جهاد مغنیه
-
-
zeinab dehghanireplied to jahad.20 on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
jahad.20 حرفتون کاملا درسته .......ولی ب قول حاج قاسم نباید جامعه رو دسته دسته از هم جداکنیم . بگیم مذهبی و غیرمذهبی..اصولگرا و اصلاح طلب...باحجاب و بی حجاب........
چون ماهممون ی خانواده ایم -
zeinab dehghani در جهاد مغنیه گفته است:
jahad.20 حرفتون کاملا درسته .......ولی ب قول حاج قاسم نباید جامعه رو دسته دسته از هم جداکنیم . بگیم مذهبی و غیرمذهبی..اصولگرا و اصلاح طلب...
باحجاب و بی حجاب........
چون ماهممون ی خانواده ایمهمین دیگه نباید دسته دسته بشه منظور عکسم همینه اگه همه با هم باشن هیچوقت غیر مذهبی و مذهبی نداریم که بخوان مقابل هم باشن:)
-
بعضیا انسانیت رو یادشون رفته ارزش های اخلاقی رو یادشون رفته این دو مورد ربطی به تفاوت های آدما نداره
بعضیا هرموقع تونستن بپذیرند که اطرافیان هم انسان هستند مثل خودشون باورهایی دارند که براشون با ارزش هست هرچند مخالف نظر اون ها و باید باهم با احترام رفتار کنند واشتباهات یا هرچی که اسمش رو میذارید رو با دلیل و منطق و احترام برطرف کرد اون موقع میشه گفت دیگه انواع دسته بندی ها نیست با وجود تفاوت ها! -
دندونا رو لمینت کرده بوده؟
-
-
Dr Aryan 0 ببینید ما دینمون اسلامه و کتاب هدایتمون قرآن که توی این کتاب گفته شده:
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ: و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.
ما مرده پرست نیستیم چون دست به دامن مرده های بهشت زهرا نشدیم...
ما دست به دامن آدمایی شدیم که دینمون گفته حتی اگه بمیرن هم زنده ان
کسایی که به خیلیا کمک کردن
چه بعدشهادت چه قبلش
شمام لطف کنید به اعتقادات بقیه احترام بزاریـــد. -
زهرا بنده خدا
انا عرضنا الامانه
لطفا توجه کنید -
زهرا بنده خدا
بحث من سر شهید زنده بودن نیست
اینکه در مورد یک نفر چندین بار حرف میزنید که شاید روحش ناراحت باشه -
Dr Aryan 0 پس سر چیه؟!
دارید مستقیم میگید مرده پرست!!
بچه هامعذرت میخوام به خاطر اسپم -
-
-
jahad.20 سلام برای سالگرد شهادت شهید مغنیه برنامه ای دارین ؟
-
@جهاد سلام میشه تاریخشو بگین
-
ابراهیم طاهاreplied to fatemeh persian on ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شده
علیکم السلام
fatemeh persian 28 دی -
@جهاد ممنون
-
@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
jahad.20 سلام برای سالگرد شهادت شهید مغنیه برنامه ای دارین ؟
سلام فعلا خیر
پیشنهادی دارین؟ -
-
-
میدونی که؟(:
درد و دلام بمونه واسه دفترم
اونجا که کسی نبینه
که نگن ریا کار شده
بد شدم درست
ولی هربار دستم و گرفتی
نذاشتی از لبه ی پرتگاه بیوفتم
میدونی که دلیه حرفام