم دهه شصتیا بهمون زور میگفتن الان که بزرگ شدیم دهه هشتادیا -
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه بابااصلااینجور نیست اون به آدم زور میگه والااااا
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه اره والا تازه هی میگه بیا این اشکالمو بگو اون اشکالمو بگو .مقله بنویس.نقاشی بکش و.....
-
فااطمه اره والا تازه هی میگه بیا این اشکالمو بگو اون اشکالمو بگو .مقله بنویس.نقاشی بکش و.....
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه اره والا تازه هی میگه بیا این اشکالمو بگو اون اشکالمو بگو .مقله بنویس.نقاشی بکش و.....
هووووف دقیقا
ریاضیشونم سخته هی میادمیگه بهم یادبده اصلارو اعصابه آدمه بخدااااااا -
Zahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هووووف دقیقا
ریاضیشونم سخته هی میادمیگه بهم یادبده اصلارو اعصابه آدمه بخدااااااانوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه اره منم دارم الان ریاضی میگم خخخ
-
Zahra Najafi اخ اخ نقاشی
انگشتام کج شد از بس براش نقاشی کشیدم
انشا هم میخوان تازه
درساشونم سخته خدا خدا میکنم ازم اشکال درسی نپرسه خخخخ -
فااطمه اره منم دارم الان ریاضی میگم خخخ
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منکه بعضی جاهااصلا متوجه سوالاش نمیشم براهمین میگم برو درس دارم هههههه
-
منکه بعضی جاهااصلا متوجه سوالاش نمیشم براهمین میگم برو درس دارم هههههه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه سوالو بزار اینجا باهم فک کنیم خخخ
-
فااطمه سوالو بزار اینجا باهم فک کنیم خخخ
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
باشهههه
اینا احتمالات مارو هم میخونن چقدررررررتغییر کرده کتابا -
باشهههه
اینا احتمالات مارو هم میخونن چقدررررررتغییر کرده کتابانوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه اره دیدم
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا (البته منظورم خانوما هستش بر حسب وزن و قافیه اینو گفتم) اینطوری کنید تنبل بار میان هااا از من گفتن بود.اینطور که من فهمیدم کلا انشا و ریاضی و نقاشی همش گردن شماست.یکدفعه ای برید کلاسم بشینید بجاشون دیگه !!!!!!!!
-
آقا (البته منظورم خانوما هستش بر حسب وزن و قافیه اینو گفتم) اینطوری کنید تنبل بار میان هااا از من گفتن بود.اینطور که من فهمیدم کلا انشا و ریاضی و نقاشی همش گردن شماست.یکدفعه ای برید کلاسم بشینید بجاشون دیگه !!!!!!!!
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-خوب در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دقیقااااا منم میگم ولی خانواده قبول نمیکنه میگه تونمیخوای کمک کنی
به خواهرمن باشه که دوست داره مدرسه بیاد اینجا -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-خوب پزشکین؟
-
@دکتر-خوب پزشکین؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده