اللهم عجل لولیک الفرج
-
﷽
امام صادق (؏) می فرمایند:
"اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا ڪند، از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو است)
این در حالی است ڪه اگر برای خودش دعا می ڪرد، فقط به اندازه همان یڪ دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شده ای ڪه صد هزار برابر آن داده می شود، بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا ڪننده برای خود) ڪه معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود."
من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲
️حال اگر ڪسی برای بهترین مخلوق خدا امام زمان (علیه السلام) دعا ڪند چه می شود ؟
❣ أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❣
-
امام کاظم(ع) فرمود:
آفرین به شیعیان ما که در زمان غیبت قائم ما، به دوستی ما، چنگ زنندگانند و در ولایت و دوستی ما و در برائت از دشمنان ما، ثابت قدمانند. آنان، از ما هستند و ما، از آنانیم. آنان، به پیشوایی و امامت ما خاندان، راضی و خشنود شدند و ما، به شیعه بودن آنان، راضی شدیم. خوشا به حال آنان، سوگند به خدا! که آنان، در قیامت، در مرتبه ی ما با ما هستند.
بحار الانوار 51: 151، ح 6. -
امام زمان امدنی نیست؛اوردنیست
-
﷽
#پـرسـشچرا امام زمان «عج» را نمے بینیم❢
روزے از عارفے سؤال شد:
چرا ما امام زمان را نمے بینیم؟عارف گفت:لطفا برگردید و پشت به من بنشینید ...شاگرد این کار را انجام داد
آیا الان مے توانید مرا ببینید؟شاگرد عرض کرد خیر، نمےتوانم ببینم ...
عارف فرمود: چرا نمے توانے من را ببینے؟
شاگرد گفت: چون پشت من به شماست!
.
عارف فرمود: حالا متوجه شدید چرا نمےتوانید امام زمان را بینید
چون شما پشتتان به امام زمان است ...
با گناهان و نافرمانےها به امام زمان پشت کردهایم
و در عین حال تقاضای دیدار امام زمان را داریم#یا_مهدی_ادرکنــی
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج
-
نوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امام باقر (علیه السلام)میفرمایند: «وَ یَجیئُ وَالله ثَلاثَ مِاَة و بِضعَةَ عَشَر رَجُلاً فیهم خَمسُونَ اِمرَاَه»
«به خدا سوگند؛ همراه مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف سیصد و سیزده نفر به پا میخیزند که پنجاه تن از آنان زن هستند»
دریا دریایی
پپسسسسندیدم
خیلییی زیبااس -
-
سلام امام زمان جونم
السّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
الهم عجل ولیک الفرج -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
السلام و علیک یا صاحب الزمان
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
الهم عل ولیک الفرج
-
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
اسلام و علیک یا امام زمان️
️
️
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
+لَا أُقْسِمُ بِهَذَا الْبَلَدِ،
وَأَنتَ حِلٌّ بِهَذَا الْبَلَدِ!
-سوگند به این شهر
که تو در آن ساکنی...️
بلد|1-2
در کدام شهر آقای من دنبالت بگردم -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
(میدونم الان شبه و دیره ولی من صب طبق قرارم سلاممو ب امامم دادم ولی نشد بیام اینجا با شما شریک بشم
)
پس:
السلام علیک یا صاحب الزمان
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ -
السلام و علیک یا امام مهدی(عج)