-
سلام به جلسات 11 و 12 و13 مراجعه کن
ولی به طور خلاصه اگر فعلی به سوال
چه کس را ؟
چه چیزی را؟
جواب داد متعدی است در غیر این صورت لازم است -
سلام استاد
استاد دمتون گرم
خدا برای کنکوری های سال های بعد هم نگهتون داره :))
کارتون عااااالیه!!
فکرشو بکنید با دیدن جلسات ترجمه و تعریبتون به هر هشت تست مسلط شدم
عاشقتونم -
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید -
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to mohammad222 on ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad222 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنیداول منصوبات رو بخون که 16 درصد کنکور است و بعد تحلیل صرفی و بعد تشکیل.
-
این پست پاک شده!
-
mohammad222replied to arsalanalinejad76yahoo.com on ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@arsalanalinejad76yahoo.comممنون ولی تو تستای تحلیل صرفی وتشکیل ضعیفم موقع حلشون وقت زیادی ازم میگیره به نظرتون فیلمای تحلیل صرفی همایش استاد ناصح زاده رو ببینم مشکلم حل میشه
-
alireza_ysf75replied to mohammad222 on ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
mohammad222
سلام همایش رو ببین خیلی کمکت میکنه دوست عزیز
با عرض پوزش -
خیلی عالی و مفید هست واقعا با این پکیج هیچکس نیاز به DVD برای عربی نداره فقط دانش آموزایی که سر کلاس هستند خیلی ضعیف اند وقت ویدیو رو بیخودی گرفتند
-
این پست پاک شده!
-
سلام یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید .
کتاب تست آبی قلمچی که استاد از روش تست میزنن واسه چه سالیه و چه چابیه؟شماره چاپ؟ -
saeed.fe در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید .
کتاب تست آبی قلمچی که استاد از روش تست میزنن واسه چه سالیه و چه چابیه؟شماره چاپ؟چاپ ۹۴(ویرایش شانزدهم)
کدکتاب=۵۰۲۵ -
سلام دوستان جمله ی الاحتکاررذیلت(منظورم ت تانیث) رذیلت چون خبره صفت مشبه نمیشه؟؟ استاد تویکی ازفیلمهاشون گفتن جامده من متوجه نمیشم اگه کسی میدونه جواب بده
-
سلام
ببخشید میخواستم بدونم آیا دوره الان تموم شده؟؟؟؟؟ -
shiru
سلام بله کلاس های ایشون تمام شدن -
سلام خسته نباشین ..ممنون از تمام زحماتتون ..از فیلم های عربی تون استفاده می کنم عالی هستن ..فقط چرا عربی سال دوم که شروع میشه بدون جزوه ؟ممنون میشم جزوشم بذارین..اجرکم عندالله
-
riazi78
سلام
دوست عزیز کتاب ایشون چاپ شد به همین دلیل الا نتونست بقیه جزوه رو قرار بده -
ممنون از پاسختون...
-
سلام دوستان من عربیم زیر خط فقره یعنی کوچکترین مسائلم نمیدونم میخواستم ببینم کتاب کامل گاج رو بگیرم بهتره یا عربی به زبان ساده مبتکران ممنون میشم زود جواب بدین
-
@سعیداریایی در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام مبتکران درسنامه اش خوبه ولی تست افتضاح حالا گاج کتاب خوبی به نظرم خ شبز هم عالیه
خیلی ممنون
من گاج سفید رو دارم به نظرتون مبتکران بگیرم برای آموزش یا گاج کامل رو ؟
در مورد خیلی سبز که فرمودین از چه نظر تست یا درسنامه خوبه