-
نوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۳۹۸، ۲۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:)) ....
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوف
-
ایشالا 20دی بعد آزمون
-
عاقا ی دعوایی داشتم تو خواب،پا شدم هیچ ضربانم بالا بود و عرق کرده بودم،خسته هم بودم :|
یعنی وحشتناک بحثمون بودمن بودم و حسن روحانیو :| رحیم پورازغدی :| و رائفی پور :| و اخوندی وزیر راه و شهرسازی:/
جزئیات رو بگم سیاسی میشه اخراج میشمولی خیلی پرتنش بود فک کنم امروز نتونم درس بخونم :|
-
من تا صب دووم نمیارم :|
-
عاقا ی دعوایی داشتم تو خواب،پا شدم هیچ ضربانم بالا بود و عرق کرده بودم،خسته هم بودم :|
یعنی وحشتناک بحثمون بودمن بودم و حسن روحانیو :| رحیم پورازغدی :| و رائفی پور :| و اخوندی وزیر راه و شهرسازی:/
جزئیات رو بگم سیاسی میشه اخراج میشمولی خیلی پرتنش بود فک کنم امروز نتونم درس بخونم :|
@ali_soltani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خدایا این پدره اخه
پاشو پاشو قرص قرمزا رو دیشب نخوردی از این خوابت دیدی
بیا پدر -
خدایا این پدره اخه
پاشو پاشو قرص قرمزا رو دیشب نخوردی از این خوابت دیدی
بیا پدرخانوم
بعد جالبیش اینه حرف های تازه ای میزدن
هروقت تو خوابام حرفهایی نو و تازه زده میشه واقعا ی معما شکل میگیره،ک یعنی مغز حین خواب و ناخوادگاه من،چطور چنین تحلیل هایی میکنه،واقعا عجیبیه،انگار واقعا خواب،فراتر از جسمه -
خانوم
بعد جالبیش اینه حرف های تازه ای میزدن
هروقت تو خوابام حرفهایی نو و تازه زده میشه واقعا ی معما شکل میگیره،ک یعنی مغز حین خواب و ناخوادگاه من،چطور چنین تحلیل هایی میکنه،واقعا عجیبیه،انگار واقعا خواب،فراتر از جسمه@ali_soltani من خودم خوابام 90 درصدش تکراریه یعنی محتوا یکیه فقط لباس و دکوپاژ و بازیگرانش عوض میشن
ولی اره متوجهم آدم حرفای جدید میشنوه خودش تعجب میکنه که مغز من این حرفا رو چ جوری ساخته؟! -
خانوم
اره مثلا اخر جلسه ازغذی بهم گفت:«اگ سختی رو سخت ببینی،هیچوقت موفق نمیشی» :|
من این جمله رو تا حالا نشنیدم:/@ali_soltani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم
من این جمله رو تا حالا نشنیدم:/خب پس خداروشکر قرص هات داره جواب میده پدر
ولی من حس میکنم ی بار خودت این جمله رو گفتی
یا شایدم من قبلا ی جا شنیدم -
خانوم
من این جمله رو تا حالا نشنیدم:/خب پس خداروشکر قرص هات داره جواب میده پدر
ولی من حس میکنم ی بار خودت این جمله رو گفتی
یا شایدم من قبلا ی جا شنیدم -
@ali_soltani تو مغز که همه چی عادیه
بیدار میشی تازه برات عجیب غریب میشه اونم به خاطر کورتکس مغزه همون چین های مغز که باعث میشن خواب رو عادی فرض کنی -
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط amir bahrami انجام شده@ali_soltani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکور
میدونی چیکار کن ؟ سعی کن محیطتت رو با رنگ ابی پر کنی از تم گوشی گرفته تا کامپیوتر و اگه بشه چراغهای کوچیک و ... یه چراغ کوچیک رنگی ابی بگیر از اونایی که برای چراغ مطالعه میفروشن ،و شبا بزن تو پریز و استرس کم میشه
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میگه بابا من اهل اصفهانم ۲۶ سالمه
کجایی اخه @Survival
او پسندیدمهمیییییییییین اطراف
-
کنکور
میدونی چیکار کن ؟ سعی کن محیطتت رو با رنگ ابی پر کنی از تم گوشی گرفته تا کامپیوتر و اگه بشه چراغهای کوچیک و ... یه چراغ کوچیک رنگی ابی بگیر از اونایی که برای چراغ مطالعه میفروشن ،و شبا بزن تو پریز و استرس کم میشه
amir bahrami
ن استرس ندارم،گاهی فقط مغزم ارور میده -
وای بر انفالو کنندگان :|
-
amir bahrami
ن استرس ندارم،گاهی فقط مغزم ارور میدهنوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali_soltani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir bahrami
ن استرس ندارم،گاهی فقط مغزم ارور میدهتو همون تاپیک علت رو نوشتم حتما شما و بقیه دوستان ببینین
-
amir bahrami
ن استرس ندارم،گاهی فقط مغزم ارور میدهتو همون تاپیک علت رو نوشتم حتما شما و بقیه دوستان ببینین
amir bahrami
مرسی.... -
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
به به کلاسمون تشکیل نشد گفتن بریم خونه -
خیلی حس بدبه،وقتی دستت زیر ساطوره،باید همه چی تحمل کنی:/