یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
@겔-나르 چه مشکلی؟
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Blank انجام شده
فاطمه جان من هرروز100% 5ساعت رومیخونم...
خواستم دیگه کلانتموقطع کنم...چون خیلی بازم این اواخردرگیرشدم...
تمرکزکافی ندارم چندوقته...
ببخش ک نمیتونم تواین تاپیک مفیدت فعال باشم
ممنونم ازت...!
@fatemeh_banoo -
@겔-나르 به به چه عالی اسمتون اضافه میشه چه مشکلی عزیزم ؟بگید که حلش کنیم
@پیکاسو خیلی هم عالی خوش اومدید به چالش امروز همون پنج ساعت دوتا درس عمومی و اختصاصی حتما شب برام گزارش بنویسید ساعت خواب و استراحتتون هم مهمه چون کم کم تایم مطالعه قراره بره بالا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@7-UNIQUE
عزیزم خوشحالم که باهات اشنا شدم و منتظر خبر موفقیتت هستم شاد و خوشحال باشی عزیزم
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقی -
این چالش ما هست .. خب ما با روزی پنجساعت شروع میکنیم .. قراره هر فرد تایم خواب و استراحتش رو بگه البته نه به این معنی که فقط بگه و تموم ما سعی میکنیم ساعت خواب و استراحت هر فرد و همچنین میزان مطالعش رو ی جورایی با توجه به میزان تواناییش نظم بدیم.
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Dr-Farhan -
@پیکاسو خیلی هم عالی خوش اومدید به چالش امروز همون پنج ساعت دوتا درس عمومی و اختصاصی حتما شب برام گزارش بنویسید ساعت خواب و استراحتتون هم مهمه چون کم کم تایم مطالعه قراره بره بالا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@7-UNIQUE
عزیزم خوشحالم که باهات اشنا شدم و منتظر خبر موفقیتت هستم شاد و خوشحال باشی عزیزم
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقینوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo
حال مــــــــن خوبــــــــــــــــــــــــــــــه
هیچ کسو نمیشناسمدر حال انجام دادنِ اولین اختصاصی
ریاضی :))) -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
فاطمه جونم
من چون سال 97 اصلا درس نخوندم واسه کنکور و تا الانم هیچ گلی به سر مبارکم نزدم در نتیجه صفرِ کلوین که میگن منم!
منم میدونم این کارم خوب نیست ولی چون چون در این حالتم تصمیم گرفتم تنوع درسیمو بیارم پایین مثلا من برای املا و لغت تا الان یعنی از صبح تا الان سه ساعت نشستم لغت رو خوندم خسته هم نشدم و قراره تا شب لغت بخونم
یعنی یه جوری میخوام واسه کنکور همایشی درس بخونم و تنوع درسیمو اوردم پایین
میدونم این کار غلطه و باید تنوع داشت ولی من شرایطم فرق داره و اگه این کارو حداقل از دی میکردم خیلی اوضاعم فرق داشت و اگه مثلا بخوام هر روز دو ساعت شیمی بخونم از شناختی که خودم دارم راضی نمیشم... -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید طولانی شد
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته نمیخوام تا اخر خرداد اینجوری درس بخونما
یه مدت مثلا در حد یک دو هفته که هم انگیزه بگیرم هم مطالب رو سریع تر پیش ببرم
بعد تنوع درسیمو زیاد میکنم -
دوستان من چندتا نکته مهم به ذهنم رسید که یادمه توی ی سایت مشاوره ای خونده بودم ..
1.سعی کنید ترتیب دروس اختصاصی و عمومی رو یک درمیون بچینید . مثلا اول فیزیک بعد ادبیات بعد ریاضی
بعد ...- اگر حوصله درس خوندن ندارید یا رو مود درس خوندن نیستید با درسی که خیلی دوسش دارید شروع کنید مثلا یکی زیست رو خیلی دوست داره یکی عاشق فلسفه است یکی فیزیک و ریاضی عشقشه .. اول اون درس روو بزارید تو لیست و با اون استارت بزنید .
3 جدا از اون سایت این حرف خودمه .. بچه ها ما به امید خدا با پنج ساعت شروع کردیم که در حالی که ساعت خیلی زیادی نیست اما ممکنه برامون سخت باشه .. ببینید دوستان . ما قرار نیست یماه روزی پنج ساعت بخونیم ! ما هر روز میخوایم مقدارش رو زیاد کنیم . میخوایم برسیم به سقف 9 ساعت اما اروم و پیوسته . پس استرس نداشته باشید و روی درس خوندنتون تمرکز کنید .
یک نکته مهم دیگه ببخشید که حررفام طولانی شد
چون پنج ساعت تایم شروع شماست و افرادی که فارغ التحصیل اند تایم بیشتری دارند نسبت به افرادی که مدرسه میرن باید تایم شون رو مشخص کنن و اون بازه پنج ساعت رو جسته گریخته نخونن ..مثلا زیست رو نخونن بره سه ساعت بعد ی تایم دیگه رو بخوننن !
بلکه باید مداوم باشه مثلا شما از مدرسه اومدی خونه فردا هم امتحان داری میخوای پنج ساعتو هم بخونی خب باید برنامه بچینی مثلا 12 و نیم خونه ای تا 1:30 استراحت کنی بعد باید استارت بزنی !
اونی هم که فارغ التحصیله اگر9 صبح بلند میشه 11 باید استارت بزنه .حالا فایدش چیه ؟ ما مثلا تا 7 بهمن میرسیم به بازه 7 ساعت .. البته بستگی به شما داره !
خب وقتی رسیدیم به هفت ساعت شما تایم مطالعت بیشتر شده باید به طور منظم برنامه تون رو پیش ببرید .من ی برنامه نمونه (برای مثال ) میزارم دقت کنید بهش :
ساعت بیدار شدن 8 صبح
9 استارت میزنیم مثلا بازیست :9 تا 11 زیست (2 ساعت)
11:15 تا 12:15 ادبیات ( 1ساعت)
1تا 13 مثلا ناهار و غیره ..
13 تا15 ریاضی
و همینطور تا برسه به پنج ساعتاینکه شما تنوع درسی داشته باشید خیلی مهمه ببینید ما نباید روزی 4 ساعت مثلا ریاضی بخونیم اما فردا و پس فردا حتی سمتش هم نریم ! این غلطه ممکنه شما اصلا به این موضوع دقت نکنید اما خیلی مهمه که مباحث مدام توی ذهن تون تکرار بشه.
با زهم براتون مینویسم امیدوارم بخونید و استفاده کنید
1
-
@fatemeh_banoo
فاطمه جونم
من چون سال 97 اصلا درس نخوندم واسه کنکور و تا الانم هیچ گلی به سر مبارکم نزدم در نتیجه صفرِ کلوین که میگن منم!
منم میدونم این کارم خوب نیست ولی چون چون در این حالتم تصمیم گرفتم تنوع درسیمو بیارم پایین مثلا من برای املا و لغت تا الان یعنی از صبح تا الان سه ساعت نشستم لغت رو خوندم خسته هم نشدم و قراره تا شب لغت بخونم
میدونم این کار غلطه و باید تنوع داشت ولی من شرایطم فرق داره و اگه این کارو حداقل از دی میکردم خیلی اوضاعم فرق داشت و اگه مثلا بخوام هر روز دو ساعت شیمی بخونم از شناختی که خودم دارم راضی نمیشم...@겔-나르 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo
فاطمه جونم
میدونم این کار غلطه و باید تنوع داشت ولی من شرایطم فرق داره و اگه این کارو حداقل از دی میکردم خیلی اوضاعم فرق داشت و اگه مثلا بخوام هر روز دو ساعت شیمی بخونم از شناختی که خودم دارم راضی نمیشم...سلام عزیزم میدونم که نگرانی تو در چحده میترسی مباحث رو در زمان باقی مونده یادنگیری و یا همشون رو تموم نکنی ! این ی ترس عادی و طبیعیه اما غلط !
من نمیدونم با بودجه بندی ازمون هاپیش میری یا خیر .. بهم بگو چه قدر از مباحث پایه رو خوندی ؟ و ضعفت در کجاس !
میدونم سعی میکنی به این شکل اعتماد به نفست رو بالا ببری و از نگرانیت کم کنی اما مطمئن باش بعدی هفته باز کم میاری لازم نیست ی روز کاملت رو با املا بگذرونی ! و سوال اصلی اینه که ایا هفته ی بعد بازم اون مباحث یادت میمونه ؟؟
خیلی مهمه که پیوسته تکرارش کنی !
اگ نظر تایید شده ی مشاور ها رو میخوای و البته افراد برتر .. از نظر اون ها باید پیوسته کار کنی ! یعنی هر روز یک صفحه املا بخونی ! اما تاکید میکنم هر روز
باور کن که خیلی مهم و تاثیر گذاره . اولا بعداز ی مدت کم نمیاری
دوم مباحث توی ذهنت تکرار میشن پس این خودش خطر فراموشی رو کم میکنه و سوم وقتت هدر نمیره !
تنوع درسی رو کاهش دادن در موارد استثنائ خیلی خوبه اما من سال گذشته مثل تو بودم فقط زیست میخوندم و شیمی . حتی عربی رو گذاشتم کنار . مثلا روزی 6 ساعت زیست میخوندم ! و دقیقا مثل تو خسته نمیشدم .. اما حتی درصد زیستم به 40 نرسید !عزیزم من فقط توصیه ها رو گفتم برای تو و روش مطالعت همیشه اینجا جا براش هست.حتما حظور داشته باش داخل چالش و ساعت استراحت و مطالعت رو بنویس و اگر سوالیداشتی بازم درخدمتم
-
-
دوستان من چندتا نکته مهم به ذهنم رسید که یادمه توی ی سایت مشاوره ای خونده بودم ..
1.سعی کنید ترتیب دروس اختصاصی و عمومی رو یک درمیون بچینید . مثلا اول فیزیک بعد ادبیات بعد ریاضی
بعد ...- اگر حوصله درس خوندن ندارید یا رو مود درس خوندن نیستید با درسی که خیلی دوسش دارید شروع کنید مثلا یکی زیست رو خیلی دوست داره یکی عاشق فلسفه است یکی فیزیک و ریاضی عشقشه .. اول اون درس روو بزارید تو لیست و با اون استارت بزنید .
3 جدا از اون سایت این حرف خودمه .. بچه ها ما به امید خدا با پنج ساعت شروع کردیم که در حالی که ساعت خیلی زیادی نیست اما ممکنه برامون سخت باشه .. ببینید دوستان . ما قرار نیست یماه روزی پنج ساعت بخونیم ! ما هر روز میخوایم مقدارش رو زیاد کنیم . میخوایم برسیم به سقف 9 ساعت اما اروم و پیوسته . پس استرس نداشته باشید و روی درس خوندنتون تمرکز کنید .
یک نکته مهم دیگه ببخشید که حررفام طولانی شد
چون پنج ساعت تایم شروع شماست و افرادی که فارغ التحصیل اند تایم بیشتری دارند نسبت به افرادی که مدرسه میرن باید تایم شون رو مشخص کنن و اون بازه پنج ساعت رو جسته گریخته نخونن ..مثلا زیست رو نخونن بره سه ساعت بعد ی تایم دیگه رو بخوننن !
بلکه باید مداوم باشه مثلا شما از مدرسه اومدی خونه فردا هم امتحان داری میخوای پنج ساعتو هم بخونی خب باید برنامه بچینی مثلا 12 و نیم خونه ای تا 1:30 استراحت کنی بعد باید استارت بزنی !
اونی هم که فارغ التحصیله اگر9 صبح بلند میشه 11 باید استارت بزنه .حالا فایدش چیه ؟ ما مثلا تا 7 بهمن میرسیم به بازه 7 ساعت .. البته بستگی به شما داره !
خب وقتی رسیدیم به هفت ساعت شما تایم مطالعت بیشتر شده باید به طور منظم برنامه تون رو پیش ببرید .من ی برنامه نمونه (برای مثال ) میزارم دقت کنید بهش :
ساعت بیدار شدن 8 صبح
9 استارت میزنیم مثلا بازیست :9 تا 11 زیست (2 ساعت)
11:15 تا 12:15 ادبیات ( 1ساعت)
1تا 13 مثلا ناهار و غیره ..
