-
@nafas-n من فرزانگان 2 بودم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ اوکی.. موفق باشی تو کنکورت عزیز
-
@Saahaar
خواهش میکنم ما نیز مفتخریم در حضور اهالی الا اراۓه ی خدمتی خالصانه کنیممیفته بعد کنکور چون خیلی بخش های دیگ بهش اضافه شد،جمع نمیشد توی ایام کنکور،بیفته بعد کنکور هم وقتم ازادتره،هم تجربیات امسال و هم ی چیز خوبتری در بیاد مثلا یخش مشاوره اش
نزدیک 300 قسمتته توی شیش فصل
یا بخش
محرک
هرکدام صد تا دویستا جمله و فیلم و شعر و داستان و...
مثلا بخش جملات بزرگان نزدیک 400تاس
ک هر قسمتو با عکس زدم جملشو مثل:
مثلا این جمله 26بخش کارنامه ها و انلاین و تلگرام و مسابقه و...ک دیگ بماند
اینکه حجم برنامه از نطراین کاری ک ببره خیلی زیاد میشه و خودم تنهایی نمیتونم،بعد کنکور انشالله ی تیم تشکیل بدم،شیش ماهه تموم میشه ولی بیاد بیرون دیگ کاملترین برنامه کنکوریه -
رُزِعــآبیـ اوکی.. موفق باشی تو کنکورت عزیز
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-n
-
@Saahaar
خواهش میکنم ما نیز مفتخریم در حضور اهالی الا اراۓه ی خدمتی خالصانه کنیممیفته بعد کنکور چون خیلی بخش های دیگ بهش اضافه شد،جمع نمیشد توی ایام کنکور،بیفته بعد کنکور هم وقتم ازادتره،هم تجربیات امسال و هم ی چیز خوبتری در بیاد مثلا یخش مشاوره اش
یا بخش
محرک
اینکه حجم برنامه از نطراین کاری ک ببره خیلی زیاد میشه و خودم تنهایی نمیتونم،بعد کنکور انشالله ی تیم تشکیل بدم،شیش ماهه تموم میشه ولی بیاد بیرون دیگ کاملترین برنامه کنکوریهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice طبق تجربیاتت الان به بعد عالی بخونم میشه
-
@hot_ice طبق تجربیاتت الان به بعد عالی بخونم میشه
رُزِعــآبیـ
تا وقتی توانایی های خودتو گره بزنی ب کسی ک نمیشناست،یعنی حرف مردم،نه...ی کاری کن ک بشه.
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی هفته مونده به قلمچی استرس میگیرم
-
رُزِعــآبیـ
تا وقتی توانایی های خودتو گره بزنی ب کسی ک نمیشناست،یعنی حرف مردم،نه...ی کاری کن ک بشه.
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice
-
@Saahaar
یا بخش
محرک
اینکه حجم برنامه از نطراین کاری ک ببره خیلی زیاد میشه و خودم تنهایی نمیتونم،بعد کنکور انشالله ی تیم تشکیل بدم،شیش ماهه تموم میشه ولی بیاد بیرون دیگ کاملترین برنامه کنکوریهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice واسه قسمت صوتیش ک گفتید 100تا یه دقیقه ای.. پارتنر پیدا کردید؟
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وجدانا کی شد180 روز
-
@Saahaar
یا بخش
محرک
اینکه حجم برنامه از نطراین کاری ک ببره خیلی زیاد میشه و خودم تنهایی نمیتونم،بعد کنکور انشالله ی تیم تشکیل بدم،شیش ماهه تموم میشه ولی بیاد بیرون دیگ کاملترین برنامه کنکوریهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice مای گااااااااااااااااد
چون زحمات پدر راضی کننده بود بسی خرسندم
مرسی واقا
ب امید خدا ی سال دیگه صب میکنیم
.
پسرعمو هم تو این تیم مشاوره حضور دارن؟ -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marzyeh78 استرس
واقعاً
یاامام
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وج ناامیدی تبدیل شدم به امید!
از عمق زیر خاک بودن و له بودن جوونه زدم و اومدم بیرون و در حال رشد کردنم.
از مرگ به زندگی تبدیل شدم
از غم به شادی
از دلسردی به دلگرمی
تو بیست سالگی دلم خواست از این به بعد اونطور که دلم میخواد زندگی کنم.
و پای خواستم وایمیستم.
هر قدر سخت باشه.
من مرجان سی ساله رو میبینم.
همسری که سعی میکنه نقش همسر بودنو به ایده ال ترین شکل ممکن اجرا کنه،مادر مسئولیت پذیر،اهل ورزش،دندانپزشکی که به کارش شدیدا علاقه داره و به چند تا زبان مسلطه و گاهی پیانو میزنه
این همون رویاییه که حاضرم بخاطرش کم بخوابم،تفریح نرم،سرگرمی نداشته باشم و در جهت رسیدن بهش شدیدا تلاش کنم
رویای تو چیه؟
امیدت تو زندگی چیه؟
برا رسیدن به چی در تلاشی؟ -به وقت یک بامداد،چهارده دی
-شنبه ای که قراره خیلی خفن باشه -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
marzyeh78
ن حجم برنامه زیاد میشه،دیگ ی دقیقه ای نیست و میذارمش نیاز به دیتا ک دان کنن مستقیم@Saahaar
ن اون اصلا کار تیمی انجام نمیدهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice سلامش بده بگو یادت بخیر
-
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hot_ice ی زمانی بود:/
-
بابت حال بد این روزها؛بابت غمی که کنج دلمه و ارزویی که تبدیل به حسرت شد،بابت سه سال عقب افتادن از زندگی،بابت اون حس شدن یا نشدن و تردید دیر شروع کردن،من تنها و تنها و تنها به خودم مدیونم!
-مامان،بابا،خانواده، همیشه همراه بودن.همیشه بابت ارزو داشتن منو تشویق کردن و شرایطو مهیا کردن و خواستن که برم دنبال رویاهام.
.
-هنوز قلبم تیر میکشه.وقتی یاد شب قبل از اولین کنکورم میفتم.یهو با بغض تو گوش مامان تو اتاقم گفتم میشه نرم سر جلسه؟ و چشمای مامان که از شدت تعجب گرده گرد شد و دستایی که یخ شدن از حال بدش.فقط یه سوال پرسیدن؛چرا؟
-گفتم اماده نیستم.دوست ندارم برم.حالم خوش نیست. گفتن تو فقط اروم باش مرجان.به رویات فکر کن.تو زحمتتو کشیدی.حرف اخرته؟ نمیخوای شانستو امتحان کنی؟
و من همچنان مصمم گفتم نه.
-مامان رفتن با بابا صحبت کردن.گفتن مرجان تمایل نداره بره سر جلسه.بابا هیچی نگفتن.اخم نکردن.عصبی نشدن.داد نزدن.فقط به چشمام نگاه کردن و گفتن دستت درد نکنه دخترم،تو تلاشتو کردی!
-اخ قلبم!دلم میخواست بمیرم.واقعا دوست داشتم بمیرم.دیگه هیچوقت اینجوری شرمنده نشم.اما تگرار شد؛دوباره و دوباره تکرار شد.
میدونی؟بحث تونستن و نخواستنه!
من میتوووونستم.اما نخواستم!
و تونستن و نخواستن درد بزرگیه!
حالا اومدم که بخوام!بخوام و تلاش کنم در جهت رسیدن بهش.
و امیدوارم شرایط خوب پیش بره.
قلب و روحتون پر انگیزه -
@Saahaar اریا رو نمیگی احیانا؟
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hot_ice ی زمانی بود:/
بود اما هیچوقت ایدیش لو نرفت :|
مشکوک میزنی