دانلود پاسخبرگ رنگی رنگی برای تست هامون
-
سلام آلایی های عزیز
من خیلی دیدم دوستانی که پاسخبرگ آزمون های قلمچی گزینه دو یا.. رو دانلود کردن و پرینت گرفتن و برا علامتدار کردن تست هاشون از اونا استفاده میکنن. شاید خودتونم همینطوری باشین. جالب اینه که خودمم تا چند وقت پیش همین کارو میکردم!
ولی اومدمو یه فکری به سرم زد! ازونجایی که کل زندگیم رنگی رنگیه شروع کردم به طراحی یه پاسخبرگ رنگی رنگی!علاوه بر رنگی بودنش یه مزیت دیگه ای که داره اینه که پاسخبرگای آماده شماره سوال دارن و شما باید تستای کتاب تستونو با اون هماهنگ کنین درحالی که با پاسخ برگ من میتونین هر شماره سوالیو بخواین خودتون بنویسین و این پاسخبرگه که با کتاب هماهنگه :face_savouring_delicious_food:
مورد بعدی اینکه تو پاسخبرگای اماده فقط جا برا پرکردن گزینه داره. ولی اینجا میتونین علامتدارشون کنین و درجه سختی یا آسونی تست هارو با حروف یا هر نشانه دلخواهتون علامت بزنین
تو ادامه فایلشو براتون میزارم. این پاسخبرگ رو میتونین به عنوان یه ایده هم استفاده کنیننن
امیدوارم لذت ببرین . -
-
سلام آلایی های عزیز
من خیلی دیدم دوستانی که پاسخبرگ آزمون های قلمچی گزینه دو یا.. رو دانلود کردن و پرینت گرفتن و برا علامتدار کردن تست هاشون از اونا استفاده میکنن. شاید خودتونم همینطوری باشین. جالب اینه که خودمم تا چند وقت پیش همین کارو میکردم!
ولی اومدمو یه فکری به سرم زد! ازونجایی که کل زندگیم رنگی رنگیه شروع کردم به طراحی یه پاسخبرگ رنگی رنگی!علاوه بر رنگی بودنش یه مزیت دیگه ای که داره اینه که پاسخبرگای آماده شماره سوال دارن و شما باید تستای کتاب تستونو با اون هماهنگ کنین درحالی که با پاسخ برگ من میتونین هر شماره سوالیو بخواین خودتون بنویسین و این پاسخبرگه که با کتاب هماهنگه :face_savouring_delicious_food:
مورد بعدی اینکه تو پاسخبرگای اماده فقط جا برا پرکردن گزینه داره. ولی اینجا میتونین علامتدارشون کنین و درجه سختی یا آسونی تست هارو با حروف یا هر نشانه دلخواهتون علامت بزنین
تو ادامه فایلشو براتون میزارم. این پاسخبرگ رو میتونین به عنوان یه ایده هم استفاده کنیننن
امیدوارم لذت ببرین .excellency جالبه ولی تعداد کمی تست جا میگیره
من در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: یه پاسخبرگ درست کردم که گنجایش 660 تا تست رو داره که پشت و روش میشه 1320 تا تست -
excellency جالبه ولی تعداد کمی تست جا میگیره
من در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: یه پاسخبرگ درست کردم که گنجایش 660 تا تست رو داره که پشت و روش میشه 1320 تا تستGhaffari
آره درسته جمعا 300 تا تست میگیره من برحسب نیازم درست کردم با توجه به کتابایی که دارم بعضیاشون کلید دارن و منم تستارو تو همون پاسخنامه کلیدی علامت میزنم ولی بعضی از کتابام کلید ندارن
چه جالب پس شمام میسازین پاسخبرگ ذوق کردم و اقتصاد مقاومتی رم در نظر میگیرین:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام آلایی های عزیز
امیدوارم لذت ببرین .excellency عجب فکری مرسی
-
excellency عجب فکری مرسی
pariaaa
خواهش میکنم : :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: