کافــه میـــم♡
-
"Murder? %(#ff0000)[Torture] him"
-
" روزهای زیادی رو در زندگیم به این فکر کردم که عشق چطوری توی آدمها به وجود میاد، هیچ تجربه و درکی از عشق نداشتم تا وقتی که به چشمهای تو زل زدم... همون موقع فهمیدم عشق یعنی درست وقتی که حس میکنی بی ارزش ترین موجود جهانی، یه نفر میاد و طوری نگاهت میکنه انگار مهم ترین اتفاق دنیایی..."
« 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒓𝒆𝒆 » -
At the end of the day, human being is just worthless shit that tries awfully to show that it's not
-
My %(#ff0000)[pain] is constant and %(#ff0000)[sharp], and I do not hope for a %(#09ff00)[better] world for anyone. In fact, I want my %(#ff0000)[pain] to be %(#ff0000)[inflicted] on others. I want no one to %(#ff0000)[escape]. But even after admitting this, there is no %(#00ff00)[catharsis]; my %(#ff0000)[punishment] continues to elude me, and I gain no deeper knowledge of myselF
Patrick Bateman - American Psycho
-
چقدر اين نوشتهی نادر ابراهیمی دلگرم کنندهست:
در این روزگار، که ما بیش از هر چیز به امید و ایمان احتیاج داریم، مگذار ناامیدی، روزنی به اندازه ی سر سوزنی در قلبت پیدا کند و از آنجا هجوم بیاورد.
امید را برای روزهای بد، ساختهاند؛ چراغ را برای تاریکی.
انسان اگر با مشقّت و درد و مصیبت روبرو نمیشد، نه به چیزی ایمان میآورد، نه به آیندهای دل میبست، و نه از امید، سلاحی میساخت به پایداری کوه -
توی قصه ای رومئو شدم که ژولیت عاشقش نبود
دزیره شیفته ی ناپلئون نشد
الیزابت چشم روی نگاه های عاشقانه ی دارسی بست
اسکاریت ....دل به رت نبست
من شدم گل پرپر توی سیاره ی غریب .....ک شاهزاده کوچولو هیچ وقت بهش بر نگشت -
پرسید: اندوه دوری را تسکین چیست؟
گفت:خیال -
نصحیت یه پیرمرد این بود که میگفت:
«یه زندگی خصوصی همیشه برنده اس !
مخفی نگهش دار تا زمانی که برنده بشی ..!»
چقدر این جمله عمیقه..♡ -
هروقت تونستی موقع عصبانیتت هر حرفیو نزنی و دل کسیو که دوستت داره نشکونی اون موقع میتونی ادعا کنی طرفو از ته دلت دوست داری وگرنه موقع خوشحالی و نرمال بودن که عابر پیادهی تو خیابونم مهربونه:)
-
هوا؛هوای دیلیت اکانت از همه جاست
هوای انداختن موبایل از شیشه پنجره تو جاده چالوس
هوا؛هوای کرایه کردن یه خونه محلی تو بالاترین پیچِ جاده اسالم به خلخاله^^
هوا؛هوای زدن زیر میز این زندگیه که واسه خودمون ساختیم و هیچی ازش نفهمیدیم...¦-] -
I miss you. I won't admit it every time but yes, I miss you a lot. Sometimes I wait for you to remember it on your own, that I too am a part of your life. I too love talking and sharing all my little things with you. I know you'll make time for me, when I ask for it. But sometimes, I just wish that you take out time for me, on your own without asking.
-
The poor dad looked at a note in his son's drawer:
"List of new year gifts:
New watch, phone and shoes.
Felt sad, until he read the last line:
"For Dad."پدر پیر و فرتوتی اتفاقی نگاهش به کاغذ یادداشتی که تو کشوی پسرش بود افتاد:
«لیست هدایای سال نو:
یه ساعت جدید، گوشی و یه جفت کفش.»
پدر ناراحت شد تا زمانی که به خط آخر یادداشت رسید که نوشته بود:
«برای بابا.»
قدر باباهامون رو بدونیم که از همهچیزشون زدن برای آرامش بچههاشون️
-
این پست پاک شده!
-
برف نگرانم نمیکند...
حصار یخ رنج ام نمیدهد ،
زیرا پایداری می کنم
گاهی با شعر و گاهی با عشق