-
نمیدونم ولی معمولا روز بعدش روی سایت قرار میگیره قبلا اینطور بود فکر میکنم اگه هم بذارن اول کیفیت بالا رو قرار میدن
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
نمیدونم ولی معمولا روز بعدش روی سایت قرار میگیره قبلا اینطور بود فکر میکنم اگه هم بذارن اول کیفیت بالا رو قرار میدن
فیلم ها که فرداضبط شد میره برای کارای فنی وتبدیل به کیفیت ها وتقریبا ۱روز تا۲روز گاهی اوقات طول میکشه تابیادروی سایت .
شما منتظرباشید هرلحظه امکان داره بعدفیلمبرداری برسه .
استادباروش جدیدی تدریس میکنن ودانش اموزدرکلاس حضورنداره تاجایی که من اطلاع دارم سبک جدیدتدریس مهندسو میخوایم بهتون معرفی کنید تا شیمیو۱۰۰بزنید! -
zahra1303 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
فیلم ها که فرداضبط شد میره برای کارای فنی وتبدیل به کیفیت ها وتقریبا ۱روز تا۲روز گاهی اوقات طول میکشه تابیادروی سایت .
شما منتظرباشید هرلحظه امکان داره بعدفیلمبرداری برسه .
استادباروش جدیدی تدریس میکنن ودانش اموزدرکلاس حضورنداره تاجایی که من اطلاع دارم سبک جدیدتدریس مهندسو میخوایم بهتون معرفی کنید تا شیمیو۱۰۰بزنید!فااطمه انشالاه
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz سلام کتاب های مهندس آقاجانی توی شهرستان ها هم هست یا نه..باید سفارش بدیم...؟! من اصفهانم اینجا کتابشون پیدا میشه...؟!
-
roz سلام کتاب های مهندس آقاجانی توی شهرستان ها هم هست یا نه..باید سفارش بدیم...؟! من اصفهانم اینجا کتابشون پیدا میشه...؟!
helen_amor همچین کتابی که شیراز وجود نداشت و مجبور شدم سفارش بدم فکر نکنم توی بازار باشه
هزینه پست سه هزار تومنه=هزینه تاکسی سوار شدن و رسیدن به کتاب فروشی -
دوستان من شیمیو تقریبا تا جلسه 60 دیدم...
فیلم جدید اومد اینارو دیگه ادامه نندم اونو ببینم؟
یا همزمان هردورو ببینیم؟؟ -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفردا ضبط شیمی جدید استاد آقاجانی شروع میشه .
-
-
@mehdinasiri مگه قرار نبود امروز ضبط کنن
-
یا همزمان هردورو ببینیم؟؟نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaezenj در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
یا همزمان هردورو ببینیم؟؟ببین شیمی تغییر نکرده که بخوای حتما فیلمای امسال رو ببینی یا دبیر که عوض نشده.
پس چون تا جلسه 60 دیدی همون پارسالی رو بخون.(به نظر من)
موفق باشی -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخبر خوش : جلسه اول صفر تا صد شیمی کنکور 96 ضبط شد.
به صورت پاورپوینت و تخته
(روز شنبه برروی سایت دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف)
@shimiaghajani96 >> کانال شیمی استاد آقاجانی << -
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mr.Gentleman_
کتابشونو چه جوری سفارش بدم...؟! تو چه سایتی...؟! همین جا...؟! -
@_Mr.Gentleman_
کتابشونو چه جوری سفارش بدم...؟! تو چه سایتی...؟! همین جا...؟!helen_amor سلام کتاب آقای آقاجانی رو انتشارات 20 چاپ کرده زنگ بزن به این شماره 66410000
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr
مرسی لطف کردی -
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کارتون عااالیه....مرسی مرسی مرسی
-
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من میخاستم کتاب اقای اقاجانیو تهبه کنم بنظرتون برای این فیلمای جدید دیگه نیازی نیسست؟؟ممنون میشم جواب بدید
-
سلام من میخاستم کتاب اقای اقاجانیو تهبه کنم بنظرتون برای این فیلمای جدید دیگه نیازی نیسست؟؟ممنون میشم جواب بدید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSani سلام داداش صبر کن جواب این سوالو بزودی میگیرم به شما هم میگم!
-
Sani سلام داداش صبر کن جواب این سوالو بزودی میگیرم به شما هم میگم!
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor داداش نیستم خخ ولی مرسی منتظر جوابتم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sani سانی رو تشخیصم این بود که اسم پسره
اسم جدیدا رو نمیشه تشخیص داد ببخشید -
Sani سانی رو تشخیصم این بود که اسم پسره
اسم جدیدا رو نمیشه تشخیص داد ببخشیدنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor والا خودمم نمیدونم دختره یا پسر همینجوری گذاشتم خخخ
-
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sani
ینی اسم واقعیت یه چی دیگ اس ؟