13 تا15 ریاضی
و همینطور تا برسه به پنج ساعتاینکه شما تنوع درسی داشته باشید خیلی مهمه ببینید ما نباید روزی 4 ساعت مثلا ریاضی بخونیم اما فردا و پس فردا حتی سمتش هم نریم ! این غلطه ممکنه شما اصلا به این موضوع دقت نکنید اما خیلی مهمه که مباحث مدام توی ذهن تون تکرار بشه.
با زهم براتون مینویسم امیدوارم بخونید و استفاده کنید
1
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo مرسی از نکات خوبی ک گفتین ب دردم خورد واس برنامه ریزی مناسب
-
**
- *[عزیزان دل من تا ساعت 9 شب آف هستم 9 شب منتظر نتایج و خبر های خوب هستمممم
گزارش فراموش نشه !
تایم مطالعه .
تعداد دروس
درسی که خوندید
(تست به دل به خواه )
تایم بیداری و خواب
تایم استراحت
و این که موافقید فردا 5پنج ساعت و سی دقیقه بخونیم ؟؟]
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo ب نظر من یهویی نیم ساعت زیاد کنیم اونم واس کسایی ک خیلی کمتر از ۵ ساعت درس میخوندن یکم زیاد باشع.شاید بهتره دوسه روز همین ۵ ساعت باشه و از پنج شنبه ک تعطیله و مدرسه نیس تایمو بیشتر کنید.
- *[عزیزان دل من تا ساعت 9 شب آف هستم 9 شب منتظر نتایج و خبر های خوب هستمممم
-
این چالش ما هست .. خب ما با روزی پنجساعت شروع میکنیم .. قراره هر فرد تایم خواب و استراحتش رو بگه البته نه به این معنی که فقط بگه و تموم ما سعی میکنیم ساعت خواب و استراحت هر فرد و همچنین میزان مطالعش رو ی جورایی با توجه به میزان تواناییش نظم بدیم.
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Dr-Farhanنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo فقط تایم استراح و خواب ؟؟؟
زمان مطالعه نیاز نیست؟؟ -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Farhan چرا تایم مطالعه رو هم خواستن چن تا پست بالاترو ی نگاه بندارین
-
dlrm در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
اقا بیشتر شد که اشکال نداره؟
مینیمم 5 اره؟
منمممم خوش خط بنویس دلارامنه اشکالی نداره عزیزم پنج ساعت اصله کاره برای عزیزانی که تازه استارت زدن و اعتماد به نفسشون رو میخوان ببرن بالا تو مطالعه .
ی جورایی میخوایم اهسته شروع کنیم مغز هارو گرم کردن .حتماااااخوشحالم میکنی عزیزمم
@fatemeh_banoo منم هسم
-
@fatemeh_banoo منم هسم
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-m1999 امیدوارم این تاپیک حالتونو جا بندازه و ساعت مطالعتونو ببره بالا
-
@7-UNIQUE
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقینوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo ممنونم
والا امروز استراحت و خواب رو محاسبه نکردم،انشالله از فردا مینوبسم -
@7-UNIQUE
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقی@fatemeh_banoo
تا الان 6ساعت و 33دقیقه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@Saahaar سلام عزیزم خواهش میکنم
این تایپیک مال شما دوستان گل هست اگر بخواید تا 3 روز میتونیم با پنج ساعت پیش بریم هرکس هم بیشتر بخونه به خودش کمک کرده !
dlrm
@پیکاسو
marzyeh78
@겔-나르
منتظر گزارش عالیتون هستم
@Dr-Farhan
بله البته اصل کار ساعت مطالعه است امشب حتما شرکت کنید منتظر هستم
ساقی
@saghar-mah
آفرین محکم قدم بردار و ادامه بده خیلی خوشحالم کردی که از پنج ساعت بیشتر شد
@reza-m1999 بهتون صمیمانه خوش امد میگم و البته تبریک که شروع کردید اولین قدم موفقیت بدون شک همینه ! منتظر گزارش مطالعه تون هستمبچه ها عالی هستید و من منتظر نتیجه امروزتون هستم در این مورد اصلا کوتاهی نکنید و بیاید بنویسید حتی اگر به پنج ساعت هم نرسید اشکالی نداره روز اول شماست و یک نکته مهم حس امروزتون رو توی یک خط برام بنویسید و این که تصمیم دارید ادامه بدید؟ با چند ساعت فردا ؟!