اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
امام باقر(علیه السلام) فرمودند:
اگر خواهان قرار گرفتن در مقامات رفیع هستید؛اگر خواهان گشایش در هر امری هستید؛ اگر خواهان جلب رضایت خداوند میباشید؛ توجّه به دو امر الزامی است:
1⃣ --> شناخت امام زمان(عج)
2⃣ --> اطاعت ازامام زمان(عج)اگر شاه کلید معرفت امام در دست
باشد، تمام قفل ها باز مے شود.مکیال المکارم، ج۲، ص۱۸
الهم عجل ولیک الفرج
-
-
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Brice انجام شده
سلام بچه های تابیک
جمعه یکی از بهترین ادمایی که من میشناسمش یه آزمون خییلی مهم داره
مطمنیم که موفق میشه
به دعاهای قشنگتون نیاز داریم
ممنون -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
« هل جزاء الاحسان الا الاحسان »
آیا پاداش نیکی جز نیکی است ؟
دریاب . لحظاتت را دریاب که وقت تنگ است . هم اینک دل های آدمیان همچون سنگ است .
سهل است .
پاسخ به نیکی سهل است .
به آشنایان سهل است .
به دوستان و اقوام سهل است .
ولی ما را چه شده که سهل انگاری در برابر بزرگترین نیکی به ما سهل است ؟!
چرا کوته اندیش شده ایم ؟ سرد و بی احساس شده ایم ؟ چرا دلبسته پول و دنیا شده ایم ؟ چرا چشم هایمان را بسته ایم ؟ و چرا نمی بینیم ؟
بزرگترین نیکی را
برترین سرمایه را
دل های منتظران را
قلب های عاشقان را
چرا در برابر نیکی های خدا و ولی او سکوت کرده ایم ؟ و در برابر هر واقعه کوچک و بزرگی در جهان ، نظرمان را بازگو می کنیم و در دنیای سخنان بیهوده غرق می شویم ؛ در حالی که امر موعود را به فراموشی سپرده ایم ؟
چرا؟ چرا ؟ و چرا ؟
آیا می دانی هر شب جمعه و در هر روز هفته ، خورشید پشت ابر برای تو چه می کند ؟
آیا می دانی با دیدن هر بار نامۀ عمل من و تو چه حالی می شود ؟ چگونه برای هدایت ما دعا می کند ؟چگونه پدری می کند ؟
پس چرا نمی بینی ؟
چرا به نیکی های او پاسخ نمی دهی ؟
چرا حتی یکبار ، فقط یکبار در پس دنیای شلوغی که بدون او برای خود ساخته ای ؛ در قلبت او را جی نمی دهی ؟
بیا فقط اینبار به خاطر عشقش به تو این کار را بکن .
قلبت را از دنیا و تعلقاتش خالی کن و شستشو بده و به جای چیز های بی ارزش ، %(#fa0a0a)[عشق واقعی ] اورا در دلت بکار . آنگاه خواهی دید که با جوانه زدن عشقت %(#35eafa)[به پرواز در خواهی آمد] . پروازی که پس از چشیدن طعم شیرین عشق به مولا دگر انگیزه ای برای فرود پیدا نخواهی کرد . فقط آن زمان است که تو عشق واقعی را خواهی چشید و دست از دنیای پوچی که برای خود ساخته بودی برمی داری و دنیایی جدید برای خودت می سازی .
با طعم %(#ff0303)[عشق]
با اهدافی به رنگ %(#ff0303)[عشق]
با شب نشینی هایی به سبک %(#ff0303)[عشق]
تو می توانی دنیایت را طور دیگری بسازی ؛ به شرط %(#ff0303)[عشق]
بدان اگر با طلوع خورشید از خواب بیدار شوی ، نمازت قضاست ؛ پس تا قبل طلوع خورشید عشق را تجربه کن و عاشق شو که عاشقی سری است که تنهاعاشقان مهدی
آن را می دانند .
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
️امام مهدي (عج) بعد از ظهور ، چگونه بین ما زندگی خواهد کرد ؟
پاسخ کوتاه و جامع
طبق روايات وقتي امام زمان(ع) ظهور كرد و ظالمان و ستمكاران را نابود كرد و حكومت عدل و معنويت و امنيت را تشكيل داد اين حكومت ساليان بسيار طولاني ادامه خواهد يافت و مردمان بسياري از اين حكومت و دوران طلايي زندگي بهرهمند خواهند شد و بعد از آن قيامت خواهد شد؛ يعني، دولت امام مهدي(ع)، آخرين حكومت و دولت خواهد بود.
اما نه كوتاه و زودگذر بلكه ابتدا حضرت مهدي(ع) خود حكومت ميكند و بعد از يك عمر طبيعي، رحلت ميكند، ولي حكومت را امامان ديگر ـ كه زنده شده و به دنيا برگشتهاند ـ ادامه ميدهند و مردم از نعمت حكومت امام معصوم ساليان طولاني استفاده ميكنند.
الهم عجل ولیک الفرج
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
اللهم عجل لولیک الفرج -
-
-
"السلام علیڪ یا اباصالح المهدی"
عزیزی میگفت: با خودم حساب ڪردم دیدم از هشتادمیلیون ایرانی حداقل 50 میلیون نفر روزانه بیست بار از ڪرونا حرف میزنند یا میشنوند.
فڪر ڪردم اگر هر ڪدام روزی بیست بار گفت و شنود ڪرونایی داشته باشند میشود روزی یڪ میلیارد
با خودم گفتم اگه به جای ڪلمه ڪرونا هر ڪدام خدا را تلفظ میڪردند چه میشد؟
حرفش خیلی به دلم نشست دیدم عجب دردی شده این دل مشغولی ڪرونا.
با خودم فڪر ڪردم و گفتم:امام زمان عج الله صاحب و مولای ماست.خودش فرموده به واسطه من بلا از شما دور میشود.
ای ڪاش بجای یڪ میلیارد ڪرونا گفتن، به نیت تعجیل در امرفرج امام زمان صلوات میفرستادیمبیایید با هم قراری بگذاریم هر جا اسم ڪرونا آمد، برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستیم امام هم مهربان است و هم ڪریم خیالتان راحت زیر دِین ڪسی نمی ماند
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
**
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYa_mahdi40
دوست خوبم لینک کانال تلگرامی گذاشتن تو تاپیک های عمومی ممنوعه -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط Brice انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط Brice انجام شده