-
مهشید غضنفرآبادی
چرت ترین درس ممکن برا منه متاسفانه -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari سلامتی
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 سللام خانوم چخبرا
-
این پست پاک شده!
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Amir1 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 من بلد نیستم !
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari گیر دادیاااا
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari سلام
خوبین؟؟ -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط Pouya Heidari انجام شده
Pouya Heidari تو که هی سلام میکردی جواب سلاممو نمیدی
-
خدانگهدار من دیگه برم
فقط هر وقت مهی اومدم خبرم کنین -
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 برو بالا بگرد
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 آفرین پس جواب بده بابا چرا جواب نمیدی
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari کجا ندیدم من
-
Pouya Heidari یه حال احوال میخاستم ازت نکردی
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari نه چرا بترسم
-
Mobina Mobina 0replied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Pouya Heidari نه بابا مگه لولو ایم!!
-
Mobina Mobina 0replied to Pouya Heidari on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 زهرا از ما میترسی؟؟!!!
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to نازنین جمالی on ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
نازنین جمالی سلام کردم ج ندادی
مرسی من خوبم -
پست 322682 از 846714