اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
کجائید طبیبان؟! کجائید مدعیان؟! کجائید ای عاقلان؟! دوایی برای سرگشته دارید؟! هرگز نخواهید داشت! عاقلان را چه دیوانگان؟! شما غرقه بحر هوشیاری اید! اما من هوشیاری ندارم که بدانم غرقه کدام بحر بی انتها هستم! من فقط میدانم که یاری دارم و او را خواهانم! چه شد؟! دارویی بر درد بی درمان عشق و جنون دارید؟!
-
-
سلام بچه ها من دوست زهرام چون شب قدره ازم خواست بیام ازتون حلالیت بطلبم وچون صبح باهام درد ودل کردودیدم واقعا ناراحته بهش گفتم از طرفش حلالیت می طلبم وخیلی نگران ملیکا خانوم (که من نمیشناسمشون)بود و گفت از زینب جان وملیکا جان ویک نفر دیده که یادم نیست وبقیه ی بچه ها بخوام حلالش کنن
-
Bad Fighterنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
[WWW.FOTROS.IR]ResayeMandegar[456].mp3
بگو کجایی تاب دوری و هجران ندارم
ای غم گسارم
اللهم عجل لولیک الفرج
شور
حاج محمد کریمی -
راستش من اصلا نمیخواستم عضو الا بشم از روی ناراحتی زهرا اومدم چون واقعا پنج ساله دوستشم ومیدونم دلش پاکه
-
Bad Fighterنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
-
Mahdisa بهش بگو جز خوبی هیچی ازش ندیدم بگو خیلی دوسش دارم و هنوز امید دارم که بر گرده من زینبم
-
بچه رزمنده سلام خوشبختم چشم بهش میگم
-
بچه رزمندهreplied to Mahdisa on ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط بچه رزمنده انجام شده
Mahdisa همچنین عزیزم و ممنون لطف می کنی
-
Bad Fighterreplied to Mahdisa on ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdisa ماهم همین طور
خوبی ازایشون دیدیم
بگین فایتر بد
یا محسن -
بچه رزمنده خواهش میکنم عزیزم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
3460/6114