-
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟ -
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟فاطیما سلام نه همون سه کتابو دارن اسم خاصی هم نداره اسمش کتاب صفر تا صد اقاجانی هست
خوده اقای اقاجانی امروز اعلام کردن کتاب چهارمشون یعنی پیش 2 به زودی چاپ میشه
شما سریع همون سه تا رو بگیرین -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط mim.noon انجام شده
سلام
کسانی که از دو دبیر شیمی شناخت دارن بنظرتون با کدومشون پیش برم؟
لطفا راهنماییم کنین:)- لیست
-
سلام
@M.nasir من هم اقای شکیباییان یددم و هم اقاجانی عزیز
صد در صد اقاجانی انتخاب میکنم -
سلام
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M.nasir من فیلمای استاد آقاجانی رو دیدم.واقعا عالیه
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کتاب شیمی 2 اسناد چنده قیمتش؟
-
سلام کتاب شیمی 2 اسناد چنده قیمتش؟
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalibaradaran
سلام با ۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ تماس بگیرید ببینید چقدر هست با پول پستش
الان کتاب در دسترسم نیست اما چاپ پارسال فک کنم ۲۳ یا ۲۶ تومن بود ببخشید اگر اظتباه بود -
سلام
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M.nasir سلام اقاجانی رو از دست نده
-
سلام دوستان امسال دقیق کدوم کتابو استاد اقاجانی میخوان بگن بخریم؟فاریا موج ازمون؟
-
دلی سلام خودشون بعدا میگن
-
فیلمای امسالشون ضبط میشه؟روسایت نمیاد؟میخوام برم کتابامو بخرم اگه میشه ازشون بپرسین دقیقا کدوم کتابو بخریم؟
-
فیلمای امسالشون ضبط میشه؟روسایت نمیاد؟میخوام برم کتابامو بخرم اگه میشه ازشون بپرسین دقیقا کدوم کتابو بخریم؟
-
زمانشو نمیدونین؟
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلی کانال استاد آقاجانی : • فیلم های جدید شیمی کنکور شریف از هفته آینده فیلم برداری خواهد شد و هرهفته تعدادی مبحث از شیمی کنکور پوشش داده خواهد شد. (البته تغییرات ساختاری نسبت به فیلم های سال گذشته خواهیم داشت.)
امیدواریم همچون پارسال شیمی کنکور با استقبال بالایی مواجه می شود و انتظار داریم به دلیل رایگان بودن این طرح و وقت و هزینه ای که این طرح برای مجموعه دست اندرکاران آلاء دارد، هر دانش آموز حداقل به 5 نفر از دوستان خود پیشنهاد مستقیم مشاهده فیلم ها رو بدهد. (از طریق اطلاع رسانی دهان به دهان، اس ام اس، ارسال لینک فیلم ها و ...)
(دوستانی که علاوه بر این ها، بخشی از فیلم های تدریس یا عکس یا نوشته ای در این مورد رو در صفحات اجتماعی منتشر می کنند لطف و قدردانی خود را به این مجموعه ابراز کرده اند)ما هم مجموعه ای بی نظیر و کاملا نتیجه گرا را برای تان در نظر گرفته ایم.
-
دلی در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
فیلم های 0تا 100امسال ضبط میشن و جزوه محور خواهند بود -
دلی در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
فیلم های 0تا 100امسال ضبط میشن و جزوه محور خواهند بودroz یعنی ازکتابشون استفاده نمیکنن؟جزوه میدن؟کتابشونو نخریم؟
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام .کسی میتونه ساختار لوویس Cl2O5, Cl2O7 رو رسم کنه بفرسته ? ممنون .
-
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
@mehdinasiri در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام .کسی میتونه ساختار لوویس Cl2O5, Cl2O7 رو رسم کنه بفرسته ? ممنون .
اگه لازمه توضیح بدم یا مراحل قبلش رو رسم کنم ؟