-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بریم فرداامتحان دارین
-
پویا
من گفتم البته ن تو 5 ثانیه -
W.White تا صب بخونید
ان شا الله نتیجه بگیرید
من تو عربی وقتی نمیدونستم باید ضمه بذارم یا فتحه اعراب رو یه جوری میذاشتم بین این دو تابعد امتحان میپرسیدم کدوم درسته . اگ معلمه میگف این چیه نوشتی درسته رو میگفتم
یک تجربه موفق خخخ
موفق باشیدsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
W.White تا صب بخونید
ان شا الله نتیجه بگیرید
من تو عربی وقتی نمیدونستم باید ضمه بذارم یا فتحه اعراب رو یه جوری میذاشتم بین این دو تابعد امتحان میپرسیدم کدوم درسته . اگ معلمه میگف این چیه نوشتی درسته رو میگفتم
یک تجربه موفق خخخ
موفق باشیدخخخخ چه کلکی زدی
یادم باشه استفاده کنم از این روشا -
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا چن تاس ؟
اینا به هوش ربطی نداره اصلا
-
سلام رشته ریاضی ها تحلیلی رو از تدریس کدوم استاد استفاده میکنید؟
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
W.White تا صب بخونید
ان شا الله نتیجه بگیرید
یک تجربه موفق خخخ
موفق باشیدخخخخ چه کلکی زدی
یادم باشه استفاده کنم از این روشانوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهW.White در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یادم باشه استفاده کنم از این
ما همه بچه کلاس از این روش استفاده میکردیم
وقتی نوبت اول یا دوم میرسید
معلم زبانمونa,eمگفت مثل هم ننوسین نمره نمی دم
معلم عربی مونم مگفت ضمه فتحه درس بنوسین
معلم فیزیک 2 میگفت تندشونده کند شونده مثل هم ننویسین
هیچ کدام نمره نمی دان -
W.White در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یادم باشه استفاده کنم از این
ما همه بچه کلاس از این روش استفاده میکردیم
وقتی نوبت اول یا دوم میرسید
معلم زبانمونa,eمگفت مثل هم ننوسین نمره نمی دم
معلم عربی مونم مگفت ضمه فتحه درس بنوسین
معلم فیزیک 2 میگفت تندشونده کند شونده مثل هم ننویسین
هیچ کدام نمره نمی دانپویا oوa رو من مثل هم می نوشتم
یه o مینوشتم یه خط کوچیک کنارش.شبیه خط خوردگی -
سلام.من تازه به آلا پیوستم.جای خوبیه.من سومین باره دارم برای کنکور ریاضی تلاش میکنم. میخوام از تجربه م بگم تا یاد خودم بیارم میخواستم چیکار کنم.من سال اول که کنکور دادم یه هدفایی برام ایجاد شد بعد کنکور فهمیدم خراب کردم و باید بمونم تا به جای خوبی برسم.کمی تا قسمتی ابری تلاش کردم برای بار دوم ولی خییلیییی کم .ولی خودم فکر میکردم من خییلی خوبم راستش بیشتر تو رویا زندگی میکردم.چهار روز مونده بود به کنکور بابام بهم گفت تو لیاقت درس خوندن نداری.اولش بهم بر خورد.نتایج 95هم اومد.اون روز فهمیدم بابام راست میگفت من لیاقت نداشتم.فقط فکر میکردم لیاقت دارم.با خراب کردن کنکور 95 البته با کمی بهبود به این نتیجه رسیدم ضرر تنبلی و بیرلیاقتیم فقط به خودم رسیده.ب خودم آسیب زدم.فهمیدم اسیب هایی که به بقیه زدم قابل جبرانه ولی آسیبی که به خودم زدم بسیااااررررر سخت جبران میشه..امسال موندم که امید وارانه با تلاش و کوشش.با سخت کوشی موفق بشم.اونم فقط برای خودم.به امید خدا.
دعای امشبم اینه که خدایا:کمک کن باور به خودمونو حفظ کنیم.کمک کن سخت کوش باشیم.کمک کن تا خوب و درست تصمیم تصمیم بگیریم. -
سلام.من تازه به آلا پیوستم.جای خوبیه.من سومین باره دارم برای کنکور ریاضی تلاش میکنم. میخوام از تجربه م بگم تا یاد خودم بیارم میخواستم چیکار کنم.من سال اول که کنکور دادم یه هدفایی برام ایجاد شد بعد کنکور فهمیدم خراب کردم و باید بمونم تا به جای خوبی برسم.کمی تا قسمتی ابری تلاش کردم برای بار دوم ولی خییلیییی کم .ولی خودم فکر میکردم من خییلی خوبم راستش بیشتر تو رویا زندگی میکردم.چهار روز مونده بود به کنکور بابام بهم گفت تو لیاقت درس خوندن نداری.اولش بهم بر خورد.نتایج 95هم اومد.اون روز فهمیدم بابام راست میگفت من لیاقت نداشتم.فقط فکر میکردم لیاقت دارم.با خراب کردن کنکور 95 البته با کمی بهبود به این نتیجه رسیدم ضرر تنبلی و بیرلیاقتیم فقط به خودم رسیده.ب خودم آسیب زدم.فهمیدم اسیب هایی که به بقیه زدم قابل جبرانه ولی آسیبی که به خودم زدم بسیااااررررر سخت جبران میشه..امسال موندم که امید وارانه با تلاش و کوشش.با سخت کوشی موفق بشم.اونم فقط برای خودم.به امید خدا.
دعای امشبم اینه که خدایا:کمک کن باور به خودمونو حفظ کنیم.کمک کن سخت کوش باشیم.کمک کن تا خوب و درست تصمیم تصمیم بگیریم.parimahb عالی....ایشاا... امسال همگی شریف
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااااااااام آلایی ها
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه سلام فاطمه جان
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام رشته ریاضی ها تحلیلی رو از تدریس کدوم استاد استفاده میکنید؟
استاد شامی زاده
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اگه خدا بخواد میخوام برم بخونم دیگه
فقط الان خوابمم میادیه عالمه تقلبی بنویس ببر سر جلسه
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغاااا من الان ک تو نت ام سرحال ام هاااا میرم سر کتاب خوابم میگیره
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده