عمه دلـــی و نسخه هایش 

-
آقا %(#377f91)[بسم الله الرحمن الرحیم]
این جانب دل آرام بنا به درخواست های مکـرر رفقا عقبیا جلوییا اینوریا اونوریا گفتم بزنم این تاپیکو دیگه
قبل هر چی بگم :
%(#379157)[ســــــــــــــــــــــــــــــلام سلام شاپرک]
خب اینجا همین طور که ملومه من طبق دانش مادر، مادر بزرگ، ابوعلی سینا، در مواردی خاص ذکریا ی رازیو خودم
دمنوش یا شربت یا هرچی که به طب سنتی ربط داشته باشه و دوای دردتون باشه رو میگم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
دقت کنین که بیشتر چیزایی که میگم رو خودم امتحان میکنم اول یا امتحان کردم بنابر این اگه خوردین و رخت خواب رو کنار دسشویی منزل پهن کردین منو فحش ندینمن اگه بم نساخت میام میگم بهتون.
سعی میکنم طبع نوشیدنی هارو بهتون بگم.
و سعی می کنم برا تموم درداتون یه ضمادیشربتی
یچی خلاصه پیدا کنم
جونم براتون بگه که:
%(#36aac7)[تاپیک مال من نیست من صرفا استارترشم شمایین که به حفظ نظم و تمیزیش بها میدین]:)پس به نظر من بهتره %(#0b7a96)[اگه مقدور بود براتون صحبتایی که به اینجا ربط نداره و اینارو توو تاپیک توو دلی بگین]:)
دیگه بگم براتون که:
مشکلات خاصی بود و درد حالا چیزی :| %(#3a2875)[بیایین پی وی بگین من خیلی نامحسوس و به طور خودکار پستشو میذارم]:)
دیگه چی بگم دیگه؟
فقطم لازم نیست %(#63568f)[دل درد یا سردرد باشین] من این تاپیک رو مکمل نخوابنوش میدونم دیگه:)%(#6b4bd6)[بی انرژی و کسل] و اینام بودین بگین بهم:)
آها
ایهام
در آخر تشکر کنم از ایی هـــامواسه همه زحمتا و انتخاب اسم و لقب عمه و بچه هاش و زنش و کلا فک و فامیلش
زحمت صادرات زیره ی اصل کرمونم باایشونه
دیگه همتونم دعوتین
از @ادمین های خفنمون گرفته
تا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
و کلا @دانش-آموزان-آلاء
دیگه بسم الله:)
زنده نگهدارین اینجا رو
و اینکه برند " عمه دلی " شعبه ی دیگری ندارد -
سلام دلارام
بهت تبریک میگم بابت اسمی ک برای تاپیکت انتخاب کردی عمه دلی واقعا بجاعه چون زمونه جوری شده ک هممون مثل عمه قزی و خاله نرگس و عمه فلان اومدیم یه چادر بستیم دور کمرمون و یه جارو هم تو دستمون و دائما برای بقیه نسخه میپیچیم دریغ از اینکه شاید نسخه ها دردها و... باهم فرق داشته باشه
اسم جالبی بود لایک -
سلام دلارام
بهت تبریک میگم بابت اسمی ک برای تاپیکت انتخاب کردی عمه دلی واقعا بجاعه چون زمونه جوری شده ک هممون مثل عمه قزی و خاله نرگس و عمه فلان اومدیم یه چادر بستیم دور کمرمون و یه جارو هم تو دستمون و دائما برای بقیه نسخه میپیچیم دریغ از اینکه شاید نسخه ها دردها و... باهم فرق داشته باشه
اسم جالبی بود لایکفااطمه در عمه دلـــی و نسخه هایش :)) گفته است:
سلام دلارام
اسم جالبی بود لایکمرسی فاطمه جونم:)
هممون از اون نسخه ها حرص میخوریم
این نسخه عه فرق داره!
