جهاد مغنیه
-
-
-
-
روایت آخرین دیدار؛ حاج قاسم سلیمانی خطاب به همراهان جهاد مغنيه:
مراقب پسر من باشيد خدا خيرتان دهد...
آخرين باری كه حاج قاسم جهاد را ديد دو روز قبل از شهادتش بود با لبی خندان و پُرانرژی مثل هميشه آمد ديدن ِحاج قاسم، با همه برادران حاضر در جمع سلام واحوال پرسي كرد، به حاج قاسم اطلاع دادن جهاد به ديدن شما آمده.حاج قاسم هم با اشتياق فراوان برای ديدن او به برادران گفت بگوييد سريع بيايد داخل پيش من.
تا جهاد داخل اتاق شد حاج قاسم از جايش بلند شد او را محكم بغل كرد ، جهاد هم با لحن شيرين و هميشگیاش كه حاج قاسم را عمو خطاب ميكرد و لبخندی كه هميشه زمان ديدن حاج قاسم بر لب داشت با صدای بلند گفت: خسته نباشيد عمو و شانهی حاج قاسم را بوسيد، خم شد تا دست حاج قاسم را ببوسد اما حاج آقا ممانعت كرد..
جهاد هم با صدای آرام رو به سمت او گفت: آخر من آرزو به دل میمانم
باهم نشستند و چای خوردن. برادری كه مسئول جهاد بود آمد داخل اتاق، حاج قاسم تا او را ديد گفت: برادر، جهاد را اول به خدا دوم به شما ميسپارم؛ جان شما و جان او! ايشان اجازهی اينكه به خط مقدم برود را از طرف من ندارد
جهاد لبخندی زد و باز شانهی حاج قاسم را بوسيد و دستش را بر روی شانه ايشان گذاشت و گفت عمو جان من به فدای شما
حاج قاسم هم نگاهی پراز عشق و محبت به جهاد كرد و همينطور كه به جهاد نگاه ميكرد رو به سمت آن برادر مسئول گفتن: مراقب پسر من باشيد خدا خيرتان دهد...! آن لحظه همه حاضران در آن جمع عمق عشق و محبت پدر و پسری را بين جهاد و حاج قاسم فهميدن... -
jahad.20 امروز 28 دی هست ششمین سالگرد شهادت جهاد
نمیدونم چرا ولی حس میکنم اون در این جمع ها حضور داره همین که میگن شهید ها زنده هستن واقعا حضورشون احساس میشه سالگرد شهادتشون رو بهشون همینجا تبریک میگم و به همه بچه های الایی خوشحالم که با جمع الا اشنا شدم
موفق باشید -
fatemeh persianreplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian در جهاد مغنیه گفته است:
jahad.20 امروز 28 دی هست ششمین سالگرد شهادت جهاد
نمیدونم چرا ولی حس میکنم اون در این جمع ها حضور داره همین که میگن شهید ها زنده هستن واقعا حضورشون احساس میشه سالگرد شهادتشون رو بهشون همینجا تبریک میگم و به همه بچه های الایی خوشحالم که با جمع الا اشنا شدم
موفق باشیدببخشید یه خبر خوش رو یادم رفت اینجا بگم هفته قبل یکی از پست ترین و بزرگترین صهیونیست های جهان شلدون ادلسون به درک واصل شد باید به همه دنیا تبریک گفت که شر همچین موجودی از سرشون کم شده
تبریک میگم به = همه انسان ها همه جانداران و به خصوص کره زمین و ... خلاصه که خیلیا رو خوشحال کرد -
Dr Aryan 0 در جهاد مغنیه گفته است:
امروز ۲۸ دیماه
سالروز درگذشت مردی بزرگ در کشور مسلمان الجزایر است
محمدالجبوریکسی از این شهید چیزی نمیگه؟
-
fatemeh persianreplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh persianreplied to Dr Aryan 0 on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 اگه میشه دربارشون شما توضیح بدین من نمیشناسمشون
-
Dr Aryan 0replied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian
خدا رحمتش کنه -
Zeinab Sirireplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian جدی؟!چقدر خووووب،انشالله همیشه خوش خبر باشید
-
fatemeh persianreplied to Zeinab Siri on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zeinab Siri ممنون انشالله تا باشه از این خبرا خخخخ
کم شدن شر همچین موجوداتی از زمین -
fatemeh persianreplied to Dr Aryan 0 on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 شلدون ادلسون رو ؟
-
-
fatemeh persianreplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian در جهاد مغنیه گفته است:
درباره این جانور =
https://www.mashreghnews.ir/tag/شلدون+ادلسون -
Zeinab Sirireplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian دقیقا
-
-
@جهاد و چقدر قشنگ...جوونایی که هم سن وسال ماها بودن از آرزوهای دنیایی خودشون گذشتن و رفتن..
-
https://uupload.ir/view/tqxa_سالگرد_شهادت_شهید_جهاد_عماد_مغنیه.mp4/
این روزا بیشتر از هر زمان دیگه ای...
حضور شما رو توی زندگیم حس میکنم:)
چقدر تباه بودم اون دورانی که فکر میکردم برادر ندارم...
ششمین سالگرد آسمونی شدنتون مبارک بهترین داداش دنیا:) -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to fatemeh persian on ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این که علیرضا پهلوی هست کنار این یارو
3760/4247