نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید)
-
@MM-zahed سلام ،خیلی خیلی ممنونم از لطفتون
-
anita_ygh در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
مبارک باشه.... شیرینیش کو پس؟؟
-
anita_ygh در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
مبارک باشه.... شیرینیش کو پس؟؟
به سان خورشید خیلی ممنونم ُدیگه به شیرینیه حضورتون بپذیرید
بفرمایید
-
بفرمایید
بفرمایید
دست شما درد نکنه
-
سلام دوستان، تو این تاپیک میتونید سوالاتتون رو درباره این مصاحبه بپرسید و حرف هاتون رو بزنید
@DedSec در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
سلام دوستان، تو این تاپیک میتونید سوالاتتون رو درباره این مصاحبه بپرسید و حرف هاتون رو بزنید
سلام میشه با رتبه برتر های تجربی الا هم مصاحبه کنید ؟
@ادمین
sohrab
M.an -
@DedSec در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
سلام میشه با رتبه برتر های تجربی الا هم مصاحبه کنید ؟
@ادمین
sohrab
M.an -
@M-an سلام ممکنه با یکی از رتبه برتر های کنکور سال قبل هماهنگ کنید تو انجمن یه گپ دوستانه داشته باشیم
ممنونم از زحماتتون
بچه ها اگه موافقید اعلام کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
من منبع مناسب برای فیزیک پیدا نکردم البته برای دهم از سیرتاپیاز استفاده کردم و واقعاااا عالی بود ولی خب خیلیا گفتن سطحش پایینه و به دردت نمیخوره منم ناچارا برای یازدهم میکرو گرفتم که زیاد از نحوه بیانش خوشم نیومد
حالا بنظرتون اگه بازم سیرتاپیاز بگیرم خوبه؟؟ -
@M-an سلام ممکنه با یکی از رتبه برتر های کنکور سال قبل هماهنگ کنید تو انجمن یه گپ دوستانه داشته باشیم
ممنونم از زحماتتون
@دانش-آموزان-آلاء@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@دانش-آموزان-آلاءخبری نشد؟
@M-an -
@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@M-an@خدایا-مرا-دریاب
خب ببینم چی میشه
چون داداش یکی ا دوستام رتبه ۱۰۰ منطقه سه شد باید باهاش صحبت کنم اگه جواب داد خبرت میکنم -
@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@M-an@خدایا-مرا-دریاب تجربی بود البته
-
ممنون
-
بفرمایید
دست شما درد نکنه
به سان خورشید سلام من برنامه ی الا رو به تازگی نصب کردم حالا نمیدونم که چطوری و دقیقا کجا!
*()*میتونم اشکالات و سوالات درسیم رو بپرسم حتی نمیدونم چطوری اصلا باهاش کار کنم -
به سان خورشید سلام من برنامه ی الا رو به تازگی نصب کردم حالا نمیدونم که چطوری و دقیقا کجا!
*()*میتونم اشکالات و سوالات درسیم رو بپرسم حتی نمیدونم چطوری اصلا باهاش کار کنمZahra Esmaili در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
*()*میتونم اشکالات و سوالات درسیم رو بپرسم حتی نمیدونم چطوری اصلا باهاش کار کنمسلام دوست عزیز به تاپیک بچه های کنکور تجربی ۹۹ مراجعه کنید. توی قسمت سرچ میتونید پیدا کنید
-
Zahra Esmaili در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
*()*میتونم اشکالات و سوالات درسیم رو بپرسم حتی نمیدونم چطوری اصلا باهاش کار کنمسلام دوست عزیز به تاپیک بچه های کنکور تجربی ۹۹ مراجعه کنید. توی قسمت سرچ میتونید پیدا کنید
به سان خورشید ممنون ولی من سال دهمیم
-
من منبع مناسب برای فیزیک پیدا نکردم البته برای دهم از سیرتاپیاز استفاده کردم و واقعاااا عالی بود ولی خب خیلیا گفتن سطحش پایینه و به دردت نمیخوره منم ناچارا برای یازدهم میکرو گرفتم که زیاد از نحوه بیانش خوشم نیومد
حالا بنظرتون اگه بازم سیرتاپیاز بگیرم خوبه؟؟@N-n-good اصلا سیرتاپیاز مشکل سطح نداره ، هم میکرو و هم سیرتاپیاز هردو برای کنکور عالین ، فقط سیر تاپیاز جامعیت بیشتری داره و شامل مدرسه هم میشه و همچنین درسنانه ی گسترده تر ، اما تعداد تست هاش از میکرو کمتره ( به نوبه خودش تعداد تستاش خوبه اما از میکرو کمتره)
همونطور که گفتم به حواشی کار نداشته باشید ، الان اکثر منابع مطرح در بازار کارشون چیزی کم نداره ، خودتون نمونه هارو بررسی کنید و ببینید خودتون از لحاظ راحتی با کدوم کتاب راحت ترید -
سلام من هندسه رو چطور بخونم
آخه هر کتاب کمک درسی میگیرم تستاش زمین تا آسمون فرق داره