مث اونا نیست:)
قشنگ بود:))) -
تایپیک داریم چ تایپیکی
خیلی هم عالی من یکی ک خودم پای ثابتشم عمه جون . کلی هم سوال دارم اخرش خودت منو از تایپیکت پرت می کنی بیرونایشالله موفق باشی
من اولین سواااالو میخام بپرسم .
ی دمنوش که به ارامش کمک کنه . باعث خواب نشه هااا .. فقط میزان استرس رو کم کنه و میزان شادی رو ببره بالا
مودونی منظورم چیه دیگه تو این روزا روحیه ها داغونه ی دونه از اون معجونای روحیه بخشتو بگو عمه خدا از بزرگی کمت نکنه خوووواهرررر -
تایپیک داریم چ تایپیکی
خیلی هم عالی من یکی ک خودم پای ثابتشم عمه جون . کلی هم سوال دارم اخرش خودت منو از تایپیکت پرت می کنی بیرونایشالله موفق باشی
من اولین سواااالو میخام بپرسم .
ی دمنوش که به ارامش کمک کنه . باعث خواب نشه هااا .. فقط میزان استرس رو کم کنه و میزان شادی رو ببره بالا
مودونی منظورم چیه دیگه تو این روزا روحیه ها داغونه ی دونه از اون معجونای روحیه بخشتو بگو عمه خدا از بزرگی کمت نکنه خوووواهرررر@fatemeh_banoo
سلام عزیز دل عمهبیرونتم نمیکنم خوشم میاد اتفاقا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خب میتونم بهت دمنوش %(#22d159)[به لیمو] رو پیشنهاد کنم.
مزش بین نعنا و لیمو ئه و از خانواده نعنائیاست
خوشبوئه:))
%(#37d4d4)[بدون اینکه احساس خواب الودگی کنی] میبینی بـــــــــــــــــــح چه انرژی ای دارم.به لیمو رو تازه و خشک میتونی تهیه کنی ما خشکشو از عطاری میگیریم:)به ازای هر لیوان آب جوش یه قاشق به لیموئه خشک:)
نوش جونت باشه -
عمه دلی برای درمان سرفه چی تجویز میکنی؟
یه ساله سرفه خشک میگم گه گاهی...و دکترم رفتم کپسولم خوردم اب عسل و لیمو خوردم ولی هیچی به هیچی .. -
این جانب دل آرام بنا به درخواست های مکـرر رفقا عقبیا جلوییا اینوریا اونوریا گفتم بزنم این تاپیکو دیگه
قبل هر چی بگم :
خب اینجا همین طور که ملومه من طبق دانش مادر، مادر بزرگ، ابوعلی سینا، در مواردی خاص ذکریا ی رازیو خودم
دمنوش یا شربت یا هرچی که به طب سنتی ربط داشته باشه و دوای دردتون باشه رو میگم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
دقت کنین که بیشتر چیزایی که میگم رو خودم امتحان میکنم اول یا امتحان کردم بنابر این اگه خوردین و رخت خواب رو کنار دسشویی منزل پهن کردین منو فحش ندینمن اگه بم نساخت میام میگم بهتون.
یچی خلاصه پیدا کنم
جونم براتون بگه که:
%(#36aac7)[تاپیک مال من نیست من صرفا استارترشم شمایین که به حفظ نظم و تمیزیش بها میدین]:)پس به نظر من بهتره %(#0b7a96)[اگه مقدور بود براتون صحبتایی که به اینجا ربط نداره و اینارو توو تاپیک توو دلی بگین]:)
دیگه بگم براتون که:
مشکلات خاصی بود و درد حالا چیزی :| %(#3a2875)[بیایین پی وی بگین من خیلی نامحسوس و به طور خودکار پستشو میذارم]:)
دیگه چی بگم دیگه؟
فقطم لازم نیست %(#63568f)[دل درد یا سردرد باشین] من این تاپیک رو مکمل نخوابنوش میدونم دیگه:)%(#6b4bd6)[بی انرژی و کسل] و اینام بودین بگین بهم:)
آها
ایهام
در آخر تشکر کنم از ایی هـــامواسه همه زحمتا و انتخاب اسم و لقب عمه و بچه هاش و زنش و کلا فک و فامیلش
دیگه همتونم دعوتین
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
و کلا @دانش-آموزان-آلاء
زنده نگهدارین اینجا رو
و اینکه برند " عمه دلی " شعبه ی دیگری ندارد -
عه عمه اینجا یی؟
چربی سوز چی داری؟
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: بوگو ک خعلی خپلی شدم تازگی
-
@FatiJoooooni اره عمه اینجام.
چیزی که معلومِ %(#16b31b)[آب کرفسه و چای سبز]:)
بازم میگردم میذارم برات همین جا:)dlrm الهی قربونت برم عمه ک اینقده خوبی
چای سبزو هستم هرروز مینووشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی اب کرفس ب نظر خعلی بد مزس
راستی اون دمنوش به لیمو عااااااااااااااااااااااااااالی بود برام:face_savouring_delicious_food: -
با سلام خدمت عمه دلی عزیزم
عمه جان یه نسخه واسه کم خونی یا کمبود آهن و این چیزا تو بند و بساطت هست؟
مورد اورژانسیه هااا مرسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
dlrm الهی قربونت برم عمه ک اینقده خوبی
چای سبزو هستم هرروز مینووشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی اب کرفس ب نظر خعلی بد مزس
راستی اون دمنوش به لیمو عااااااااااااااااااااااااااالی بود برام:face_savouring_delicious_food: -
@FatiJoooooni
بهم فوحش نده فقط چون عمتم
آب %(#c75910)[کرفس هویج] بزن عمه.
یروز درمیون یه لیوان بخور یا دوروز درمیون.
دقت کن قبل ورزش اگه قهوه بخوری و بعد ورزش آب کرفس هویجتو به چربی سوزی بیشتر کمک زیادی می کنه.
نوش جونت -
قبل هر چی بگم :
یچی خلاصه پیدا کنم
جونم براتون بگه که:
دیگه بگم براتون که:
دیگه چی بگم دیگه؟
آها
ایهام
دیگه همتونم دعوتین
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
و کلا @دانش-آموزان-آلاء
زنده نگهدارین اینجا رو
و اینکه برند " عمه دلی " شعبه ی دیگری نداردdlrm خیلیم عااالی
ان شاءالله جون و تن همگی سالم و سرحال باشه
منم لینک یه برنامه ی رو میزارم به اسم روزی بهتر که از شبکه قرآن پخش میشه ... کارشناس طب سنتی ش چیزای بدرد بخور میگه ( دکتر اکبری... دوشنبه ساعت۹صبح) آرشیو برنامه هاشو حتما ببینید ... به هیچ وجه من الوجوه کنکوریااا چای سیاه و سبز نخورن بجاش از همین دمنوشا مثل گل گاوزبون و به لیمو و زنجبیل که معرفی میشه استفاده کنن و هر روزم تنوع بدن به یه دمنوش بسنده نکنن!
-
dlrm خیلیم عااالی
ان شاءالله جون و تن همگی سالم و سرحال باشه
منم لینک یه برنامه ی رو میزارم به اسم روزی بهتر که از شبکه قرآن پخش میشه ... کارشناس طب سنتی ش چیزای بدرد بخور میگه ( دکتر اکبری... دوشنبه ساعت۹صبح) آرشیو برنامه هاشو حتما ببینید ... به هیچ وجه من الوجوه کنکوریااا چای سیاه و سبز نخورن بجاش از همین دمنوشا مثل گل گاوزبون و به لیمو و زنجبیل که معرفی میشه استفاده کنن و هر روزم تنوع بدن به یه دمنوش بسنده نکنن!
-
@FatiJoooooni آره طبق گفته دکتر اکبری چای سبز و سیاه انرژی سلول میاره پایین برای همین وقتی میخوری حس میکنی ب آرامش (کاذب) رسیدی ... اینام باعث اختلال تو کار بدن میشه و مخصوصا تو کار غده تیروئید !
فیلم ۸بهمن یا ۱۵ بهمن بود که در این مورد صحبت کردن .. دیروزم در مورد چای سفید صحبت شد