ماشین آیندت
-
چقد باحاله این تاپیک... مرسی از محمد مهدی 0
بابت این نظر توپش
-
محمد مهدی 0 فک کنم گرونترین بوگاتی ویرون باشه
-
بابت این نظر توپش
-
تنها ماشینی که از زمان تولیدش کمترین تغیرات رو داشته و اصالتش رو حفظ کرده الهی بمیرم براش
-
بابت این نظر توپش
-
محمد مهدی 0 خواهش میشه
-
MahdiNOVE خیلی جالبه من الان درباره ش تو ویکی پدیا میخوندم به پیشنهاد محمدرضا پهلوی به عنوان یک خودرو نظامی تو شرکت مرسدس بنز طراحی شده
مرسدس بنز این مدل خودرو را با توجه به شرایط بومی ایران و مخصوص ارتش شاهنشاهی ایران ساخته بودهبله همانطور که گفتم مخصوص ایران ساخته شده بود الان تو همه کشور ها هست جز ایران اونموقع شاه دستور میداد بنز ماشین مخصوص برا ایران همچین چیزی بسازه الان نیسان ابی واقعا ناراحت کنندس ایران تنها کشوریه که ایندش رو میشه تو گذشتش دید ....
-
G wagon
️
-
MahdiNOVE خیلی جالبه من الان درباره ش تو ویکی پدیا میخوندم به پیشنهاد محمدرضا پهلوی به عنوان یک خودرو نظامی تو شرکت مرسدس بنز طراحی شده
مرسدس بنز این مدل خودرو را با توجه به شرایط بومی ایران و مخصوص ارتش شاهنشاهی ایران ساخته بوده -
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیارد@nafas-n در ماشین آیندت گفته است:
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیاردببخشید این 13 میلیون دلاره... اشتب شد
-
شاه اون موقع 50 درصد سهام بنز رو خریده بود یعنی اگه اون سهام بود الان ما به جای پژو رنو اکثرمون زیر پامون بنز بود ...
-
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیارد -
محمد مهدی 0 خاهش ..