-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها
-
@Hamnafass اره چطو/؟
-
@M-bahrami1378 هرچی هم میگین 5تا لایکو میخوره قشنگ
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چشمم زدی یه نفر لایکو برداشت شد 4تا -
@Hamnafass اره چطو/؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bache-konkori هیچی فقط امروز شیرازی زیاد میبینم خوشبختم
-
فعلا دوستان
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
-
سلام بچه ها
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف سلام دایی
-
دکتر علی ف سلام دایی
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi راستی من نبودم نظرت چی بود
-
من زین العابدین هستم 18 ساله از شیراز
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bache-konkori در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من زین العابدین هستم 18 ساله از شیراز
خوش اومدین
-
amir ahmadi مگه بدعه
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bache-konkoriن همیطوری گفتم
-
@Hamnafass
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف وا چی شد ؟ چیز بدی گفتم؟
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چشمم زدی یه نفر لایکو برداشت شد 4تانوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 اونایی ک نوشتم فرستادم درست بود ؟
-
سلام بچه ها
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
amir ahmadi راستی من نبودم نظرت چی بود
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بخدا خودنویسو پیدا نکردم کاکا
-
دکتر علی ف سلام دایی
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سلام پسر
-
دکتر علی ف وا چی شد ؟ چیز بدی گفتم؟
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamnafass نه چه چیز بدی
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به عامو شیرازیه
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 سلام
-
@M-bahrami1378 اونایی ک نوشتم فرستادم درست بود ؟
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط M.ba78 انجام شدهآوانســــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-bahrami1378 اونایی ک نوشتم فرستادم درست بود ؟
اره مرسی درست بود
-
ramses kabir بخدا خودنویسو پیدا نکردم کاکا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده