-
@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa یه پسره بود پارسال میومد همین کتابخونه خدایی درس میخوندا تجربی هم بود رتبه ش شد 270
یکی دیگه هم بود از تجربه ها شد995دوست سعید بوددوست سعید کیه دیگه؟
خندم گرفت
Dr.Saraaa اشتباه شد فکر کردم سعید و میشناسید!!!!پسره که 270شد اسمش سعید بود دندون شهید بهشتی میخونه
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Dr.Saraaa اشتباه شد فکر کردم سعید و میشناسید!!!!پسره که 270شد اسمش سعید بود دندون شهید بهشتی میخونه
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه توروخدا من از کجا سعید شما رو بشناسم :|
-
Dr.Saraaa نههههه فک کردم اول پیامم نوشته بودم سعید 270شده که دیدم ننوشتم شما ببخش به بزرگیت...
-
Dr.Saraaa سااراااااااااا فردا بیام خونتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیخیال دیفرانسیل شدم 10 میشم نشدم به مدیر میگم 10 رد کنه خانم محجوبی این کارو قولشو داده واسه پیشا
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط پویا انجام شده
یک سوال
بعد از عید نوروز میرن مدرسه یانه اگر دوست داشتین بگین -
پویا من که مادرم اومد حرف زد از بهمن نمیرم دیگ
-
پویا دادا دوست داشتین چیه انجمنه دیگه راحت باش!!!!
ما که نرفتیم شما هم نرید هیچ اتفاقی نمیوفته -
Dr.Saraaa سااراااااااااا فردا بیام خونتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیخیال دیفرانسیل شدم 10 میشم نشدم به مدیر میگم 10 رد کنه خانم محجوبی این کارو قولشو داده واسه پیشا
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathena در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نع نیا
-
Dr.Saraaa نههههه فک کردم اول پیامم نوشته بودم سعید 270شده که دیدم ننوشتم شما ببخش به بزرگیت...
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moslem44 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه بابا خواهش میکنم همینجوری گفتم
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یک سوال
بعد از عید نوروز میرن مدرسه یانه اگر دوست داشتین بگینمن نمیرم
-
athena در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نع نیا
Dr.Saraaa باشه خسیس:( دیگه نمیزارم بیای خونه ما
من برم شب بخیر
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم شب بخیر
من برم شب بخیر
باچ :|
شب بخیر عزیزم -
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یک سوال
بعد از عید نوروز میرن مدرسه یانه اگر دوست داشتین بگینما خوود مدرسموون تعطیل میکنه
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط پویا انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا
خوبه تهش نوشتم نقل قول نزنید
من شما رو میشناسم؟!بخشید فقط تاجای خداحافظ خوندم معذرت
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا
خوبه تهش نوشتم نقل قول نزنید
من شما رو میشناسم؟!بخشید فقط تاجای خداحافظ خوندم معذرت
-