-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
الان باید دینیامو تموم کنم
فردا و پس فردا هم ادبیات رو باید جمع کنم
.
.
.
.
. واقعا بعضی چیزا برام جای تعجب داره با این همه تلاش چرا بعضیا تهش میزنن به بیراهه؟!!!
اقا دمتون گرم وقتی ناامیدیتون رو میبینم به حال میام دست خودم نیس هاااا ولی چه کنم رقابته دیگه
بچه ها باور کنین من کل عید رو مسافرت بود هفته ی معلم رو هم که رفتم دوباره مسافرت یعنی دو ماه تعطیل اما از26 اردیبهشت دارم بکوب می خونم یعنی شبانه روز فیلما رو میبینم بد کتاب و می خونم و بد دور دنیا در4ساعت همون مبحثی رو که خوندم رو میزنم
.
.
.
سرزنشم نکنین الان وقت فیلم نیست و از این حرفا من همیشه منتظر ماه اخر کنکور بودم به اصطلاح دقیقه ی 90 ام...لطفا یکم به خودتون بیاین دست از جملات فلسفی و ازار و اذیت روح جسم بیچارتون بردارین خدا بزرگه باقی مانده رو خوب بخونین اگر از وقت خوابتون یه ذره بزنین و برای هر درس انگار فردا قراره ازتون امتحان بگیرن خوب بخونین حتما 2و3 روزی هم اضافه میارین به حرف بقیه هم توجه نکنین تو این مدت طوفان کنین (قصد جسارت به هیچکسی رو ندارم انشاالله وقی برین دنشگاه به این روزاتون می خندین و اکر الان از موقعیتتون استفاده نکنین چند ماه بعد حسرت این روزا به دلتون میمونه )
به امید موفقیت بچه هایی که تلاش 9یا10و یا... ماهشون رو توی این 2هفته از بین نمی برن....
برم که دینی موند رو دستم....
اهان یادم رفت دست اقای سهراب و تمام دبیران خوب و همه ی عوامل الا درد نکنه واقعا برای همه ی بچه ها زحمت کشیدن انشاالله که همیشه موفق باشن
-
@parmis.74;11349 said:
سلام بچه ها چطورین خوبین درسا چطوره؟
امروز چیکار کردین چقد خوندین؟
ببینم هیچکی مثل من مشکل چشم درد نداره راه حل بگه؟مشکل چشمت چیه؟
-
@bahare-r;11440 said:
الان باید دینیامو تموم کنم
فردا و پس فردا هم ادبیات رو باید جمع کنم
.
.
.
.
. واقعا بعضی چیزا برام جای تعجب داره با این همه تلاش چرا بعضیا تهش میزنن به بیراهه؟!!!
اقا دمتون گرم وقتی ناامیدیتون رو میبینم به حال میام دست خودم نیس هاااا ولی چه کنم رقابته دیگه
بچه ها باور کنین من کل عید رو مسافرت بود هفته ی معلم رو هم که رفتم دوباره مسافرت یعنی دو ماه تعطیل اما از26 اردیبهشت دارم بکوب می خونم یعنی شبانه روز فیلما رو میبینم بد کتاب و می خونم و بد دور دنیا در4ساعت همون مبحثی رو که خوندم رو میزنم
.
.
.
سرزنشم نکنین الان وقت فیلم نیست و از این حرفا من همیشه منتظر ماه اخر کنکور بودم به اصطلاح دقیقه ی 90 ام...لطفا یکم به خودتون بیاین دست از جملات فلسفی و ازار و اذیت روح جسم بیچارتون بردارین خدا بزرگه باقی مانده رو خوب بخونین اگر از وقت خوابتون یه ذره بزنین و برای هر درس انگار فردا قراره ازتون امتحان بگیرن خوب بخونین حتما 2و3 روزی هم اضافه میارین به حرف بقیه هم توجه نکنین تو این مدت طوفان کنین (قصد جسارت به هیچکسی رو ندارم انشاالله وقی برین دنشگاه به این روزاتون می خندین و اکر الان از موقعیتتون استفاده نکنین چند ماه بعد حسرت این روزا به دلتون میمونه )
به امید موفقیت بچه هایی که تلاش 9یا10و یا... ماهشون رو توی این 2هفته از بین نمی برن....
برم که دینی موند رو دستم....
اهان یادم رفت دست اقای سهراب و تمام دبیران خوب و همه ی عوامل الا درد نکنه واقعا برای همه ی بچه ها زحمت کشیدن انشاالله که همیشه موفق باشن
شدید موافقم
شاد و ثروتمند باشی
-
man;11446 said:
شيمي پيش رو تموم كردي؟ فصل1 رو ميگم؟
-
-
- updated - - -
-
شيمي پيش رو تموم كردي؟ فصل1 رو ميگم؟
نه هنوز ....
-
-
سلام خوبین عصب چشمام حساس شده الان تو نرو اگه یکم زیاد باشه یا مستقیم ب چشمام بخوره اذیت میشم یکمم تار میشه درسم میخونم زیاد اینجوریم خیلی درد میگیره رفتم دکتر گفت از استرس و اعصاب ک عصب های چشماتم اینجوری حساس شده زیادم ک درس میخونی بدتر میشه دیشب ک انقد درد میکرد یخ گذاشتم روش تا یکم اروم بشه اما نشد تا یکی دو ساعت همینجوری بودم و هی یخ میزاشتم یکم بهتر شد
-
@parmis.74;11451 said:
سلام خوبین عصب چشمام حساس شده الان تو نرو اگه یکم زیاد باشه یا مستقیم ب چشمام بخوره اذیت میشم یکمم تار میشه درسم میخونم زیاد اینجوریم خیلی درد میگیره رفتم دکتر گفت از استرس و اعصاب ک عصب های چشماتم اینجوری حساس شده زیادم ک درس میخونی بدتر میشه دیشب ک انقد درد میکرد یخ گذاشتم روش تا یکم اروم بشه اما نشد تا یکی دو ساعت همینجوری بودم و هی یخ میزاشتم یکم بهتر شد
سلام پارمیس جان لینک جزوه عربی واست گذاشتم ...دیدیش؟؟؟...اگه دیدی دان کن فکر کنم خوبه
-
سلام ایسان جان خوبی
این کتاب لقمه لغت و املا اون قسمت های آخرش پیوست ها و عبارات کنایی و فهرست الفبایی لغات خوندی؟
ببینم تموم کلمه هارو داره همون کلمه هایی ک درس ب درس آورده همه رو داره؟
اگه داشته باشه ک عالیه دیگه نمیرم بقیه رو بخونم ن ک تنبلم حجم بقیشو میبینم حسش نیس بخونم اگه یجا باشه کلمه ها خیلی ب نفع املا اینا رو چی همه هست؟ -
@parmis.74;11451 said:
ایشالله هر چ زودتر خوب شین .
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@parmis.74;11451 said:
کجا زندگی میکنی؟ شدیدا بهت توصیه میکنم پیش دکتر دیگه برو تا قشنگ معاینه کنه
من به خاطر حرف یه دکتر چشام قوز قرنیش پیشرفته شد و اگه پارسال عمل نمیکردم از دست میدادم
من این علائمو داشتم حتی من چشمم نورش مطلقا صفر شد
یه قطره هست ک یکبار مصرفه بزار اسمشو بپرسم اون درد رو کاهش میده
978/107093