-
سلام بچه ها کسی جزوه ترمودینامیک پارسال را دارد ارم رو پررنگ نوشته سوال ها معلوم نیست جزوه بدون آرم می خوام
نیاز دارم
:-x :-C -
سلام . جلسه اول تدریس فصل سوم شیمی 3 (محلول ها)کدومه؟؟
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها کسی جزوه ترمودینامیک پارسال را دارد ارم رو پررنگ نوشته سوال ها معلوم نیست جزوه بدون آرم می خوام
نیاز دارم
:-x :-Cجزوه رو برام ارسال کنید شاید تونستم کاری کنم.
-
بچه ها جلسه اول فصل 3 شیمی 3 ( محلول ها ) کدومه؟؟؟؟ممنون میشم اگه کسی جواب بده . بخدا عجله دارم
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to behnam karami 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam karami 0
جلسه 62فک کنم -
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to behnam karami 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam karami 0
یه بار نگا کنین همونجا میگن میخوان شروع کنن غلظتارو -
behnam karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to Orkide yas on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Orkide yas آخه اونجا گفته ادامه محلول ها !!!
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to behnam karami 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam karami 0
بله گفته ولی اشتباهه
شروعش از همونجاس
خود استاد هم میگن -
آها ممنون خیلی لطف کردید
-
دوستان شیمی 94_95
جلسه اول محلول ها جلسه 62؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Orkide yas
بله 62 -
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to behnam karami 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam karami 0
خواهش میکنم -
سلام دوستان
_
آیا یون Hso4 (یون هیدروژن سولفات) امفوتره؟ ؟؟ -
Fatemeh Heydari
سلام
آمفوتر نیست....ترکیبات دارای هیدورژن اسیدی آمفوتر اند به جز HSo4 -
این پست پاک شده!
-
آره دقیقا استاد اقاجانی همینو گفتند اما من از برنامه تیک که همشون رتبه برتر های کنکور و سوال بچه ها رو جواب میدن پرسیدم گفتن که امفوتره!.....!!!!!!!
-
فک نکنم HSO4 یه بار منفی ( هیدروژن سولفات )بتونه باشه چون وقتی H2SO4 تفکیک میشه کاملا تفکیک میشه ! و برگشت پذیر نیست پس HSO4 فقط میتونه در نقش اسید عمل کنه و پروتون از دست بده
-
آره این منطقی تره من اول یکم شک کردم ولی الان مطمئنم ممنون....
دوستان فیلم های جلسه 92 و93 که نبود شما چیکار کردین؟ ؟؟؟ -
Fatemeh Heydari بنظرم بیمه نامه استاد اقاجانی خوبه .
1688/1778