-
@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa چرا بدبخت!!!حالا که دیگه رفتید ولی هنوز 6ماه فرصته هااااااااا دقیقا!!!! خیلیه هااااا
یه خورده اگه به دور و اطرافتون نگاه کنید میبینید دیگه هیچکی درس نمیخونه همه ناامید خسته!!!
تو ناامید نشو!!!!مثل من و همه الایی هانه ناامید نشدم که
کل تابستونم رفت ب خاطر اموزشگاهDr.Saraaa فدا سرت باو!!
من خودم از ابان شروع کردم...... ولی قشنگ ترین حالت یه کنکوری اینه که شب میره تو تخت خواب از خودش راضی باشه عذاب وجدان نداشته باشه -
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa چرا بدبخت!!!حالا که دیگه رفتید ولی هنوز 6ماه فرصته هااااااااا دقیقا!!!! خیلیه هااااا
یه خورده اگه به دور و اطرافتون نگاه کنید میبینید دیگه هیچکی درس نمیخونه همه ناامید خسته!!!
تو ناامید نشو!!!!مثل من و همه الایی هانه ناامید نشدم که
کل تابستونم رفت ب خاطر اموزشگاهمنم همینطور الانم هم بچه ها کتابارو کنار گزاشتن سارا سارینا هم ول کردا! اونکه از دوم داره میخونه!
athena من الان سه ماه هرروز میرم کتابخونه باور کنید ابان ماه همه میومدند پر امید پر انرزی همه جز به زیر 1000فکر هم نمیکردن الان دیگه هیچکی نمیاد!!!یعنی امسال خیلی وضع کنکوریا داغونههههته
-
Dr.Saraaa فدا سرت باو!!
من خودم از ابان شروع کردم...... ولی قشنگ ترین حالت یه کنکوری اینه که شب میره تو تخت خواب از خودش راضی باشه عذاب وجدان نداشته باشهنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa فدا سرت باو!!
من خودم از ابان شروع کردم...... ولی قشنگ ترین حالت یه کنکوری اینه که شب میره تو تخت خواب از خودش راضی باشه عذاب وجدان نداشته باشهمن که دارم عذاب وجدان.
ازدست معلم های مدرسمون وقتی فکر میکند بهترین به کی بگی که شما یاد ندارین تدریس کنین فقط توی کلاس جوک تعریف مکن بیین چه چیزای نکات شون درس شون برای کلاس فوق بیرون جوکشون برایماهای
-
athena من الان سه ماه هرروز میرم کتابخونه باور کنید ابان ماه همه میومدند پر امید پر انرزی همه جز به زیر 1000فکر هم نمیکردن الان دیگه هیچکی نمیاد!!!یعنی امسال خیلی وضع کنکوریا داغونههههته
اقااا کتابخوونه سخته.....من حووصلم سررر میره اونجاااا..........هعییی
-
@کوزت خب هرکسی یه سبک خوندن داره ولی مهم ترین مزیت کتابخونه اینه که وسایلی که تو رو از درس دور کنند مثل اینترنت و کامپیوتر و تلویزیون اینا نیست
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتابخونه بدترین جاست برا درس خوندن .. مطمئن باشین!
-
Dr.Saraaa فدا سرت باو!!
من خودم از ابان شروع کردم...... ولی قشنگ ترین حالت یه کنکوری اینه که شب میره تو تخت خواب از خودش راضی باشه عذاب وجدان نداشته باشهمن که دارم عذاب وجدان.
ازدست معلم های مدرسمون وقتی فکر میکند بهترین به کی بگی که شما یاد ندارین تدریس کنین فقط توی کلاس جوک تعریف مکن بیین چه چیزای نکات شون درس شون برای کلاس فوق بیرون جوکشون برایماهای
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa فدا سرت باو!!
معلمای ما از بچه هاشوون تعریف میکنن......فقط همین....با افتخاار میاد میگه پسررم سادات دزس خووند رتبش شد 3هزااار.....یکی نیس بش بگه واقعااا هنرر کررد
-
@کوزت حالا چرا کوزت!!!!!!'
-
کوزتو دووس دارمش باحاله ی نظرم
-
Dr.Saraaa فقط و فقط به خودت بستگی داره تو میتونی بری کتابخونه درس بخونی میتونی بری کتابخونه هرکاری کنی جز درس خوندن!!فقط به خودت بستگی داره
-
Dr.Saraaa فدا سرت باو!!
من خودم از ابان شروع کردم...... ولی قشنگ ترین حالت یه کنکوری اینه که شب میره تو تخت خواب از خودش راضی باشه عذاب وجدان نداشته باشه@moslem44 من هرچیم بخونم عذاب وجدان دارم
شده 17 ساعت خوندم بازم فک میکنم اگ بخوابم به خودم و درسام و اینده م ظلم کردم /: -
کوزتو دووس دارمش باحاله ی نظرم
@کوزت من همیشه به عمم میگم کوزت:-P همش در حال کار کردنه اسمتو دیدم یادش افتادم!!
-
@moslem44 من هرچیم بخونم عذاب وجدان دارم
شده 17 ساعت خوندم بازم فک میکنم اگ بخوابم به خودم و درسام و اینده م ظلم کردم /:sahba هعییی از دست این کنکووووور
-
Dr.Saraaa فقط و فقط به خودت بستگی داره تو میتونی بری کتابخونه درس بخونی میتونی بری کتابخونه هرکاری کنی جز درس خوندن!!فقط به خودت بستگی داره
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برا من ک پیش نیومده
ولی داشتیم درسخونایی ک میرفتن اونجا و ... -
Dr.Saraaa موافقم بد جور اجی من چه تو خونه باشم چه کتابخونه اینترنترو دارم جز جدا نشدنیه
ههه کتابخونهه شهرستان سارا یادته با مدرسه بردنمون ؟ ههه کلاس ما هم توش جا نمیشد -
@کوزت
یه برهه اشغال در زندگی یک جوون -
@moslem44 من هرچیم بخونم عذاب وجدان دارم
شده 17 ساعت خوندم بازم فک میکنم اگ بخوابم به خودم و درسام و اینده م ظلم کردم /:sahba نباید اینجوری باشی اخه!!یه برنامه برا خودت بریز رسیدی دمت گرم نرسیدی عذاب وجدان یه خورده خوبه ولی نه اینکه دبرس بشی!!!اگه از خودت ناراضی باشی تو طول مدت افسرده میشی
-
@کوزت من همیشه به عمم میگم کوزت:-P همش در حال کار کردنه اسمتو دیدم یادش افتادم!!
خخخخخ...ولی من برعکسه کوزتم...فوق العااده تنبل....
-
sahba نباید اینجوری باشی اخه!!یه برنامه برا خودت بریز رسیدی دمت گرم نرسیدی عذاب وجدان یه خورده خوبه ولی نه اینکه دبرس بشی!!!اگه از خودت ناراضی باشی تو طول مدت افسرده میشی
@moslem44 برنامه
میرسم.ب 80 درصد کارام میرسم ولی بازم فک میکنم موظفم از برنامه جلو بزنم وگرنه بدبخ میشم -
Dr.Saraaa موافقم بد جور اجی من چه تو خونه باشم چه کتابخونه اینترنترو دارم جز جدا نشدنیه
ههه کتابخونهه شهرستان سارا یادته با مدرسه بردنمون ؟ ههه کلاس ما هم توش جا نمیشدنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathena در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ههه کتابخونهه شهرستان سارا یادته با مدرسه بردنمون ؟ ههه کلاس ما هم توش جا نمیشد
تو حرف نزن برو دیفتو بخون