-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از طرفی ترکیبهایی نا قظبی هستند که دو شرط در انها صدق کنه:1-اتمهای اطراف اتم مرکزی یکسان
2-هیچ الکترون ناپیوندی نداشته باشه
بنظر من BF4- هم اتمهای اطراف یکسان و هم اینکه الکترون ناپیوند ی اتممرکزی نداره بنابراین این ترکیب ناقطبی است -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از همه دوستان
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاسخ استاد خلینا به سوال"
سلام دوست من،
برآیند قطبیت پیوندها فقط به شکل ظاهری و تقارن ساختاری برمیگردد.
بنابراین در این سوال اگر یون کربنات و سولفات هم قرار داشت، متقارن و با ساختار متقارن (غیرقطبی) در نظر گرفته میشد.موفق باشی
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
سلام خدمت همه دوستان
من ترتیب جلسات محلول رو از سری جلسات استاد آقاجانی رو میخواستم،
خودم دانلود کردم ولی حس میکنم اشتباه بوده یا یکی دوتا فیلم من ناقص دانلود کردمازتون میخوام که اگه زحمتی نیست برام ترتیب جلسات محلول ایشون رو بذارین
ممنون از همه عزیزان
-
سلام خدمت همه دوستان
خودم دانلود کردم ولی حس میکنم اشتباه بوده یا یکی دوتا فیلم من ناقص دانلود کردمازتون میخوام که اگه زحمتی نیست برام ترتیب جلسات محلول ایشون رو بذارین
ممنون از همه عزیزان
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ان کتاب که تست های سال دوم دارد اقای اقاجانی معرفی می کن میتوانیم استان ها دیگ بخریم ؟اسمش چی؟؟؟
-
سلام ان کتاب که تست های سال دوم دارد اقای اقاجانی معرفی می کن میتوانیم استان ها دیگ بخریم ؟اسمش چی؟؟؟
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rasoulhajikhezrigmail.com
سلام بله میتونید با شماره ۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ تماس بگیرید و کتاب های استاد رو سفارش بدید.پیشنهادم این هست صبر کنید شیمی سه هم چاپ بشه بعد سفارش بدید.یا علی -
سلام خدمت همه دوستان
ممنون از همه عزیزان
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سوال داشتم،همه هیدروکربنها ناقطبی هستند؟از طرفی گرافیت توی ساختارش کربنهاش یک تک الکترون منفرد دارن اما نیروهای بین مولکولیشون لاندون تعریف شده،اشتباه نیست؟اونطور که اقای اقاجانی فرمودن هر مولکولی که اکترون منفرد یا جفت نشده داشته باشه قطبی میشه،واسم این سوال شده که همه هیدروکربنها حتی CH3 اگه تک الکترون داشته باشه ناقطبی حساب میشه؟
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته دو تا سوال بود:1-نیروی بین مولکولی در گرافیت چی هست؟
2-CH3که یک تک الکترون داره مولکول قطبیست یا ناقطبی؟اگه قطبی هست پس چرا گفته میشه همه هیدروکربنها ناقطبی هستند؟
سپاس -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
javancop
تستارو که سر کلاس میخونه
تک تک هم بررسی میشن !
کتاباشو بخر همه تستا + تستای لول بالاتر هست
فک کنم چون کتاب ایشون چاپ شده آلا حق نداره بقیه جزوات رو قرار بده !نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
javancop
تستارو که سر کلاس میخونه
تک تک هم بررسی میشن !
کتاباشو بخر همه تستا + تستای لول بالاتر هست
فک کنم چون کتاب ایشون چاپ شده آلا حق نداره بقیه جزوات رو قرار بده !بله دقیقا
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
PeGaH
مشکلی نداره مبحث هایی که نیاز داری رو ببین !
جزوات هم بالاتر هست پیشنهاد میشه -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دو ستان یکی جواب این سوالو بده از دیشب فکرمو مشغول کرده .
مخلوطی شامل اتن و اتین به جرم 110 گرم با 5 مول H2 به طور کامل اشباع شده است درصد حجمی اتین در مخلوط اولیه را بدست اورید ؟ -
سلام میشه جزوه ی هر فصل را جدا گانه قرار داد تشکر از زحمات شما
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهندس
سلام منظورتون کدوم جزوه هست ؟؟ -
مثلا شیمی الی فصل 5
-
sohrab
سلام جزوه ی تست جلسه 31 قرار نگرفته است که از سوال 63 به بعد است (ص31)
لطفا سریعا بررسی شود.نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavancop در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
sohrab
سلام جزوه ی تست جلسه 31 قرار نگرفته است که از سوال 63 به بعد است (ص31)
لطفا سریعا بررسی شود.تقریبا تمام جزواتی که اجازه آپلودش رو داشتیم، روی سایت قرار دادیم، مگر اینکه چیزی از قلم افتاده باشه
یحتمل جزوه ای که شما دنبالشی، از قسمتایی بوده که اجازه آپلودش رو نداشتیم