کافــه میـــم♡
-
چقدر دوست داشتن بدون وابستگی خوبه نه؟ هرکسی برای خودش زندگی میکنه و سرش توی زندگی اون یکی نیست، سیم جیم نیست، بدون تو نمیتونمی نیست، ترس از دست دادنی نیست اما دلشون برای هم تنگ میشه، گفت و گو میکنن، از ثانیه به ثانیه این محاوره لذت میبرن، توی چشای هم حتی غرق میشن و بعدم برای هم دست تکون میدن و با طرح لبخند خداحافظی!
-
دیروز که تمام کراهتش را خواست درون مغز نداشتهام فرو کند و من خواستم از درب چوبی عبور کنم و بقول معروف او؛ شَر کم کنم، مچ پایم به پاشنه در گرفت. نزدیک بود میان آسمان و زمین معلق شوم اما مرا روی هوا زد! در خلاء مهارم کرد. گره اخمش را به آن نقطه کور، به پاشنهے مقصرِ در انداخت. اوقات تلخی آخرش هم برخواست از مابین دو کلمهے ناخودآگاه: حواست کجاست؟ من هم ضمیر ناخودآگاهش را ناخودآگاه بوسیدم، گفتم: قبرستان! و شَر کم کردم. ما عاشقان بی شرفی بودیم اما ناخودآگاه شرف داشتیم!...
#ناخود_آ_گاه | #میم_اصانلو
-
اسکارلت، من هیچ وقت در زندگی آدمی نبودم که قطعات شکسته ظرفی را با حوصله زیاد جمع کنم و به هم بچسبانم و بعد خودم را فریب بدهم که این ظرف شکسته همان است که اول داشتهام؛ آنچه که شکست، شکسته و من ترجیح میدهم که در خاطره خود همیشه آن را به همان صورتی که روز اول بود حفظ کنم تا اینکه آن تکه ها را به هم بچسبانم و تا وقتی زندهام آن ظرف شکسته را مقابل چشمم ببینم!
-
-
عادلانه نیست بی تو سر کنم بی هوای تو ...
عادلانه نیست دوری من از دست های تو ...
-