اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
شايد ديگه اينجا نيام حلالم کنيد
-
Bad Fighterنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
به این که داره
براتون وقت میذارم
احترام بذارین
منت نمیذارم وظیفست
باهردوتونم
بچه رزمنده
Bio -
همه چيو گفتم
-
Bad Fighter من حرفي ندارم
-
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Bad Fighter از بچه رزمنده بپرسين
لطفا بگین
خواااااااااااااااااااااهش میکنم -
Bad Fighter از بچه رزمنده بپرسين
-
Bio میتونین بگین چی شده
-
بچه رزمنده دل منو شکستين ان شاالله کسي دلتونو نشکنه،اين ظلمه ظلم!!متوجه ميشين!!! منتظرتونم تو روزي که ديگه به کسي ظلم نميشه.
-
جوا بدین
درسته جون من اهمیت نداره
ولی لااقل احترام بذارین
همین جا حلش میکنیم -
سنی ازتون گذشته
جون من دوباره میگم
جون من ول کنین
برگردیم به روال قبلی
ماهمه خیر همومیخوایم
نذاریم خراب شه -
جون من ول کنین
اگه براتون ارزش داره -
Bad Fighterreplied to مليكابانو on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
قبلا ازتون درخواست كردم به خاطر تقيدات مذهبيتون حواستون به كاراتون باشه كه بقيه زده نشن
من هنوز اونقد محكم نشدم كه نلغزم كاش ميذاشتين به انتظار حس خوبي داشته باشن ادما !
لكم دينكم ولي دين اما گفتم ازتون دوباره بخوام حداقل با اوني كه توبه كرده و اول مسيره طوري برخورد نكنين كه از كل دين زده بشهباکی بد برخورد شده؟
-
بچه رزمنده خدا بين منو شما حکم ميکنه
روز قيامت همو مي بينيم
اون روز همه چي معلومه
یا ایها الذین آمنو اجتنبوا کثیراً مِن الظّن انّ بَعْضَ الظّنِ اثمٌالامومنان به پروردگار که دارید ایمان به روز شمار
همه درحق هم چه مرد و چه زن نمایید پهیز از شک وظن
چه بسیار پندارهایی که هست که همچون گناهی به دل بر نشست
ظن نیکو بر بر اخوانصفا گر چه آید ظاهر از ایشان جفا
آن خیال و وهم بد چون شد پدید صد هزاران یار را از هم درید
-
Bad Fighterreplied to مليكابانو on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبلا ازتون درخواست كردم به خاطر تقيدات مذهبيتون حواستون به كاراتون باشه كه بقيه زده نشن
من هنوز اونقد محكم نشدم كه نلغزم كاش ميذاشتين به انتظار حس خوبي داشته باشن ادما !
لكم دينكم ولي دين اما گفتم ازتون دوباره بخوام حداقل با اوني كه توبه كرده و اول مسيره طوري برخورد نكنين كه از كل دين زده بشهکی زده شده؟/
-
لكم دينكم ولي دين اما گفتم ازتون دوباره بخوام حداقل با اوني كه توبه كرده و اول مسيره طوري برخورد نكنين كه از كل دين زده بشه -
دوستان یه بحثی راه بندازیم
درباره مدعیان دروغین
از همین الان -
Bad Fighterreplied to مليكابانو on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
بچه ها ميشه نظر بدين واسه اين سوال؟
%(#ff0000)[چرا تقوا لازمه ي انتظاره؟]چون عاشق که گناه نمیکنه
امام زمان میان تا خونریزی همون گناه)رو از بین ببرن و موجب سهولت تقوای مردم شن
توی کتاب های درباره انتظار
بیشترین واژه ی به کاررفته ی مشابه منتظر
متقیه
یه رابطه عمیق این دودارم
پست 3361 از 6116