تبریک عید سال 98
-
دیگه زیاد به تحویل شدن سال نمونده!
گفتم یه تبریک به همه تون بگم! @دانش-آموزان-آلاء و یه خسته نباشید هم به @ادمین @همیار @ناظم
ایشالله امسال سال رسیدن به آرزوهاتون باشه! -
دیگه زیاد به تحویل شدن سال نمونده!
گفتم یه تبریک به همه تون بگم! @دانش-آموزان-آلاء و یه خسته نباشید هم به @ادمین @همیار @ناظم
ایشالله امسال سال رسیدن به آرزوهاتون باشه!mmhdishafiee عید توام پیشپایش مبازک انشالله سال خوبی برا هممون باشه
-
پیشاپیش سال نو همه مبارک
ان شاءالله سال 98 برای همه پر از خوشی خوشبختی سلامتی وحال خوب باشه در کنار خانواده
@دانش-آموزان-آلاء -
پیشاپیش سال نو همه مبارک
ان شاءالله سال 98 برای همه پر از خوشی خوشبختی سلامتی وحال خوب باشه در کنار خانواده
@دانش-آموزان-آلاءفااطمه سال نوپیشاپیش مبارک خانم مشاور. من ازشما ممنونم.
.. @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ایشون برای من بهترین وعالی ترین مشاووربودن. ان شاءالله سالم وپیروزباشین. آمین .
سال نوتمام شما آلایی ها مبارک.@دانش-آموزان-آلاء romisa
-
فااطمه سال نوپیشاپیش مبارک خانم مشاور. من ازشما ممنونم.
.. @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ایشون برای من بهترین وعالی ترین مشاووربودن. ان شاءالله سالم وپیروزباشین. آمین .
سال نوتمام شما آلایی ها مبارک.@دانش-آموزان-آلاء romisa
-
@Mahed
سال نو مبارک
ممنونم از لطفت
برات موفقیت و رسیدن به ارزوهاتو میخوام از خدا و مطمئنا بهش میرسی چون برات با ارزش هستن و تلاش میکنی براش -
سلاااااااااااااااااااااام
ساااااااااال جدیدتون مبارک
انشالله سالی پر از خوشی و برکت و خبرهای خوبِ خوب و رسیدن ب ارزوهای قشنگ واسه خودتون و خانوادتون و کسب رتبه برترو رفتن به دانشگاه و رشته مورد علاقه تون واسه کنکوریای عزیز
آقا بدی از ما دیدید حلال کنید .... دوستون دارم زیاد .....بازم میگم عیدتون مبااااااارک
@دانش-آموزان-آلاء -
انشالله سالی پر از خوشی و برکت و خبرهای خوبِ خوب و رسیدن ب ارزوهای قشنگ واسه خودتون و خانوادتون و کسب رتبه برترو رفتن به دانشگاه و رشته مورد علاقه تون واسه کنکوریای عزیز
آقا بدی از ما دیدید حلال کنید .... دوستون دارم زیاد .....بازم میگم عیدتون مبااااااارک
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاء -
مداد رنگی سلام ممتون از دعاهای قشنگت انشالله بهترینا نصیبت شه و واسه خودتم اینارو ارزو میکنم
عید توهم مبارک:)marzyeh78 در تبریک عید سال 98 گفته است:
مداد رنگی سلام ممتون از دعاهای قشنگت انشالله بهترینا نصیبت شه و واسه خودتم اینارو ارزو میکنم
عید توهم مبارک:)مرسی عزیزدلم
-
-
منم سال نو را به شما تبریک میگم .انشاالله سالی همراه با سلامتی رآبرو و موفقیت از جمله موفقیت در کنکور سراسری باشد